Перейти до змісту

Хто забув картку ПБ в банкоматі

S-driver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В банкоматі при відділенні ПБ навпроти "Сільпо" (район "Варшавки") хтось забув картку близько 11.00.

Звертайтесь за тел. 096-34два-7сім05

Опубліковано

якщо ніхто не обявиться- віддайте картку у відділення привату. там звяжуться з людиною і повідомлять про згубу. принаймі коли я забув. мені зателефонували з відділення і я прийшов забрав

Опубліковано

якщо ніхто не обявиться- віддайте картку у відділення привату. там звяжуться з людиною і повідомлять про згубу. принаймі коли я забув. мені зателефонували з відділення і я прийшов забрав

Хотів відразу так зробити, але сьогодні, на жаль у відділенні вихідний.

Завтра віднесу, якщо ніхто не об'явиться

Опубліковано

Завтра віднесу, якщо ніхто не об'явиться

Думаю, власник вже давно зателефонував і заблокував картку. Але, скажу чесно, приємно вражає сам факт свідомості і порядності наших людей.
Опубліковано

Ценральное (возле "Луческа") работает ;)

Опубліковано

Пару раз не правильно ввести пін-код і банкомат забере і вже не поверне картку.

ага, а ще зробить фото.

Опубліковано

ага, а ще зробить фото.

Ну і толку з того фото? Колись я теж забув свою картку в банкоматі. Але "товарісч" який стояв за мною не повернув її у відділення банку, а скористався нею у "Нашому Краї" що на Львівській. Службі Безбеці Приватбанку вдалося встановити його особу (не буду розповідати яким чином, та й це не важливо), за що їй честь та хвала. Матеріали на зловмисника, а ним виявився Поліщк Сергій Юрієвич, були передані в міськвідділ. Але там замість того щоб винного притягнути до відповідальності списали все на мою неуважність. Принаймні так вирішив зробити дільничий з цікавим прізвищем Лось. Після чого справа заглохла. Після цього я зрозумів, що наша міліція нас береже лише в кіно :).

Опубліковано

ага, а ще зробить фото.

Ну і толку з того фото? Колись я теж забув свою картку в банкоматі. Але "товарісч" який стояв за мною не повернув її у відділення банку, а скористався нею у "Нашому Краї" що на Львівській. Службі Безбеці Приватбанку вдалося встановити його особу (не буду розповідати яким чином, та й це не важливо), за що їй честь та хвала. Матеріали на зловмисника, а ним виявився Поліщк Сергій Юрієвич, були передані в міськвідділ. Але там замість того щоб винного притягнути до відповідальності списали все на мою неуважність. Принаймні так вирішив зробити дільничий з цікавим прізвищем Лось. Після чого справа заглохла. Після цього я зрозумів, що наша міліція нас береже лише в кіно :).

а заяву (відмовний) без Вас підписали ? чи як було?

п.с. тобто справа в призвіщі людини? (от якби Холмс)

ппс. Невже і коштів не відшкодували і тд.?

Опубліковано

Лось он и в Африке лось. Жаль что тот мужичок не получил "админки", в следующий раз знал бы как чужое брать.

Пи.Си. Анекдот один есть и цитирую последнюю фразу: "ну ты конь внатуре ЛОСЬ"

Опубліковано

ага, а ще зробить фото.

а заяву (відмовний) без Вас підписали ? чи як було?

п.с. тобто справа в призвіщі людини? (от якби Холмс)

ппс. Невже і коштів не відшкодували і тд.?

Відповідь на мою заяву я довго шукав :) На мою поштову адресу її найімовірніше ніхто не висилав, тому довелося побігати по кабінетам міліції. Після хоча і невеличкого мініскандалу нарешті знайшлася бумага в якій вищеназваний лось стверджував що відкривати кримінальне чи якесь там провадження не доцільно оскільки потерпілий, тобто я сам проявив халатність, суспільна значущість злочину низька і відповідно міліції свою дупу ворушити не варто. В черговому кабінеті мені дали копію тої відповіді яку нібито мен вислали, я розписався що тіпа отримав її і на цьому все діло заглохло. Як то кажуть: да здраствуєт наша доблєсна міліція :)! А збитки ніхто мені звичайно не компенсував. Винних то не має :)

Опубліковано

lerov, вибачай якщо якимось чином образив твоїх колег, але така правда життя ...

Звідки такі аналітичні здібності? :_09:

Але мушу вас розчарувати :_05: (на службі був тільки в ЗСУ) :_12:

Опубліковано

Ну так допитуєшся як той Лось :) Він мене пару раз перепитав тоді: значить ви забули карточку в банкоматі? Це вже пізніше я зрозумів до чого він хилив ... Так і ти: все допитуєшся, а толку з усіх тих розпитувань, я так разумію, буде ноль :)

Опубліковано

Ну так допитуєшся як той Лось :) Він мене пару раз перепитав тоді: значить ви забули карточку в банкоматі? Це вже пізніше я зрозумів до чого він хилив ... Так і ти: все допитуєшся, а толку з усіх тих розпитувань, я так разумію, буде ноль :)

Просто перевірив чому ви навчились з того часу. Але толку

я так разумію, буде ноль :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...