Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І я запощу, сподіваюсь що не дубль.

За последний месяц из Украины в Чечню привезли 150 трупов кадыровцев

В Чечне организуют спешные похороны убитых на Донбассе боевиков. За несколько недель из Украины привезли более ста трупов кадыровцев.

«За последний месяц из Украины в Чечню было доставлено от 120 до 150 трупов кадыровцев», – сообщает Кавказ-Центр.

«Организуются спешные похороны и трупы быстро закапываются. Муртады запретили проводить долгие похоронные процедуры и давать какую-либо информацию об убитых в Украине кадыровцах», – рассказывают родственники погибших.

Напомним, 20 августа заместитель главы Днепропетровской облгосадминистрации Борис Филатов сообщил, что добровольческий батальон «Кривбасс» под Иловайском (Донецкая область) уничтожил за три дня более 40 чеченцев.

http://nbnews.com.ua/ru/news/130105/

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В столице возможны теракты и попытка силового захвата власти

В автора цього опуса хочеться спитатати для початку: "Ким буде захоплюватись влада? ПС? Колорадами? Ким?" Я просто не уявляю, що б в Києві колоради змогли щось зробити аж до захоплення влади. Як на мене, то це нагнітання страху істерії в суспільстві. Ще один з методів інформвійни.
Опубліковано

до сих пір не можу зрозуміти, на Донбасі йде війна, вибухи й вилітають шибки, то невже ж не дивились люди фільми про війну й не знають, чому в містах вікна хрест нахрест були заклеєні ? Щоб скло крепко не розліталося, так нє, скільки відеороликів не дивлюся, ніхто й не почешется вікна клеїти, щоб осколки потім лице не пошкодили. Й на цьому ролику видно, як вилетіли осколки всередину, піпец

Опубліковано

MANJAK11, так не тільки в фільмах, я читаю форуми донбасу так там теж регулярно рекомендують так робити, але мабуть не до всіх це доходить.

Опубліковано

MANJAK11, якщо ролик награний, то шибку просто розбили для ефекту. Але про заклеюваня шибок, ти правий - чомусь там про це не здогадуються.

Опубліковано

MANJAK11, та ладно вікна. А згадай як жителі міст, де були військові дії, під час обстрілів ходили і гуляли з дітьми (здається, в Луганську та Макіївці)? Тобто, "на ліцо" повна відсутність інстинкту самозбереження та мізків.

Опубліковано

MANJAK11, так не тільки в фільмах, я читаю форуми донбасу так там теж регулярно рекомендують так робити, але мабуть не до всіх це доходить.

Треба їм по рос. каналах про це розказувати. А то бендерівці, хунта, правосеки...

Опубліковано

MANJAK11, та ладно вікна. А згадай як жителі міст, де були військові дії, під час обстрілів ходили і гуляли з дітьми (здається, в Луганську та Макіївці)? Тобто, "на ліцо" повна відсутність інстинкту самозбереження та мізків.

вони думали що гради "братського народа" їх не беруть...
Опубліковано

форум для того, щоб читати... ну хоча б інколи..., а не тільки писати постити.... імхо

я за вас радий проте тепер у мене немає часу й бажання читати десятки сторінок де невідомо за що сруться між собою кілька людей, схоже всі вони тут і відмітились.

а для чого тоді сюди заходите? просто тупо постити усе, що під руку потрапляє? тоді позбавте нас такої "послуги", хай постять ті, хто ще й читають і бачать писали вже цю новину чи ні

Опубліковано

Терористи обстріляли "Донбас Арену" - РНБО

Про це на брифінгу в четвер розповів речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

У четвер терористи черговий раз обстріляли житлові масиви Ленінського, Київського, Ворошилівського та Куйбишевського районів Донецька.

Також з важкого озброєння обстріляно спортивний комплекс "Донбас Арена", який є справжньою перлиною столиці Донбасу, зазначив Лисенко.

За даними РНБО, в Іловайську снаряд терористів влучив у житловий будинок № 43 по вул. Толбухіна.

У результаті цього постраждали мирні мешканці будинку.

В РНБО зазначають, що попри всі обстріли комунальні служби та громадський транспорт намагаються працювати у штатному режимі :_09:

http://www.pravda.co.../08/21/7035467/

це замість того щоб вила взяти і винести нахєр те сміття зі свого міста.

Опубліковано

У РНБО не відкидають можливості проведення четвертої хвилі мобілізації

http://ipress.ua/new...tsii_76034.html

Дуже навіть свіжа новина від 22 липня. Дякуємо дуже.

П.С. Задрали!

Так буде вірніше

Порошенко внес изменения в третью волну мобилизации

В зону АТО будут призывать лишь военных специалистов

http://vesti.ua/donbass/66421-poroshenko-rasskazal-kogo-prizovut-na-sluzhbu-v-ato

Опубліковано

Маразм продовжується - затримано електриків-правосєків (мабуть і візитки Яроша мали при собі)

http://www.pravda.co.../08/21/7035462/

Коротше в росії потрібно заборонити не тільки жовту та блакитну фарби, але і зелену - бо це результат їх змішування.

Опубліковано

Истребители ВВС Японии были подняты на перехват российских бомбардировщиков

http://tvrain.ru/art...schikov-374370/

Зараз можна збивати будь яку рашистську авіацію, включати дурака і казати що це не ми, а київська хунта

Опубліковано

Ото дадуть прикурити ваті :)

Обрежно,ненормативна лексика.Відео вражає.

