Перейти до змісту

приманки власноруч

-=Mr.BrooX=-

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

з хлопцями збираємося на нічну риболовлю, ставок не приватизований, глибина до 15м, дозволили на 3 видки (це щоб не назвали свинею, ніхто сітками не збирається ловити, в основному відпочинок)

хочу порад борди як зробити прикормку своїми руками плану:

Рецепт №1 рожь пареная — 0,3 кг; сухари панировочные измельченные — 0,3 кг; толокно — 0,2 кг; геркулес молотый — 0,1 кг; семя конопли жареное молотое — 50 г; нитчатые водоросли — 50 г; опарыш мелкий — 2-3 спичечных коробки; тертый чеснок — 0,5 столовой ложки.

Рецепт №2 льняной молотый жмых — 0,2 кг; толокно — 0,2 кг; измельченная глина — 0,1 кг; отруби жареные — 0,3 кг; молодая крапива — 50 г; чечевица — 20 г; кориандр — 1 щепотка.

Рецепт №3 бисквит молотый — 0,3 кг; сухари панировочные — 0,1 кг; глина сухая измельченная — 0,1 кг; отруби — 0,1 кг; тмин — 1 щепотка; мелкий опарыш и мотыль — по 2-3 спичечных коробки.

Рецепт №4 пшеница пареная — 0,3 кг; сухари панировочные измельченные — 0,3 кг; семена тыквы молотые — 0,2 кг; отруби жареные — 0,2 кг; чабрец — 2-3 щепотки; муравьиная кислота — 2-3 капли; трубочник — 0,2 кг.

знайшов ДУЖЕ класний сат де радить багато чого.

Опубліковано

Ну так на цьому сайті все написано, для кожної риби своя прикормка . Якщо будите карася ловити до саме краще працює макуха..

Опубліковано

Да, нічого собі "рецептики" ))) особисто я так ніколи не парюсь, я роблю все набагато простіше варю горох+манка, розділяю на частини і додаю всякі "прибамбаси" макуху, каплі, і тд.А для мене такі "рецептики" для мене як "блюдо високої кухні", бо виїзд на рибалку зазвичай виходить якось спонтанно, і часу на приготування завжди обмаль, нажаль, бувало що й червяків з ліхтариком копали))) а так досить цікаві рецепти, можна спробувати.

Опубліковано

Я постійно роблю свою прикормку (основу) 8-10 кг. А коли їду на рибалку то відсипаю- скільки треба + добавляю куплену прикормку.

Опубліковано

+1 до businka. Купляю макуху, манку, крупу кукурудзяну, хлоп'я. Це добавляю в осипку+Фішка для більшого аромату. І в воду)

Опубліковано

підскажіть хто знає:

ставочок, населення-карп,карась,толстолоб,амур. Чи можна їх кормити самим ячменем (привареним/сирим)?

Опубліковано

на рахунок ставка в пості #6, для корміння має братись не ячмінь, а овес (я переплутав). Читав, використовують овес для сімейства карпових риб. Будуть запарювати, щоб краще росла.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...