Перейти до змісту

Вічна пам"ять волинянам, загиблим на сході

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В списку 4. Волох Д.Р.,1998 г.р. Це ж 16-ти річна дитина!! Як він міг там опинитись?

Теж звернув на це увагу. Думаю, що помилка: мабуть має бути "1988 рік".
Опубліковано

В мене брат біля того місця стоїть. Про ситуацію знаю, як кажуть, з перших уст.Так, хлопців дуже шкода. Знаю також що велику роль у всьому цьому зіграло, вибачте, распіздяйство командирів. Вони не здатні тверезо оцінити ситуацію.

Не вірю ні одному ЗМІ. По телевізорі сказали, убито 6, а їх було уже 16.

Опубліковано

Тільки що телефонував, ніхто не спить. Не знаю, чи можна писати, тому промовчу. Скажу тільки, що тупорилість і безвідповідальність командування просто відбирає дар мови.

Опубліковано
ШОКУЮЧЕ ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЙ !!

Власне тупі ватники і колоради знову запустили провокацію. Власне відео розраховане на таких же дегенератів-істот як і вони. Відео має досить гучну назву: "Українські вертольоти розстрілюють своїх же солдат".

Власне на відео заснята зачистка місцевості після бою (тобто простріл місцевості). Мета цього дійства - забезпечення безпечного транспортування поранени і загиблих.

Вся провакативність відео полягає власне в тому, що кілька вояків наших примудрились залізти в зону зачистки, потім тікати в кущі і дзвонити і здивовано питати про зачистку. От і все. При зачистці ЖОДЕН військовослужбовець не постраждав.

інформація з ВКонтактів

Опубліковано

Боже мій, що робиться, вмирають люди, патріоти ЗХ України, скоро залишаться тільки ублюдки зі Сходу, які будуть жити в Україні і плювати на все українське. Дивує військове командування.....боюсь подумати, що буде, як відбудеться (не дай бог) повномасшабне вторгнення.

Опубліковано

Борис Гуменюк

9 хв ·

От я людина не військова. Я навіть не можу сказати, що люблю зброю. Але я люблю свою Батьківщину, то ж коли над моєю країною нависла смертельна загроза, звідкись з генів, з підсвідомості виплили знання, які накопичували десятки і сотні поколінь моїх пращурів, щоб сьогодні за одну мить перетворити мене з лоха-обивателя на бійця.

За останні три місяці довелося декілька разів з'їздити в глибину Донецької області, "по роботі", і один раз заїхати в Крим.

Перше: я їду на ворожу територію, в тил ворога, якщо вони виявлять хто я, мені - пиз**ць. Отже, міняю прізвище, змінюю зовнішність, пересуваюся на авто з правильним номером, а то уявіть собі долбойоба який чотири місяці на ФБ строчить на себе доноси, а потім приперся в Краматорськ на тернопільських номерах.А що думають наші камандири? Що "мирні місцеві мешканці" справді, від щирого серця, вирішили почастувати їх супом чи самогонкою, а не проводять розвідку? Що можна в тилу ворога, не знайшовши укриття, не виривши окопи, просто взяти і покласти бійців спати в кущах? Чи він гадає, що його й так будуть всі боятися, бо у нього танк?

Мусимо визнати: сьогодні ворог воює в рази краще за нас.

Вчорашньої бойні (бо це не бій, якщо ворог заскочив тебе сонного, зненацька) і загибелі наших хлопців можна було б уникнути, якби їхні командири були на своїх місцях. Але кому ніни поясниш, що смерть солдати, це офіцерська ганьба?

Лікті хочеться кусати, бл**ь.

Опубліковано

Вчера самый кровавый день с 91 года

Списки убитых и раненых 51 бригады - итого 16 человек, но списки более ранние - прочерк пропал без вести. 2 человека умерло от ран в больницах.

%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%2051-%D1%97%20%D0%9E%D0%9C%D0%91%20(3).jpg

%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%2051-%D1%97%20%D0%9E%D0%9C%D0%91%20(2).jpg

%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%2051-%D1%97%20%D0%9E%D0%9C%D0%91.jpg

Опубліковано

ладно. розповідати про інформацію з перших вуст та "аналізувати" ситуацію - марна справа.

