Перейти до змісту

Интернет - магазин велосипедив в эвропи

JohunVender

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

гугл пробували нє?

1500-3500 чого? доларів? євро? гривень?

Якщо доларів або євро то і тут можна знайти хороші варіанти

Опубліковано

Шукайте хіба що українські магазини, які возять вели з Європи.

За 3кілогривні на закордонних придбаєте хіба що колесо ^_^

Опубліковано

ну так пишіть що треба в грн

взагалі раджу зробити тему в іншому розділі де купують/продають вели

за 3К воно їхати буде але якось так собі (правда сам купив ще до повного пі""ца з доларом менше ніж за 3К норм вел головне шукати і можна знайти).

Опубліковано

за 3К воно їхати буде але якось так собі (правда сам купив ще до повного пі""ца з доларом менше ніж за 3К норм вел головне шукати і можна знайти).

якщо мати рівні руки, то за 3к сомому зібрати можна і їхати воно буде навіть дуже добре.

ато звикли на готове..привіт велозона :0162:

Опубліковано

Поїдь на Авторинок.., до Світлолюкса, Анамандрії (100 метрів між ними), або на Старий ринок.. на тій же стороні, що й Велозона.. тільки від Алло.. великий вибір БВ велів.

1 раз спробувтаи вживу вартує 100 разів подивитися на фотці.)

Опубліковано

Шукайте хіба що українські магазини, які возять вели з Європи.

За 3кілогривні на закордонних придбаєте хіба що колесо ^_^

Та да дивився на нимецькому сайти колеса 500 баксив.

Опубліковано

А який у Вас вел

Опубліковано

2 Давідс.. Ти не прав.

Малій і дружині купував готові вели... бо штучні кастоми їм нах не треба.

моя схема на є загально-правильна, але для ТС-у підходить.

хоче отримати якісну річ за нормальні гроші - не плати за роботу, а зроби її сам)

Опубліковано

ато звикли на готове..привіт велозона :0162:

И вам, здрасьте. Только не поняла, о чем вы. Я, к примеру, все свои байки себе собирала. Правда в 3тысячи вложиться не выходило и в лучшие годы. Но не в этом цель состояла. А на готовые велы всегда есть спрос. Многим проще заплатить и не париться. Не всем доставляет возня с железом по локти в мазуте.

Опубліковано

моя схема на є загально-правильна, але для ТС-у підходить.

хоче отримати якісну річ за нормальні гроші - не плати за роботу, а зроби її сам)

Ну щоб збирати тра мати хоч аби яке поняття. А коли людина пише сюди: "Допоможіть", про якийсь вел М Т Б за 1500 - 3500 - не зрозуміло чого, то до цього йому ще торохи зарано...

то явно йому туди куди пише Лекс, а тему в топку ;)

Опубліковано

... не всем доставляет возня с железом по локти в мазуте.

Які брудні локті?!?!? Цікаво куди при складанні велосипеда можна так глибоко занурюватись? :_09:

максимум два пальці: вказівний і великий :0159:

Опубліковано

... не всем доставляет возня с железом по локти в мазуте.

Які брудні локті?!?!? Цікаво куди при складанні велосипеда можна так глибоко занурюватись? :_09:

максимум два пальці: вказівний і великий :0159:

Я коли двигуни в авто ремонтую (навіть повні кап. ремонти) так руки по локті ніколи не були в мазуті.

А тут велосипед.. 2 ключі, викрутка і 50 грам салідолу )))

Опубліковано

Потрибно мабуть шукати б/у нимец.вела . Бо зара катаю на нимецкому городському-шосейнику БенТакер,якисть нормальна за таку цину, але хочеться Горника .

Опубліковано

на Старий ринок.. на тій же стороні, що й Велозона.. тільки від Алло.. великий вибір БВ велів.

підтримую. декілька раз бачив там непогані вели за прийнятну ціну, в межах бюджету ТС

Опубліковано

Потрибно мабуть шукати б/у нимец.вела . Бо зара катаю на нимецкому городському-шосейнику БенТакер,якисть нормальна за таку цину, але хочеться Горника .

і ще б мову трохи підучити було взагалі :_04:

Опубліковано

і ще б мову трохи підучити було взагалі :_04:

Мову я знаю, але прошивка на планшети ны , треба миняти на Украинську прошивку

Опубліковано

Які брудні локті?!?!?

не варто доколупуватись до слів, просто можна деколи включити уаяву, якщо хтось каже, що він "по вуха в лайні", то це ж не значить що він пірнув у вигрібну яму

Аркус - велосипед з Європи?!

Польща завжди була в Європі )

Опубліковано

Польща завжди була в Європі )

А Нововолинськ - Польщею ))

Та, то не принципово. Нехай буде Європою. Але Аркусом залишиться, де ти його не прописуй ;)

Опубліковано

Та, то не принципово. Нехай буде Європою. Але Аркусом залишиться, де ти його не прописуй ;)

чим мій "ашан" уже не камільфо :_15: . норм вел за 200 доларів (не залізний :) ......... а нє болти залізні). це мій перший вел після перерви в більш як 10 років (да у мене був "орленок" з зеленими колесами в дитинстві :huh: :huh: :huh: ). якби там було акуратно заклеєно аркус наклейкою giant то фіг би хтось догадався :blink: .

наприклад так (фаташоп 90лвл 3 хв роботи). :_07:

81b03974278d5fbf82bec0efc229cbf7c1ee60182624822.jpg

на Старий ринок.. на тій же стороні, що й Велозона.. тільки від Алло.. великий вибір БВ велів.

та ну .... краще вже щось через інет пошукати

Опубліковано

якби там було акуратно заклеєно аркус наклейкою giant то фіг би хтось догадався :blink: .

наприклад так (фаташоп 90лвл 3 хв роботи). :_07:

Троха промахнувсі. Невдалий приклад з Джаінтом. В них рами характерні. Знатоки зафукають зі старту.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...