Перейти до змісту

Canon EOS 350D

Scorpio

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Canon-EOS-350D.jpg

Canon EOS 350D Опис ТУТ

Хочу придбати такого апарата, може в кого є хотілося б потрогати його руками

Хто підкаже де придбати його в Луцьку і за яку ціну :blink:

І хто що про нього скаже

Опубліковано

Шо казати, апарат нормальний )

Так само як ніколи на свою машину ніхто гнати не буде, (рідкі винятки бувають) так і тут. Релекс. Жартую

Апарат нормальний, якраз шось на зразок продвинутої мильниці, або напівпрофесійного. Я схиляюся до другої точки зору.

Одна порада, не бери його з кітовим склом, повна лажа...

Треба ше буде хоча б баксів 400 витратити на зум, може ти хочеш фікс не знаю.

EF 24-85 f/3.5-4.5

Я б брав 400ку, трохи краще буде, але для початку і цього апарата більш чим достатньо, поки освоїш всі ази...

Колись трошки фоткав, можеш глянути фото тут

350 + скло яке я написав.

Опубліковано

Хочеш- можеш глянути(і потрогати руками :) ) мого Pentax K100D. Я пару тижнів вибирав між EOS350D, EOS400D, D50 i K100D. Зупинився на останньому, виходячи з співвідношення ціна-якість. Пентакс з кітовим склом ще можна брати, Кенон- ні в якому разі. До речі EOS400D бачив вчора в "Фанфото" на Кравчука.

Опубліковано

наскільки я памятаю цей агрегат стоїть у магазині "Алло" на Волі - там можна його в руках покрутити, але на мою думку який би він не був хороший - слід купляти щось більш новіше і більш продвинуте

Опубліковано

Я також порадив на 350-ці не морочитись, і не брати його (чи іншого Кенона) з кітовим склом.

На відміну від Кенона Ніконовські кіти значно кращі по всіх показниках.

Вибір за Вами :)

Опубліковано

плюс до всього дуже рекомендую потримати апарат в руках - а раптом не підійде по ергономіці?

мені от виступ на задній кришці для великого пальця на Nikon d80 не сподобався... /*цифру собі не беру, просто цікаво було потримати в руках*/

Опубліковано

пропоную

зможеш помацати

Nikon d70s

ергономіка в 70с кі краща як на мене ніж в 350ткі

nikond70sbody8tr3.jpg

в комплєкті шнурок, батарєя, рємєнь, захисна кришка на екран, кришка на байонет

пробєг порядка 54 тисяч кадрів

ціна 400уо

Опубліковано
плюс до всього дуже рекомендую потримати апарат в руках - а раптом не підійде по ергономіці?

мені от виступ на задній кришці для великого пальця на Nikon d80 не сподобався... /*цифру собі не беру, просто цікаво було потримати в руках*/

Щодо ергономіки це абсолютна правда, тиждень тому тримав у руках дзеркальний Панас -ну зовсім не сподобалось я навіть і не знаю як його правильно тримати щоб було зручно вносити корективи під час зйомки

Опубліковано

d70 є у моєї сестри дуже подобається, але я хочу придбати комлект з об"єктивом і з гарантією

а 54000 кадрів я навіть не знаю це багато чи мало і як вони повпливали на апарат :)

Опубліковано

54000 кадрів для такого затвора це дійсно багато. А повпливали, чи поки що все нормально? Чи продаєш, тому що вже повпливали? І вякому стані тушка? Мене цікавить цей девайс.

А про 350 тобі TreNeR може багато розказати. Тут і фотки його можна подивитись.

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=2415

Нормальна камера. Тільки об"єктив кітовий я б не радив. Гнатись за новинками - це марна трата грошей. В них звичайно є свої плюси, але чи на стільки вони суттєві, щоб кожен рік камеру продавати і купувати нову модель, це вже особиста справа кожного.

Опубліковано

2Сова що ти хтів цим сказати?

