Перейти до змісту

Де купити дешево пінопласт

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пінопласт на фасад, 80 мл.Десь до 300 кв. Може хто підкаже де дешевше, купляв, чи просто знає, І взагалі скільки коштує пачка?

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я недавно купував. Треба була 35 ка, 5 см товщина. Епіцентр 214, Варшавський базар 190, Карбишева 2 170 грн. Телефоном поділився в приват. Ще чув, є варіант Гірка Полонка.

Опубліковано

також брав на Карбишева

також брав на Карбишева! адекватна ціна і пінопласт нормальний.

Опубліковано

Ціна пінопласту на Карбишева взнавав ,, плотність 25- 125 грн. плотність 35- 175 грн. Цікаво скільки ціна Гірка Полонка.?

Опубліковано

на базарі кажуь що привезуть весь комплект- уголки , клей, тоді- пінопласт буде 112 грн. Тернопільський.

Опубліковано

Купіть листок на г.полонці і порівняйте якість з тернопільським і на карбишева та іншими. Крім того для форумчан як колись і обіцяв дам знижку. тел. 050-7139999

Опубліковано

Яка буде ціна 190 м.кв. 80 мм 25 кг/м3, армуюча сітка, дюбелі та клей, можна в приват

25-та плотність має по ГОСТу вагу від 15.1 до 25 кг за куб. Все що нижче -15 плотність, вище - 35-ка. Ні в Гіркій Полонці ні на базарі чи Карбишева немає гостівської 25-ки. Вага цих 25-тих пінопластів коливається від 9 до 14 кг і чим менша вага, тим відповідно дешевший пінопласт, тобто те що по ГОСТу 15-ка продається як 25-ка.

Хоча на Карбишева я знайшов 25 плотність і на упаковці пише "ПСБ-С-25" (а не просто "25") як вони стверджують важить вона 15.1 кг/куб і є найдорожчою 25-кою. При зжиманні тверда, твердіша ніж базарна 35-ка і деякі види 35-ки які там жеж і продають. Наприклад на Карбишева є пінопласт

"25-еко" вагою 10кг/куб по ціні 125грн/уп.

"25 Сілвер" вагою 11 кг/куб -135 грн,

"35 Еко" вагою 14 кг/куб - 174 грн

А є 25 -ка "по госту", яка коштує дорожче за "35-ку еко", тому розмова про ціну пінопласта досить відносна. Можна взяти тернопільський (якщо непомиляюсь ТІСО) пінопласт, як найдешевший 25-тий, але він буде важити 9 кг/куб, а можна взяти 35-тий "Еко" - 14кг/куб (що по госту навіть до 25-ки недотягує) і всім розказувати що утеплився 35-кою.

Опубліковано

Я собі купував , привезений з Польщі, пінопласт з четвертю. Termo OrganikaBr6JK.jpgКлеїв сам, на клей піну для пінопласту.Якщо стіна рівна , то клеїти саме задоволення, і через 2 години вже можна дюбелити. Якщо цікаво можу пошукати контакти продавця, вони працюють з доставкою на об"єкт.

Опубліковано

Я собі купував , привезений з Польщі, пінопласт з четвертю. Termo OrganikaBr6JK.jpgКлеїв сам, на клей піну для пінопласту.Якщо стіна рівна , то клеїти саме задоволення, і через 2 години вже можна дюбелити. Якщо цікаво можу пошукати контакти продавця, вони працюють з доставкою на об"єкт.

Стіни рівні - це рідкість, Якщо пінопласт звичайний то задоволення від поклейки на піну не так багато, піна має здатність розширюватись, потрібна витримка яка "тягне" час (перетримав - клей засох, рано приліпив - листок видуло), а якщо сюди ще добавити сильний вітер який здуває піну.

На рахунок пінопласту - підтримую! (ціни там нижчі і якість не погана)

Опубліковано

Стіни рівні - це рідкість, Якщо пінопласт звичайний то задоволення від поклейки на піну не так багато, піна має здатність розширюватись, потрібна витримка яка "тягне" час (перетримав - клей засох, рано приліпив - листок видуло), а якщо сюди ще добавити сильний вітер який здуває піну.

На рахунок пінопласту - підтримую! (ціни там нижчі і якість не погана)

Так, стіни рівні це звичайно розкіш, На рахунок піни Ви праві, але якщо робиш собі то куди спішити, Приклеїв листок, притримав 2-3 хвилини, і він на місці, Клеїш слідуючий та паралельно попередній контролюєш. За 15 хв вже жорстко тримається.

Опубліковано

буду знати, я про це навіть не думав, хоча раз заливав стяжку і хазяїн привіз пінопласт з Польщи, пише 25 а твердіший за нашу 45

Опубліковано

Доброго дня і зі святом всіх Вас!

Також шукаю пінопласт на фасад, 80 мл. Десь до 100 кв., але виходячи із висловлювань в даній темі, хотілося б всетаки прочитати пораду щодо правильного вибору вказаного продукту, а то я особисто не можу зорінтуватись, який краще купувати, в кого (№ тел.) і по якій ціні на нашому ринку, однак і зацікавив пінопласт виробництва Польщі (хотілося б дізнатись і його ціну та контакти людини, хто доставить в Луцьк). Дякую!!!

Опубліковано

Також шукаю пінопласт на фасад, 80 мл. Десь до 100 кв., але виходячи із висловлювань в даній темі, хотілося б всетаки прочитати пораду щодо правильного вибору вказаного продукту, а то я особисто не можу зорінтуватись, який краще купувати, в кого (№ тел.) і по якій ціні на нашому ринку, однак і зацікавив пінопласт виробництва Польщі (хотілося б дізнатись і його ціну та контакти людини, хто доставить в Луцьк). Дякую!!!

0506589два95 номер телефона людини в кого я замовляв. Правда я брав 10 мм. Стінка в мене з силікатної цегли, брав товстіший. Вони продають і польський і вітчизняний.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Думали , гадали і купили тернопільсьний пінопласт ,, так якщо подивитись то нормальний,,, по ціні 114 грн. за упаковку. На погляд не гірший ,,, як на карбишева... Ну то це моя думка, !!!

• 2 місяця потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

130 грн за пачку пінопласта Євробуд 25 щільність, 5 товщина на Карбишева, 2. Минулого року він там вартував 90 грн.

Опубліковано

0506589два95 номер телефона людини в кого я замовляв. Правда я брав 10 мм. Стінка в мене з силікатної цегли, брав товстіший. Вони продають і польський і вітчизняний.

На днях телефонував цікавився пінопластом з Польщі, сказали ціна буде 160-170 грн. за упаковку пінопласту з четвертю 5 см. товщина. Доставка приблизно тиждень.Плотність не памятаю. Сусід клеїв купленим в Луцьку, 25 плотність, польський відчутно твердіший.

Ось фото етикетки польського пінопласту, Вирішувати Вам.

• msg-8568-0-99036200-1406996669_thumb.jpg

Опубліковано

130 грн за пачку пінопласта Євробуд 25 щільність, 5 товщина на Карбишева, 2. Минулого року він там вартував 90 грн.

ск там листів? розміри?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...