Перейти до змісту

Зимнее велопати!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вот не пойму, шо за тишина???

Мы с кумом прокатались сьодня в корабль и назад - гипервеликолепные ощущения!!! Заносит, дует, отмораживает - просто великолепный букет! Кто не ездил- не поймет!..

и, сука , ни разу не упали! Это капец...

Опубліковано

Урааа

зима прийшла,

а я ковбашусь по повній, в четверг ломанув на лище, потім гараджі, ліс, струмівка, але тоді було ще мокро і грязно

вчора політав по парку, замку, радянській , але вже поставив на перед шипавку, так що непадав,

але заднє колесо тільки на асфальти не ковзала, а так тільки вліво і вправо задок кидало, бо я спокійно не їхав, а газував і газував

Опубліковано
А мая лісапеда паламатая.

А кое-кто ( не будем показывать пальцем !) должен был в субботу ремонтировать велик!!!!!

Ну и ???? :)

Опубліковано

А кое-кто ( не будем показывать пальцем !) должен был в субботу ремонтировать велик!!!!!

Ну и ???? :)

Если он в пятницу :) отпраздновал День Связиста, так же как и я День работника Радио и Телевидения, до делать он ничего не может .....

• Адміністратори
Опубліковано

Ну и ???? :D

Зявтра тра зустрітись!!!!

Опубліковано

1-й ап

ЗИМОВИЙ СЕЗОН відкритий!!!

було морозно, сніжно типу зимова казка і льодовидо.

Сцуко ульотно. Холодно не було, я був гарячий і мокренький, ібо 1-3 , 1-4 передачі і пульс 170-190 і буксуєш....

ще було фотосесія байка і мене в кар'єр, я там випадково на Лопатні(з старікв) наткнувся коли він краєвиди фоткав

скажу фоткі убойні, бо я там трохи дещо відбив при "позування" , скоро викладу.

Опубліковано

"игигииг" - почувся гомеричний сміх мартенза

шо ж ви блін відсиджуєтесь на печах

от він кайф прийшов то у вигляді снігу, льоду болотиська

а як пречудово тріщав сніг під колесами чи то може тріщали байки під нашим невпинним напором

а як побачиш зимовий ліс так і рветься з горлянки "а красотіща ж то яка, йоб...рот гм ротор"

ну не можна ж втрачати таких нагод

Опубліковано

Маньяки, пора схаменутись і не пустувати. Травми гарантовані іза необачності і градусних напоїв.

Пропоную влаштувати показовий завал навпроти Цуму з перекритям руху на 30 хв. :) , з викликами швидкої і пожежників.

Опубліковано
Маньяки, пора схаменутись і не пустувати. Травми гарантовані іза необачності і градусних напоїв.

Пропоную влаштувати показовий завал навпроти Цуму з перекритям руху на 30 хв. :D , з викликами швидкої і пожежників.

Не стращай народ за зря ;)

Кто пробовал, тот знает.

Травматизьм снижается: скорость падает, падения в снежок только веселят, и не только окружающих, но и павшего :D

• Адміністратори
Опубліковано

Я вже замінив контакти на топталки, замінив задні тормоза.

Сьогодні ставлю переднє колесо і надіюсь зможу поставити заднє.

І тоді в неділю я з вами, якщо все буде добре. ;)

Опубліковано

Хроніка неділі.

Виїхав зранку..... Форма одежі зимова, морозець.....Люкс....

Проїхався трохи... розігрівся....

Їду, дивлюсь Андрюха гребе.... Догнав його і поїхали далі разом.....

Приїхали до Колібраса, затарились..... Збори сцуко дістали мля.....

Збирались більше години...... мля..... ВИЇХАЛИ..........

Повернули біля колишнього літака направо на об"їзну... там трошки під гірку і в поля......

КРАСА..... Й...в...Р...... (Ротор :D )

Польовою дорогою пришпорили коней і вперед..................

Щоб уникнути заносів давили на педалі....... ;) допомагало........

За рахунок курсової стійкості не встигає розвернути поперек дороги, чи викинути з колії...........

Виїхавши в Струмівці приспустив ще й переднє колесо, бо до заднього, одітого в Швальбе Блек Джек з бутилом і з пониженим тиском питань не було, тримало, як звір. Боїться сцуко тільки відкритого льоду... на якому не спасає нічого, крім металевих шипів.

Домовився з ОРВом взяти на тест Смарт Сем.... опишу, як поведе себе зимою....

..... Діждались інших відморожених райдерів і погнали до лісу.......

