Перейти до змісту

Водій застрелив пішохода за перехід не в тому місці


Yarchik

Рекомендовані повідомлення

http://pravda.com.ua/news/2007/11/21/67131.htm

Водій застрелив пішохода за перехід не в тому місці

У вівторок ввечері на Харківському шосе, 58 водій "Деу-Сенс" застрелив на дорозі пішохода, що переходив проїзну частину в невстановленому місці.

Про це розповіла прес-офіцер Дарницького районного управління міліції Інна Гомелюк, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

За її словами, автомобіль "Деу-Сенс" їхав убік Ленінградської площі, зненацька на перехресті дорогу почали переходити хлопець з дівчиною.

"Там не було ні світлофора, ні зебри, але всі машини пригальмували. А водій "Деу" не захотів пропускати пішоходів і ледь не влетів у відбійник", - відзначила Гомелюк.

За її словами, це його страшно розлютило. Вийшовши з машини, хлопець влаштував розборки. Коли ж посипалися лайки на адресу дівчини, супутник спробував її захистити. Водій "Деу" побіг до машини і повернувся з пістолетом марки "ВІЙ".

"Він вистрілив хлопцю в груди. Очевидно, думав налякати - адже цей пістолет призначений для стрільби гумовими кулями. Після цього сів у машину і поїхав", - розповіла Гомелюк.

Однак, за її словами, гумова куля пробила хлопцю зимову куртку, светр, сорочку і застрягла в грудній клітці, пошкодивши легеню.

За кілька хвилин прибула "швидка", але врятувати хлопця медикам не вдалося: не приходячи у свідомість, він помер у реанімації.

Пошуком водія зайнялися карний розшук і патрульна служба - вже за годину його затримали в Дніпровському районі.

Як виявилося, зброя, з якої він стріляв, дійсно травматична і має реєстрацію. Також відомо, що водію 25 років і він працює в одній із приватних охоронних фірм, тому мав право носити зброю.

На даний час водій знаходиться у слідчому ізоляторі. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею "Навмисне убивство", що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію що треба наказувати тих хто намагається "перекочувати" через проїжджу частину.

але не таким чином.

ну ладно по морді дати .. чи там облаяти - а вистрелити... тепер аби у нього ніхто не вистрелив.. адже пішоходи вони теж різні бувають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот изза таких вот дибилов из охранных фирм, нормальные люди у нас в стране и не получают разрешение на официальное ношение оружия. Я за разрешения ношения огнестрела, но блин дай это оруже придурку в руки так оно себя покалечет и других. Писец, это же идиот, этож надо за такое за пушкой тянутся, ну урод просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... прекрасно знаю где это. именно напротив 58 нет перехода.

но напротив 56 и напротив 60 домов переходы есть. напротив 56 - со светофором.

народ конечно смертники. ходить вечером через Харьковское шоссе в неположенном месте.

там еще место такое. хоть фонари и светят, но как-то все равно темно...

а водитель. ну, это один из тех 3,14...сов, которые пересели на Деу с ВАЗ2108

от 10 до 15... маловато, конечно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...