Перейти до змісту

Натто тоже захотело потренироваться у нас 25 мая...

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...

Вернее им предложил Турчинов.

,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.

Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.

По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.

По материалам сайта

Korrespondent.net

P.S. Честно говоря достал уже єтот КГБешний кролик.

Опубліковано

Поразминать косточки, чёто давно не стреляли. А тут как раз ,,трёхцветние жуки" появятся у наших границ...

,, ...Верховная рада и и.о. президента Александр Турчинов объявили о проведении в стране военных учений с участием войск НАТО.

Специальным постановлением украинский парламент временно разрешил иностранным армиям войти на территорию Украины.

По предварительным данным, в «многонациональных» военных учениях примут участие военные подразделения Польши, США, Молдавии и Румынии.

По материалам сайта

Korrespondent.net

Щось я цієї новини більше ніде не зустрічав.

Сам придумав?

Давай посилання на інші ресурси.

Опубліковано

По материалам сайта

Korrespondent.net

Щось я цієї новини більше ніде не зустрічав.

Сам придумав?

Давай посилання на інші ресурси.

ТОП-ТЕМА: РОССИЙСКО-УКРАИНСКИЙ КОНФЛИКТ

УКРАИНА И НАТО ПРОВЕДУТ СОВМЕСТНЫЕ УЧЕНИЯ НА СЛЕДУЮЩЕЙ НЕДЕЛЕ

Представители обеих сторон уже обсудили такую возможность и в ближайшее время объявят дату проведения учений.

Вот силка http://ubr.ua/ukraine-and-world/power/ukraina-i-nato-provedut-sovmestnye-ucheniia-na-sleduushei-nedele-283160

Опубліковано
:0155: вот так поворот.....надіюсь вони не в морі плавати будуть, а десь якщо не під Харковом то хоча б в Одеській, Миколаївській областях....
Опубліковано

це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)

вірите у святість НАТО?

Джон пульне Івану в потрібне місце, і втече до себе в Штати(тощо).

А винним лишиться наш Петро і його сім'я.

Ніхто нам допомагати небуде окрім нас самих.

Опубліковано

це зводить до нуля шанси, що кацапня попре на нашу землю на вибори, або після них)

вірите у святість НАТО?

Джон пульне Івану в потрібне місце, і втече до себе в Штати(тощо).

А винним лишиться наш Петро і його сім'я.

Ніхто особливо і не розраховував на чиюсь допомогу, але як аргумент, присутність Нато, для путлєра перед виборами буде не поганий :_02: .
Опубліковано

А якщо і буде то не без своєї вигоди.

Як колись був студентом, то ніколи не любив спільної роботи в підгрупі - бо її виконував лише я (або 90% я), а оцінки ставили всім однакові.
Опубліковано

ну я надіюсь хоть америкоси свої танки віддавати нахаляву як деякі наші солдатики небудуть. Я думаю то буде правильно, навряд москаль захоче чіпати осине гніздо (НАТО) неважливо на якій території воно знаходиться і які навчання проводить, на мою думку то на користь буде державі.

П.С. а яйцеголовий дійсно починає діставати своєю пі...жжю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...