Zevs_Isver Опубліковано 31 Березня, 2006 в 05:48 #26 Опубліковано 31 Березня, 2006 в 05:48 весна....гормоны....p.s. теже ребята пишут на заборах слово из 3-х бувк.... (МИР - а не то что вы подумали)
SCREAM Опубліковано 3 Квітня, 2006 в 00:20 #27 Опубліковано 3 Квітня, 2006 в 00:20 AMX vote - любий гравець хто вміє користуватись цією командою в любий момент може провести опитування.також через амх голосуванням можна поміняти мапу або когось кікнути за достатньої кількості голосів. Це все є документовані фічі сервака і їх важати чітами не можна ! а це що таке? це не чітерство http://board.lutsk.ua/forums/index.php?act...ype=post&id=770 а у вас на серваку стоять якись антічитерські проги? а у вас на серваку стоять якись антічитерські проги?
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Квітня, 2006 в 05:19 Адміністратори #28 Опубліковано 3 Квітня, 2006 в 05:19 Чіти на серваку проходять сам бачив і пробував.Є пару людей які ними активно користуються.Чіти такі як ренген, автоприціл.А деякі навіть пароль мали. І одноосібно кікали народ з сервака.На моє прохання я надіюсь пароль змінили і відразу ж забули.
silia Опубліковано 3 Квітня, 2006 в 05:40 #29 Опубліковано 3 Квітня, 2006 в 05:40 AMX vote - любий гравець хто вміє користуватись цією командою в любий момент може провести опитування. також через амх голосуванням можна поміняти мапу або когось кікнути за достатньої кількості голосів. Це все є документовані фічі сервака і їх важати чітами не можна ! а це що таке? це не чітерство http://board.lutsk.ua/forums/index.php?act...ype=post&id=770 Ще раз кажу це АМХ воте, а не чіт. Кікається народ без пароля через воте кік (тобто якщо групі народу заважає якись гравець "стоїть на базі, стріляє своїх" його вони можуть кікнути проголосувавши) Чіти на серваку проходять сам бачив і пробував. От одного чітера вже виловили. Будем банити А якщо серйозно то будьласка відразу пишіть кого підозрюєте (привєтствуюця ІР адреси) і за що а не є роблять, всі чітера погані бо мене маленького і пушистого застрелили ітд ітп Он для прикладу недавно грали ми з "DD" так мене зарізали два чі три рази підряд яж не кричу що це чіти, тому що знаю що це просто відточені навики (доречі хлопцям ріспект)
Spawn Опубліковано 4 Квітня, 2006 в 14:10 #30 Опубліковано 4 Квітня, 2006 в 14:10 Такое впечетление что NEO нам блокаду объявили ,и на серваке людей мало стало, даже непоиграеш нормальньно. NEO вернитесь пожалуста на сервак .
Qaz Опубліковано 7 Квітня, 2006 в 15:01 #31 Опубліковано 7 Квітня, 2006 в 15:01 Такое впечетление что NEO нам блокаду объявили ,и на серваке людей мало стало, даже непоиграеш нормальньно.NEO вернитесь пожалуста на сервак . Нео відключіли за неуплату вроді
Гість tuman Опубліковано 17 Квітня, 2006 в 20:27 #32 Опубліковано 17 Квітня, 2006 в 20:27 І мене пліз внесіть в перший списочок!!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.