готуйте гроші на бронежилети для бійців з 51-ї, які зараз знаходяться на лінії вогню.

один бронік 3200, думайте хто може підкинути грошей, до кого звернутись.

сьогодні я отримаю на руки офіційного листа, що маю право збирати кошти та купувати броню адресно, тобто броніки потраплятимуть напряму до бійців.

буду вдячний за толкові поради, ну й за гроші.

Опубліковано

Призвали шефа по 2му сезоні мобілізації. Начальний речової служби.

З середи перекинули з Луцька в Володимир Волинськ, і що й можна було очікувати - запасів мало, навіть елементарного милу немає.

Збираємо кошти на підтримку батальйону.

А саме, плануємо закупити:

Одноразові бритви;

Машинки для стрижки;

Тапочки резинові (39-45);

Мило господарське;

Мило туалетне;

Миюче;

Порошок;

Зубна паста;

Шампунь;

Спец. одяг;

Мочалки\ганчірки;

Хто має можливість привезти вже куплене - вул. Стрілецька, 4 (Вхід справа, збоку) (Магніт)

2 поверх, фірма "Софтленд"

Хто може допомогти фінансово

№ картки ПриватБанку - 5457-0822-3212-2221

Отримувач: Леднєв І.В.

+38О5О66О5544 - Бухгалтер

Фото звіт та бухгалтерський звіт по витратам буде!

ba35d165b5137048e10bb95a01a1f534.png

Опубліковано
Victor Tregubov

8 год

Возможно, я циник, но меня правда очень злит, когда погибших под Волновахой называют героями. И тем более винят в их смертях командование. Я понимаю женские эмоции. Но это уже перебор.

Да, это - трагедия.

Но не каждая трагедия - героизм. Гибель этих ребят - результат невыполнения ими собственного долга, заключающего в требованиях боевых уставов. Список базовых правил, которые они нарушили, только в кратком виде:

- остановились на ночлег у дороги,

- не окопались,

- подпускали к своему расположению кого попало,

- не выставили дозоры и боевое охранение,

- не расчехлили пушки на БМД.

Результат: хорошо вооруженное и потенциально боеспособное подразделение потеряло 16 человек, убив 1 нападающего. При том, что у них одних БМД было три штуки, а враг приехал на трех фургонах. Если бы эти ребята не забили на все правила поведения в зоне БД - результатом была бы победа. Скорее всего - без потерь с их стороны.

Приехать на войну, устроить себе пикник и погибнуть, не сумев толком дать бой - не героизм. Любая гибель - трагедия и каждый солдат заслуживает уважения. Но называть героем погибшего в результате даже не ошибки, а самой обычной лени и игнорирования уставов - девальвация слова. И плевок в героев настоящих. Которых за последние полгода, к счастью, тоже хватает.

Опубліковано

Ці люди не є професійними війсковими, навіть не строковиками. Винувати їх в невиконанні інструкцій яких їх не вчили неправильно. Свій обов"язок вони вионали - вони туди пішли, на відміну від нас - інтернет воїнів. Так що краще мовчати, а не писати всяку х-ню в інтернеті.

Опубліковано

Ці люди не є професійними війсковими, навіть не строковиками. Винувати їх в невиконанні інструкцій яких їх не вчили неправильно. Свій обов"язок вони вионали - вони туди пішли, на відміну від нас - інтернет воїнів. Так що краще мовчати, а не писати всяку х-ню в інтернеті.

Військові проходили "стандартну" школу.

Надзвичайно багато є питань! Чьому, як, чого, навіщо...

Але те що навіть не було звязку з повітрям - це повний 3.14здец!!!!!!

Як так?

Опубліковано

EvZNn_-RBKU.jpg

Вічна память нашим Героям!!!! Не забудемо і не пробачимо!!!! Надіюсь скоро виродки поплатяться і подохнуть.....

Опубліковано

Військові проходили "стандартну" школу.

Як так?

1 місяць. Автомобілем довше вчаться керувати.

Проблема в розвалі армії а не в розгільдяйстві наших хлопців.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...