Ліс це взагалі пісня. Тільки в"їхали зразу промайнула думка в голові "тут нам і піз......ц :) " з розгону влетів в замерзлу калюжу проламав кригу, наступаю на педалі, фонтан гівна з під заднього колеса, понижена передача, ще одне зусилля...... ВИГРІБ!!!! ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄСССССССССССС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Після себе залишив величезну яму....... кайф...... Далі гонка по лісі........... Покришки тримають, дозволяють розвивати хорошу швидкість, перескакував з колії в колію, спеціально тормозив задком на віражах щоб заносило, розклучуєш на спуску по максимуму ....... спуск......... дерево........... по гальмах........ ДИСКОВІ ГАЛЬМА РУЛЯТЬ, понижена передача....об"зд перешкоди, і вперед доганяти Андрюху. Добрались до косогору. А там ПІСНЯ... печена картошечка з сальцем під водочку і оселедець..... гра в "Корову" до судорожного ржання від слів-загадок і способів їх розгадок.... чайок.

Далі дорога назад...... поїхав з Ірою, Лілею і Даманом дівчат провести, бо назад через ліс вони їхати відмовились. Іра десь пропала, я повернувся майже до косогору, вирішивши, що вона поїхала ішою дорогою поїхали далі, потім я засік її сліди в одному з виїздів....... Наступив на педалі 32-33 можна було їхати. Догнав Іру біля Луцька зупинився біля лавочки.... Іра поїхала далі......хм.... я дочекався Дамана і Ліллю. Даман поїхав на ГПЗ, а я провів Лілю додому (впала вона за вчора внатурі разів 10 :D), розвалили, по дорозі додому знову зустрів Іру :D біля історичного корпусу ВДУ.......ну думаю забібуба що доїхала.... Провели час просто супер, але це ще не кінець.......

Далі погнав додому за полотенцем милом і шампунем, погребли в сауну, ще й мля в Теремно. Від мене від дому майже 10 км..... піндєц.

Сауна це взагалі повний абзац...... 11 чоловік пиво, джакузі, парилка, масаж....... Хоча сауна сама по собі не дуже. Провели Танюшку Мартенз і Андрюха забрали вели і ми погребли в центр, там ще зустріли Колю (гонщика) поговорили з ним, стоячи почали підмерзати, попрощались, розїхались. Спокійно проїхались з Мартензом, поговорили по дорозі про те... се..... Розвалили.

Неділя пройшла просто супер..........активний відпочинок рулить.

Опубліковано

Вы играли когда-нибудь в квача? В парке? На байке? Зимой? Ночью? В полнолунье :)

Попробуйте.

Не пожалеете.

Правда, Мартенz?

Опубліковано

А розкажіть досвідчені велосипедюги, що краще одягнути на капєц холодну погоду, якщо немає зимової фелоформи?

Опубліковано

Якшо будеш їздити - любі непродуваємі штани, дві пари носків, кросівки, футболку, кофту в міру теплу і непродуваєму куртку. Якшо стояти - те саме плюс валянки і тулуп.

ЗІ основний принцип: рухомим частинам тіла буде жарко в любому непродуваємому одязі, а от кінцівки треба захистити.

Опубліковано

в дворових дорогах сцуко колії льодові поробили машини. їдеш, їдеш, руля тіпа вліво повернуть хочеш - а фіг, ще й гепнув з велом набік так нормально....

а шиповка зимова на 26" дорога? буде сенс тільки 1 купити на перед?

о яку штуку найшов на veloonline.com - Маска Commandor FANTOM

maska__commandor_fantom_936.jpg

96 наших

Описание : Маска для катания в холодную погоду.

Материал : Tкань Windbloc объединяет в себе теплоизолирующие и дышащие свойства Polartec и ветро и влагостойкость внешнего слоя одежды. Мембрана блокирует ветер, а внутренний флисовый слой приятный для тела и отводит лишнюю влагу. Исследования доказали, что ткань Windbloc обеспечивает 100%-ую защиту от ветра, который дует со скоростью 50 км/час! Этот материал идеально подходит для спортивной экипировки, которая имеет повыщенные требования к защите от ветра, холода и ненастья.

хто там хотів флеш-моб влаштувати в центрі - те що треба, якщо всім учасникам таке вдіти :)

Опубліковано

пристойна - 60 баксів

так, для маневрування по таким льодовим завалам можна тіко перед

ЗІ зимою заднє гальмо краще взагалі зняти :)

ЗЗІ але якшо і зад зашипувати, то краще хай буде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...