Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Складних операцій не виконую, а він зависає час від часу на декілька секунд. Злить мене то страшенно!

З системою проблем не може бути - перевстановлювалась, і не один раз

Підкажіть в чому може бути проблема

Опубліковано

в вінчестері

треба його міняти чи підлягає ремонту?

не гріється?

тепленький, але не гарячий)

Тепленький ззовні це не значить що він і в середині тепленький. Треба дивитись в процеси. перевіряти вінт, пам'ять, а там буде видно

Опубліковано

в вінчестері

треба його міняти чи підлягає ремонту?

не гріється?

тепленький, але не гарячий)

екстрасенсів тут немає) знайди якого знайомого і покліпай гарненько очима з словами будь ласка) хай подивиться що з ноутом.

я думаю що вінт. хоча це перевірити трошки важче. а температуру глянь через AIDA64 в меню "датчик"

Опубліковано

Подвисает когда именно? Когда подвисает в нем что то потрескивает-поскриповает? На сколь времени подвисает, какие программы запущены?

Опубліковано

глянь через AIDA64 в меню "датчик"

Та й стан вiнчестера можна в Aida64 подивитись. Скрiни (або репорт) Аiди в студiю!

Сказали 2 спєца дівчині, яка питається чого зависає ноут!

Якби вона знала про AIDA64 - цієї теми на борді не було б!

Якщо я не помиляюся, ти десь на Воз'єднання працюєш? Підлнімися вище по Л.Українки в магазин-фірму "Системз / Systems" і там хлопці глянуть. Це навпроти комп'ютерного всесвіту, а точніше точно-навпроти MOYO арка - і там.

Опубліковано

Якщо я не помиляюся, ти десь на Воз'єднання працюєш? Підлнімися вище по Л.Українки в магазин-фірму "Системз / Systems" і там хлопці глянуть. Це навпроти комп'ютерного всесвіту, а точніше точно-навпроти MOYO арка - і там.

арка біля "курсів валют" банку Львів

Опубліковано

Дякую всім за поради!

Ноут робочий, а не домашній. А в організації політика така: ти користуєшся, ти і ремонтуй

Опубліковано

а температуру глянь через AIDA64 в меню "датчик"

41 С

але поки що не зависав

Та й стан вiнчестера можна в Aida64 подивитись.

А де саме шукати? :_08:

Опубліковано

41 С

але поки що не зависав

41 градус для простоя це норм

СМАРТ шукати тут

1399531822-clip-99kb.png?nocache=1

Опубліковано

41 С

але поки що не зависав

Кмітлива дівчина) А Женя ще гонить)

зроби скрін так як зробив саньок і покажи. мож хто допоможе.

Опубліковано

lilechka, Я розумію твоє прагнення самотушки розібратися в ситуації. Але це може зайняти дуууже багато часу. Навіть люди із великим досвідом у такій роботі, зачасту можуть потратити кілька годин, і навіть днів, на вияснення проблеми і на її усунення!

Тут задавали питання, ти не відповіла - "Як саме "Зависає??" Це такі короткочасні "фрізи", він ніби на 1-2 секунди застигне, а потім знову відмерзає.

Чи "зависає" на довший період?

Як саме перевстановлювалася Вінда? Із форматуванням розділу, де вона встановлена чи без?

Раджу скачати програму Вікторія. Я приліплю її в повідомлення. Потрібно буде запустити її, і виконати 2 дії

1) Подивитися показники SMART, зробити скріншот і викласти сюди.

2) запустити тестування (але в той час бажано НІЧОГО не робити за компютером), це може зайняти від 1 до 4-х годин. В залежності від об'єму вінчестера. Зазвичай 1-1,5 години.

Результати так само - скріншотом в тему. Інструкцію намалював.

1) Вибрати вінчестер на закладці Standart.

UJCKg.jpg

2) На закладці SMART натиснути Get SMART

suEK.jpg

3) На закладці TEST натиснути START

eVj2f.jpg

vcr43.zip

Опубліковано

Тут задавали питання, ти не відповіла - "Як саме "Зависає??" Це такі короткочасні "фрізи", він ніби на 1-2 секунди застигне, а потім знову відмерзає.

Як саме перевстановлювалася Вінда? Із форматуванням розділу, де вона встановлена чи без?

Сьогодні працює і не зависає. Взагалі це буває через раз - раз зависає, раз ні

Зависання триває декілька секунд -від 2 до 7

Вінда перевстановлювалась з форматуванням

Раджу скачати програму Вікторія. Я приліплю її в повідомлення. Потрібно буде запустити її, і виконати 2 дії

не завантажується

Хром видає "Файл рідко завантажується й може бути небезпечним"

Опубліковано

Пряма ссилка на вікторію http://programdownloadfree.com/program/victoria.zip

Сьогодні працює і не зависає. Взагалі це буває через раз - раз зависає, раз ні

Зависання триває декілька секунд -від 2 до 7

Вінда перевстановлювалась з форматуванням

не завантажується

Хром видає "Файл рідко завантажується й може бути небезпечним"

Вінда то може і переставлялась, але невідомо ким і якими руками (нікого не хочу ображати)

помилка хрома не стосується проблеми з ноутом

А при підвисаннях не чути, що кулер скоріше крутиться? Може там проц на 100% загружається і виникає "фріз" (на ХР буває таке діло). Якщо буде знову так відкрийте диспетчер задач і дивіться чи проц буде на 100% грузитись

1399536687-clip-25kb.png?nocache=1

Якщо грузить на 100% тоді шукайте процес який грузить систему

1399536795-clip-30kb.png?nocache=1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...