Перейти до змісту

Скрип в педалі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

WD-шку маєш? Збризни на педаль, точніше на пружину з обох боків. Зазвичай після дощів там залишається болото (пил, пісок) з доріг. Практика показує, що скрип пропадає годин через три покатушок - коли усе вийде. Коли у похідних умовах немає WD - я застосовував звичайне машинне масло.Допомагало.

Щоправда, це вже як форс-мажор. По приїзді усе одно треба збризнути ведешкою.

520-і дуже хороші педалі, їм один сезон - це тьху ;)

Щодо підшипників. 520-і он Лекса скільки на собі катають, і хоч би їм що. Роби висновки

Опубліковано

Не в обіду ТСу але мені здається скоро на борді будуть запитання аля "вдома ніж погано ріже підкажіть що робити"

Опубліковано

Скрип може давати шатун в місці запресовки на вісь каретки, зніми заглушку і присни ВД-шку туда.

Опубліковано

Ну ви і радники. Треба усунути причину скрипу, а не боротись з наслідками. Якщо на рахунок пружин ще можна погодитися, то шатуни - це вже занадто ;) А розібрати 520-ті без спецключа акуратно не вийде.

e79e9ac0cbb7.jpg

Опубліковано

Один сезон відкатав на педалях Shimano 520,в лівій педалі коли натискаєш чути скрип,підкажіть що робити?

взять ключ на "15" и затянуть ось педали в шатуне

Опубліковано

в мене була така біда колись, довго не міг доперти шо то скрипить, потім вирішив просто капнути масла на шип в містя контакту з педалю, помогло. Якшо ми говорим про той самий скрип. Поняття скрип в педалі в кожного різне і це треба чути в живу а не описувати на форумі.

Опубліковано

Ну ви і радники. Треба усунути причину скрипу, а не боротись з наслідками.

Ти правий, але спочатку треба визначити причину, для цього і прискається ВД-шка, зник скрип в місці приску, отже там і розбирати\чистити\змащувати\підтягувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...