Перейти до змісту

Не можу видалити Soft на Nokia 3250

Рекомендовані повідомлення

В мене така проблема. Не відображається в меню "Менеджер програм" і через це не можу видалити теми на телефоні, ставлю завжди на картку пам'яті. А перед цим відформатував картку, і поставити назад тему не можу, пише "Неможливо встановити". Так само і програми, встановлюю і пише що вона вже встановлена, хоча карта пам'яті пуста. Хоча перед цим вона в мене стояла. Можливо хтось знає що це може бути, або щось може треба видалити з пам'яті телефону???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[off] треба видалити операційну систему. [/off]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. ЯК??? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зроби резервну копію пам'яті телефону на карту пам'яті (а ще краще -- в комп через PC Suite), форматни апарат (набери номер *#7370#) і відновись з резервної копії. Через PC Suite краще, тому можна відновлювати не весь бекап, а вибирати що саме потрібно, наприклад контакти, календар, галерея і т.д.

Заодно можеш обновити прошивку в апараті, бо ця ситуація про яку ти розказуєш схожа на глюк ранніх прошивок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, зараз так і зроблю...Але прошивку я поміняв, теж через PC Suite

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошивку я поміняв, теж через PC Suite
тоді можливо це глюк саме цієї моделі або саме цієї прошивки (нажаль, в нових прошивках не тільки нові фікси, а і нові глюки бувають). Я з таким не стикався (3250 в мене не було, але було кілька інших смартів на тій же версії ОС).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевно. так, форматнув. зараз попробую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАРАБОТАЛО ;)

Plum+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...