на камери такого рівня не дається гарантія на кількість кадрів.

є випадки що на 5000 і на 13000 і на 30000 і на 80000 затвор перестає працювати..

тут вже від апарата залежить..

мій затвор працює але я планую купувати камеру вищого рівня.

пс:заміна затвора вартує 100уо.

Опубліковано

Andruha_gpz28

камера працює як і має працювати . ніяких глюків немає.

стан як на мене хороший.

якщо цікавить можеш прийти глянути помацати

власне всі свої цифрокадри я зробив на цю камеру.

а продаю бо хочу д80..

..якби зараз затвор перестав працювати я б звісно його замінив..

але поки він працює нехочу здавати в сервіс..

Опубліковано

Це саме я і хотів сказати - ресурс затвора скоріш всього вже на фініші. Шанси його роботи ще тис на 10-15 - одному Богу відомі. Заміна затвора дорога і геморна (організаційно) справа. Тому, моє ІМНО, ціну ти поставив надто високу. Правильною ціною було б 300 (враховуючи вік, пробіг, стан, комплектність, відсутність залишків гарантії). Але то - вже твої справи, і справи покупця :)

Опубліковано

Правильно хочеш. 80-ка дуже класна камера. Мені дуже подобається, але для дому, для сім"ї як на мій бюджет, то троха зажирно. А 70s непогана річ, але затворррр.........

А де його за 100 баксів міняють? В Варшаві чи в Токіо? Щось з серйозним сервісом дуже туго поки-що.

Опубліковано

ну а що ти хтів? або по повній плотиш і нова каміра або бу але за менші гроші.

ти ж весілля ними шльопать не збираєшся?) чи збераєшся?

ну думай..якщо надумаєш ще трохи скину

в www.photoservice.com.ua

г. Киев, Ул. Семьи Хохловых, 8

К нам можно добраться:

от станции м. Лукъяновская до ост. Зоологическая на трамвае номер 14.

є ще один рємонт теж там на ст метро Лукяновська..там взагалі за неділю замінять але трохи дорожче наскільки я помню вартує заміна

а я тут ще поки надумаю що краще стьокла купити замість д80..

Опубліковано

http://www.photoservice.com.ua/calc/

Стоимость ремонта (услуги): 502.87 грн.

! Для получения окончательной стоимости ремонта необходимо провести диагностику в СЦ.

Окончательная стоимость ремонта = стоимость услуг по ремонту + стоимость запчастей.

А сколько стоит сам затвор?

Опубліковано

Які весілля ??? Всі друзі вже одружені, а за гроші, не знаю, не тягне щось поки, не люблю я це діло, але кілька разів згрішив.... саме на весіллі друзів і не за гроші. Ну думай. Об"єктиви теж потрібна річ в господарстві. Хоча хороші більш-менш, починаються якраз десь з 400 долларів. Щоб думать треба спочатку побачити. А поки -що думаю подивитись на сабж. Як з тобою зустрітись?

Опубліковано
http://www.photoservice.com.ua/calc/

Стоимость ремонта (услуги): 502.87 грн.

! Для получения окончательной стоимости ремонта необходимо провести диагностику в СЦ.

Окончательная стоимость ремонта = стоимость услуг по ремонту + стоимость запчастей.

А сколько стоит сам затвор?

Фигасе ! Это в корне меняет дело. Урса, сэнкс.

Опубліковано

еге на це я не звернув уваги...

є заміна є рємонт.

рємонт близько 130уо я так розумію..

в фотосервісі

тільки що взнав

заміна в сервісі що на ст метро Лукяновська 150уо.. за неділю

Andruha_gpz28

якщо тебе Урса ще не остаточно налякав

(який щиро продавав тушку д50 за 600уо і про затвор взагалі мовчав, я власне міг зробити так само але навіщо щось скривати?)

моя ася 127971565 можеш прийти помацати поговоримо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...