Перейти до змісту

Наші думки стосовно ситуаціїї в Україні

andrey23

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

andrey23, Георгієвська стрічка - жовто-чорна, а ось цю оранжево-чорну можна називати як завгодно - наприклад колорадською.

А заодно прокоментуй цю карту і скажи з чого б це нам вважати наприклад бурятів - единокровними слов'янами.

Rus-1015-1113.png?uselang=ru

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Росія приєднує свої території!Теперішня Україна була створена Леніном,Сталіном,Хрущовим,ще раз повторюю.Як так піде і далі,Угорщина забере свої землі,Польща забере свій шматок,Румунія ще,і залишиться від України невеликий шматок між центральною частиною і південно- східною.

да мені насрати ким і коли була створена Україна. Ще раз повторюю, а якщо Китай і Японія почне свої ісконні території забирати ? Нафіг та дурна мова ? Саме дибільне слово ЗАБЕРЕ вже вводить в ступор ! Лічно Путлєр комусь щось давав щоб ЗАБИРАТИ ???????????????? Створився міжнародний мир з узаконеними територіями для всіх держав, то нахєр зараз цей тупий пєрєдєл ? Ще хоть би россія була країна як країна, так це ж помесь бидла й гопоти з *вкраплєніями* Лєвшей в різних галузях. А про невеличкий шматочок, що залишится, й не мрій падло, в інших країнах такого бидла як жирік і ко мало, щоб таким скотством займатись

Кого ще не продав за єврейські коломойські гроші?

ну ти ж України задарма зрікся, думаєш це дає тобі право когось попрікати за гроші ?

Те,що тобі "нас...и"-ясно,а мені ясно те,що цілісної України в теперішніх межах не існує.Вся територія,окрім деяких шматків є власністю інших держав.Якби не наша спільна із Росією боротьба проти загарбників-ніякої України не існувало б вже давно!Росія-це наша братня країна!

Опубліковано

Росія приєднує свої території!Теперішня Україна була створена Леніном,Сталіном,Хрущовим,ще раз повторюю.Як так піде і далі,Угорщина забере свої землі,Польща забере свій шматок,Румунія ще,і залишиться від України невеликий шматок між центральною частиною і південно- східною.

чув бідолашний ти вже дістав своєю інтелектульною бідність.... ось карта Української держави на початку свого існування!!!! Там не те що Росії немає, там навіть Москва -це дрімуче болото!!!! ( Центр всього - м. Київ, це так на випадок, бо вже рашка собі приписала українську історію) КОЛИ ПОВЕРНЕТЕ ТЕРИТОРІЮ ЗА СМОЛЕНСЬКОМ І ДАЛЬШЕ?

post-14337-0-66838700-1398267160_thumb.j

post-14337-0-63709700-1398267279_thumb.j

Опубліковано

Коротше,ясно,що операція із розділення не чужих один одному людей пройшла на відмінно.Всі стали розумні,почали повчати інших,а одна богообрана нація обібрала всіх українців,наших батьків,наших майбутніх дітей.

О,диво-це ж Росія винувата!

яка росія?
Опубліковано

Блін, тема про війну, а зміст теми загаджений якимось незрозумілим суб'єктом та дискусією з ним. Нібито можна щось йому довести. Флуд і срамота!!! Тьху!!! Та не ведіться на його вброси, народ.

Опубліковано

andrey23, Георгієвська стрічка - жовто-чорна, а ось цю оранжево-чорну можна називати як завгодно - наприклад колорадською.

А заодно прокоментуй цю карту і скажи з чого б це нам вважати наприклад бурятів - единокровними слов'янами.

Rus-1015-1113.png?uselang=ru

А що тут коментувати?Є три єдинокровні народи,які розділені зараз межами трьох держав.Ці три народи не є ворогами один одному ніяким чином.

Опубліковано

Зараз війна з Московією. Війна на всіх фронтах, а тут гра в демократію і дискусія з айпішкою. Двох постів достатньо щоб зрозуміти що за фруктик приперся. Жосткий бан. Бо не забаните зараз, буде як з зеленими чоловічками в Криму. Підтягнуться нові і нас стане меншість. Всі теми обгадять. Кому це потрібно. В воєнний час жосткі рамки дозволеної інформації. Вам думки сепаратистів потрібні?

Опубліковано
Є три єдинокровні народи,які розділені зараз межами трьох держав.Ці три народи не є ворогами один одному ніяким чином.

:_09: Ніколи навіть не здогадувалась, що якути чи буряти - мої єдинокровні брати :)

А от про те, що ми не вороги - ти Путіну скажи, ок? Не ми ж прийшли в його хату порядок наводити

Опубліковано

Блін, тема про війну, а зміст теми загаджений якимось незрозумілим суб'єктом та дискусією з ним. Нібито можна щось йому довести. Флуд і срамота!!! Тьху!!! Та не ведіться на його вброси, народ.

