Перейти до змісту

Потрібне дно до ноутбука Lenovo G570

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібне дно (нижня частина корпуса) до ноутбука Lenovo G570

тел. 066-591-06-29

вартувати буде дорого, кріплення петель можу відновити, якщо цікавить то пишіть в пп

• 2 тижня потому...
Опубліковано

був досвід замовлення з китаю і не дорого, в клієнта був розтрощений, що кріплення ліпити ні до чого було, якшо зацікавило пишіть ПП, замовимо

Опубліковано

був досвід замовлення з китаю і не дорого, в клієнта був розтрощений, що кріплення ліпити ні до чого було, якшо зацікавило пишіть ПП, замовимо

ясно розтрощене, я от немає з чого ліпити - ви не праві, просто як правило ліньки попробувати, а нічого там складного немає, кажу ж зверніться допоможу!

ТС-з розборок б/у думаєте буде дешевше? ви помиляєтесь, люди давно навчились на цьому гроші заробляти(китайці зекономили на пластику для нормального кріплення, а наші викупили цей прикол)

Опубліковано

ну чого, якби в мене була частина корпусу б/у в гарному стані, то продав би в половину вартості нової, чи за даром по вашому віддавати...

Опубліковано

ну чого, якби в мене була частина корпусу б/у в гарному стані, то продав би в половину вартості нової, чи за даром по вашому віддавати...

а я б за процентів 80 від вартості нової продавав, як бачимо дефіцитна річ! і що за бред про даром віддавати? ви уважно читайте що я пишу!

Опубліковано

Тiльки в корпусах е рiзниця - з HDMI або без. Уточнюйте.

P.S. I в оголошеннi, що вище з сландо "Гнёзда пот петли восстановлены паяльником, усилены" - то все одно швидко вiдвалиться. Болти треба знизу корпуса запускати вверх, а над петлями - гайки.

Опубліковано

Тiльки в корпусах е рiзниця - з HDMI або без. Уточнюйте.

P.S. I в оголошеннi, що вище з сландо "Гнёзда пот петли восстановлены паяльником, усилены" - то все одно швидко вiдвалиться. Болти треба знизу корпуса запускати вверх, а над петлями - гайки.

а я роблю навпаки. гайками донизу і ховаю їх в місце болтів.

Опубліковано

в мене є нижня частина трохи покоцана від G575 (решітка радіатора та кріплення петель)

за 50 грн можу продати

Опубліковано

в мене є нижня частина трохи покоцана від G575 (решітка радіатора та кріплення петель)

за 50 грн можу продати

Залиште будь ласка тел. для зв'язку (тут чи в ПП).

Опубліковано

"а я б за процентів 80 від вартості нової продавав, як бачимо дефіцитна річ! і що за бред про даром віддавати? ви уважно читайте що я пишу!"

Добре, що не за 110%, бо ж типу дефіцит... "Кому война, а кому - мать родная...." :0157:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...