Перейти до змісту

терміново потрібна людина для сапання городу

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Борд такой борд ) интересно какие работы еще менее оплачиваемые? Канечно это бомжацкая работа за еду, наверно пенсионеры пойдут или те кому нечего есть, но у таких людей ни компа ни интернета нету )

Менш оплачувана робота прибиральниць, виховательок в дитсадочках, вчительок молодших класів, санітарок, медсестер, двірників, кухарів, бібліотекарів, половини працівників сільського господарства... Та навіть інспектори в податковій отримують зараз голу ставку 1200грн. Бо зняли всі надбавки. То що? Всіх у бомжі запишемо?

10грн за годину=80грн робочий день=1720грн місяць. В нас всі отримують більше? Це настільки мала сума, що вважається працею за обід?

До речі , питання вирішили дещо інакшим способом. Обдзвонила всіх кумів з проханням допомогти. Ніхто не відмовив. Чекаємо погоди. Спочатку картопля, потім шашлики й усі будуть задоволені.

Тому дякую за увагу, тема деякий час не актуальна.

Вы махали сапкой 8 часов летом? Я признаюсь - я махал ) Только не на Волыни а когда жил в Николаевской области ) С хорошим солнцем! Это каторжный труд и сравнивать этот труд с трудом учителей или библиотекарей нельзя, можно попытаться при ровнять сюда труд уборщицы или грузчика. Тут больше подойдет затратосильность/зарплата, из самых тяжелых тут грузчик, дворник, уборщик

И да вы официально устраиваете? )

Опубліковано

Я махаю сапкою постійно, з 12 років. Три гектари поля це вам не іграшки. Марудно, довго але аж ніяк не хтозна як важко. На даний момент я не можу дозволити собі кинути всю свою роботу й піти на поле.Щодо працівників дитсадочків, то Ви просто не уявляєте як почувається людина після дня проведеного з тридцятьма дітьми. Мені одного разу прийшлося доглядати вісьмох, то до кінця дня почувала себе вижатим лимоном. Яке офіційне працевлаштування, коли потрібна була допомога на кілька днів.

Опубліковано

Я бачу з працівниками тут туго, якщо доставляєте і забираєте до/з місця призначення, даєте ставку і молочко, сир, сметанку, пишіть мені наступного разу, допоможу вашій мамі.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я махаю сапкою постійно, з 12 років. Три гектари поля це вам не іграшки. Марудно, довго але аж ніяк не хтозна як важко. На даний момент я не можу дозволити собі кинути всю свою роботу й піти на поле.Щодо працівників дитсадочків, то Ви просто не уявляєте як почувається людина після дня проведеного з тридцятьма дітьми. Мені одного разу прийшлося доглядати вісьмох, то до кінця дня почувала себе вижатим лимоном. Яке офіційне працевлаштування, коли потрібна була допомога на кілька днів.

Да, згідна. З дітьми не те що важко, повіситись часом хочеться.

Дочку маю, вона в мене ангелок маленький, трошки бушує, але це нормально.

А от похресниця, слово даю 5 хвилин - і шукаєш шнурка чи моста. Це просто капєц.

А якщо таких як похресниця 30, то взагалі нафіга така робота вихователя в садочку.

Справді райська робота. Один день - і ти в раю.

Тому я би город посапала чим за дітьми демонами дивилась.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...