Тема про війну.Я,наприклад,хочу дізнатись у вас,шановні,чому треба йти українцям проливати кров проти не чужого російського народу,та ще й за наказом єврейських командирів?

Опубліковано

Думаю, що після поста №27 можна сміливо банити. Так?

Тобі б лише забанити,аби,не дай боже,хтось мислив не так як ти.

Повторюю,що Росія не є нашим ворогом.І пролиття слов"янської крові-це тільки те,на що і чекає третя сила,стравлюючи 2 братніх народи.

Опубліковано

Та чужий нам,чужий угро-фінський народ.Зрозумій нарешті.

Зю.Може вже таки пора ввести автобан після якогось там сотого "-"? На куя такі такі юзери на Борді.Питання до модерів.

Опубліковано

Тема про війну.Я,наприклад,хочу дізнатись у вас,шановні,чому треба йти українцям проливати кров проти не чужого російського народу,та ще й за наказом єврейських командирів?

тому що нечужий російський народ пхає свою наглу морду на українську землю, українці від росії нічого не хочуть й не вимагають, а росія чомусь вимагає. Невже такі очевидні речі потрібно писати. Давай я до тебе додому прийду, скажу що квартитру ти не будував, а купив (виграв, отримав в спадок) й тому вона тобі не належить , а мій батько будував, тому одна кімната належить мені ? От так росія зараз й чинить

Опубліковано

Повторюю,що Росія не є нашим ворогом.І пролиття слов"янської крові-це тільки те,на що і чекає третя сила,стравлюючи 2 братніх народи.

ага то третя сила Крим окупувала, пєши ісчо

Опубліковано

Зю.Може вже таки пора ввести автобан після якогось там сотого "-"? На куя такі такі юзери на Борді.Питання до модерів.

Які юзери?Ви всі просто рветесь у бій,а навіщо воювати проти єдинокровників,з якими разом стояли наші предки у найстрашнішій війні?

Опубліковано

Які юзери?Ви всі просто рветесь у бій,а навіщо воювати проти єдинокровників,з якими разом стояли наші предки у найстрашнішій війні?

http://moskovstvo.narod.ru/MOS/1.htm почитай на досуге

Опубліковано

На моє переконання,Росія приєднала свою законну територію.Третьою силою є Америка та її посіпаки в особі "українських" олігархів,люди на американських грантах,проамериканська хунта в Києві,всі особи якої мають по декілька паспортів та ще й не слов"яни.Це що,я придумав?

Хто платив всі ці 23 роки,той зараз і наказує.

До чого тут Росія?Мені хто-небудь пояснить,будь-ласка?

Опубліковано

http://moskovstvo.narod.ru/MOS/1.htm почитай на досуге

Добре,а ти-це http://politiko.ua/blogpost103128

Опубліковано

andrey23 скільки платять за один написаний пост ?

Тут тема про можливу війну,взагалі-то.

Ніхто нічого не платить.

Опубліковано

На моє переконання,Росія приєднала свою законну територію.

а хто рішив, що це її законна територія ? її а не приміром Турції ? росія там жила 200 років, а Турція 700 . То чия територія законніша ? ХТО ДАВ ПРАВО КОНЧЕНИМ МОСКАЛЯМ перекроювати карту світу ? ХТО ДАВАВ ПРАВО МОСКАЛЯМ порушувати будапештський меморандум ? Чому якесь падло може робити що хоче, веде політику, вигідну тільки для себе, ще й вимагае якоїсь поваги для себе ? Ще до революції погугли но, чого Лукашенко проти росії виступав і як його за це цькувати почали москалі. Ти ж відімо лише позавчора народився й обстановкою в світі не слідкував. Ну й наостанок, не подобаєтся Україна - чемодан-вокзал-росія. Це логічний вихід для будь якої нормальної людини в будь якій точці планети відносно будь якої країни світу

Опубліковано

Bf98h.jpg

Опубліковано

Bf98h.jpg

Ага,коли ж її намалювали?У 2005 чи 2010?Я вірю офіційній науці,генетиці,а не шматку паперу!За коломойські чи американські гроші сьогодні можна скласти що хочеш і сказати,що Україні-це 40000-літня держава.

Українцям не треба воювати проти братнього російського народу.Ворог у нас один-олігархи,які незаконно приватизували загальнонаціональну власність.

Опубліковано

Ага,коли ж її намалювали?У 2005 чи 2010?Я вірю офіційній науці,генетиці,а не шматку паперу!За коломойські чи американські гроші сьогодні можна скласти що хочеш і сказати,що Україні-це 40000-я держава.

Українцям не треба воювати проти братнього російського народу.Ворог у нас один-олігархи,які незаконно приватизували загальнонаціональну власність.

ворог той, хто вважає, що на території України до сих пір є *ісконно рускіе землі*. Ввіду того, що ти просто гнеш свою політику не вдаючись до пояснень питань типу будапештського меморандуму й іншого, роблю висновок, що ти просто зомбі, й подальший діалог з тобою недоцільний

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...