Раннее утро 21/08/14.

https://www.facebook...&type=2

ЗЮ. Певне техніка на парад.Але якщо дійсно,хоча б половина попаде на передову,ваті буде не солодко.

Опубліковано

Цей лист вже сюди запостили мінімум третій раз...

Шановний, і що мені через це тричі усратись????? чи може ви ще щось запропонуєте????????

повторюю вам і всім решта "маніакально" кидаючимся на подібні дублі - це форум і кожен вправі постити що завгодно й коли завгодно не зважаючи на бажання подібних "маньяків", а не чиясь авторська колонка де автор не має права постити дублі.

постиш дубль то розраховуй на мінуси, мінуси не стільки за те, що дубль, а за те, що раз ти постиш дубль, значить в с*аці ти мав те, що тут пишуть інші, тему читати нафіг не треба, а головне своє запостити. Й не треба тут верещати

людині приходячи з важкої роботи в цей важкий час не завжди є кілька годин (на відміну від деяких бездельніків що сутками сидять перед монітором від немачогоробити) щоб читати пів дня десятки сторінок хто і що там написав тим більше коли там половина постів де подібні вам сруться між собою з невідомих причин, і коли знаходиш актуальну і цікаву новину чи інформацію хочеться нею поділитись не з якихось там плюсів чи мінусів а тому що новина цікава(декому цього не зрозуміти) а особливо коли бачиш замінусований пост такого ж дописувача з актуальною новиною виникає питання чи не завелось тут випадково кілька маньякнутих ватніків???

те що пишуть інші я уважно читаю і цьому свідчить моя широка підтримка таких дописувачів, а в с"аці я мав "ідеї чи то правила" чи як це назвати навіть уявлення не маю, коли форум і його правила(не розуміючи того що це таке) починають підганяти під себе такі як ти.

п.с. маньяк-детектед працює

Опубліковано

Що це? На парад в Київ?

Да! Ну вот Вам и ответ нужен ли парад! Послушайте комментарии! Парад - это конечно понты! Но когда они проходят и когда Ляшко занимает второе место на выборах, значит понты в Украине еще кому-то нужны! И парад надо делать обязательно!

Опубліковано

Songoku, zigorko,Це підготовка до параду в неділю, слухаючи місцеву гопоту можна лише уявити що будуть говорити ватнікі на донбасі й кацапня в рашці, гітляру в 41 влалось приховати парад в СССР а тепер путлеру цього не вдасться. Відео параду потрібно максимально розповсюдити по ватних й рашкіних форумах.

Опубліковано

вже по зомбоящику крутять рекламу партії регіонів розвитку україни.до виборів готуються...... от б**дство!!!

Опубліковано

Dieselsmart, зрозумійте одне, той хто першим запостив новину, той нею поділився. Той, хто це дублює - просто флудить

поясніть мені будь-ласка як знайти таку новину коли у людини немає часу шукати десятками сторінок??? і чому флудить якщо пише по темі??? ця тема це що чиясь авторська колонка що дублі не допускаються ні в якому разі???? змініть форум з можливістю видаляти автору свої пости коли це виявляється дублем, я ж не проти щоб його можна було видалити коли підкажуть що це дубль, а тоді й верещіть що це флуд. просто справа в тому що ви як маньякі якісь накидаєтесь на пост з дуже хорошою новиною(не завжди і у всіх так як у вас є можливість шукати дубль це чи ні) лише тому що кілька десятків сторінок це вже писали а дописувач дізнався про цю новину щойно.
Опубліковано

Dieselsmart, як на мене це нормально, спочатку прочитати тему, а потім вже починати постити новину. Це не важко, тим більше якщо цікавитесь саме цією темою не для того аби новини постити. Коли читаєш новину на якомусь сайті, подивись на час написання новини, і якщо це було 2-3-5 годин тому, то будь впевнений на 95% тут ця новина вже є.

Я, наприклад, не мінусую дубль новини. Але якщо це вже третій, четвертий, пятий повтор... ну вибачайте якщо когось обідив... і то не завжди ставлю мінус, вже якось звично стало це бачити...

Опубліковано

людині приходячи з важкої роботи в цей важкий час не завжди є кілька годин (на відміну від деяких бездельніків що сутками сидять перед монітором від немачогоробити) щоб читати пів дня десятки сторінок хто і що там написав тим більше коли там половина постів де подібні вам сруться між собою з невідомих причин, і коли знаходиш актуальну і цікаву новину чи інформацію хочеться нею поділитись не з якихось там плюсів чи мінусів а тому що новина цікава(декому цього не зрозуміти) а особливо коли бачиш замінусований пост такого ж дописувача з актуальною новиною виникає питання чи не завелось тут випадково кілька маньякнутих ватніків???

те що пишуть інші я уважно читаю і цьому свідчить моя широка підтримка таких дописувачів, а в с"аці я мав "ідеї чи то правила" чи як це назвати навіть уявлення не маю, коли форум і його правила(не розуміючи того що це таке) починають підганяти під себе такі як ти.

п.с. маньяк-детектед працює

блін, я й не знав, що ти один тут працюєш, шо ж такое, а мені в школу скоро, теж замучений приходити буду :(

ЗІ ти добре подумав, перед тим як ярлик навішувати ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...