Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Одесса. Колоради з АКС прострелили ногу активісту Одеської "Свободи" Дмитру Кірову. Патріот втравив багато крові але живий. Менти повністю на боці сепаратистів, віддають їм вогнепальну зброю, калаши та щити. Колорадів стає все більше. Всім одеситам кому не байдужа доля рідного міста стягуйтесь в центр. Наші бійці просять допомоги. Приносьте зброю та засоби самозахисту. Телефоном з Одеси Костя Сілла. Воля України або смерть!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=712963842093455&id=100001395376333

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чим болячіше сепарастам, тим приємніше патріотам

щось мені не дуже приємно від тієї фото.... ну не дуже мені приємно. Ну в смислі, що йому не сильно боляче, судячи з фото. За вбивства безоружних людей та махання прапором рашеї має бути наааабааааагатооооо боляче...
Опубліковано

+ ще в Ківерцях,Рівненському і Дубенському напрямках також будуть пости!

А в Ківерцях де саме?

Під"їду, допоможу.

Опубліковано

А в Ківерцях де саме?

точно сам не знаю,подзвониш до нач.штабу автомайдану і отримав таку інфу

Опубліковано

1510693_535018019940397_2196579902109984507_n.jpg

хвилина гумору))

Бойкот російських товарів

Тепер можна заспокоїтися. Одеса тріумфує. Патріоти йдуть зачищати табір колорадів на Куликовому полі. Негідники тікають куди можуть. Нечисть викинуть з Одеси, бо вони вбили патріота та поранили кількох сотників.

Вулицями лунає гімн України. Кричать "Молодцы!"

Ми пишаємося тобою, Одеса! Ми - єдині!

Опубліковано

А в Ківерцях де саме?

Під"їду, допоможу.

Біля озера

Опубліковано

А в Ківерцях де саме?

точно сам не знаю,подзвониш до нач.штабу автомайдану і отримав таку інфу

прошу контактний телефон в приват.

Опубліковано
post-16170-0-49410500-1399048949_thumb.j Чим далі, тим серйозніше сприймається. Схоже, що москалі не просто у це вірять, але й бояться. Одесу шкода. Її так пресують не просто так. На мою думку вони прекрасно розуміють, що на відпочинок до Криму зі здоровим глуздом не те що Українці, а й Росіяни не поїдуть. А з роботою в Криму важко. Основні прибутки і заробіток це туристи. А Одеса має всі шанс остаточно їм обірвати курортний сезон. А коли таке станеться в Криму по трохи почнеться процес спадання рожевої пелени.
Опубліковано

Дмитро Тимчук

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», антитеррористическая операция в Славянске продолжается.

Временное затишье в действиях украинских силовиков вызвано переговорами с террористами по поводу освобождения ранее захваченных представителей ОБСЕ.

Участвующие в операции подразделения силовиков полностью готовы к продолжению операции.

Опубліковано

"Я тоже буду платить", - один из богатейших людей Николаевщины пообещал деньги за пойманных боевиков

"Я тоже буду платить. Я не Коломойский, у меня нет этой структуры, но мы - руководители предприятий, которые в состоянии в данном случае это сделать", - сказал Вадатурский.
Опубліковано

Хлопці, що там на наших трасах з міста робиться? Хто хоч будує ті барикади? На наших мєнтів надії мало, пишіть, якщо треба допомога.

P.S. "Единственное, что требуется для триумфа зла - это чтобы хорошие люди ничего не делали". Эдмунд Берк.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...