Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

"Під шумок" хотіли розформувати БАТАЛЬЙОН?! 0_о

Пздц наглота <_<

коли той батальйон воює краще за типу армію, то виникає питання, за що там отримують гроші генерали?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из МВД уволено почти 17 тыс. правоохранителей, нарушивших присягу, - замминистра

Из Министерства внутренних дел Украины (МВД) уволено почти 17 тысяч правоохранителей, которые нарушили присягу на верность украинскому народу. Об этом заявил замглавы МВД Украины Сергей Чеботарь, сообщает пресс-служба ведомства.

"На сегодняшний день из МВД Украины уволено почти 17 тысяч правоохранителей, которые нарушили присягу на верность украинскому народу", - заявил Чеботарь.

По его словам, в правоохранительном ведомстве ведется активная борьба с милиционерами, которые изменили присяге, в частности замешаны в коррупционных схемах, торговле наркотиками и совершении других правонарушений.

"Недавно в Хмельницкой и Херсонской областях был уволен ряд сотрудников, которые были замешаны в коррупционных схемах. В Черниговской и Харьковской областях правоохранители были замешаны в схемах по торговле наркотиками. Все эти лица были уволены с занимаемых должностей", - подчеркнул Чеботарь.

http://www.rbc.ua/rus/news/society/iz-mvd-uvoleno-pochti-17-tys-pravoohraniteley-narushivshih-24062014114400

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Російські ЗМІ повідомляють:

Путин предложил СФ отменить разрешение на использование ВС на Украине

Щось десь заграло в Пуйла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось десь заграло в Пуйла?

не надійся, щось рошенка вже здала.

нажаль, ми ще не скоро дізнаємось що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось десь заграло в Пуйла?

не надійся, щось рошенка вже здала.

нажаль, ми ще не скоро дізнаємось що...

Маньоври, тактика ,ігра політиків в цій війні (ціною життя простих смертних) На рахунок заграло ,задній хід це дуже сумнівно на жаль (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Предположительно, бойцы спецназа, штурмовавшие администрацию в Краматорске с возгласами "За поребрик!" и ранее 12 апреля перекрывавшие вход в администрацию в Славянске, являются ветеранами Отряда специального назначения УФСИН "Тайфун" Санкт-Петербурга.

https://alena-klnva.livejournal.com/48761.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знов здали Україну

"Ілларіонов: Кілька днів тому Путін почав «операцію «Тліючий торфовище»- новий етап дестабілізації України

Президент Росії Володимир Путін не має наміру зупиняти свою агресію в Україні, і тому сьогодні як ніколи імовірний військовий конфлікт між Україною і Росією, в який можуть бути втягнуті інші держави, заявив виданню «ГОРДОН» російський економіст, екс-радник президента РФ Володимира Путіна Андрій Ілларіонов .

На думку екс-радника Путіна Андрія Ілларіонова, конфлікт в Україні не можна вирішити дипломатичним шляхом.

Мета Путіна залишається незмінною - або Україна стає путінської і йде під управління Кремля, або повинна перестати існувати як сучасне, незалежну державу.

З'ясувалося, що антиукраїнські настрої в Україні є. Можливо, що таких людей - близько мільйона, причому у них не стільки проросійські, скільки прорадянські настрої. Однак цього зовсім недостатньо, щоб створити що-небудь переконливе для російського, українського та світового співтовариства. Тому довелося здійснювати інтервенцію на півдні і сході України за допомогою «стрільців», «бісів», «баба» та інших терористів. Але з'ясувалося, що і їх не вистачає - при проведенні серйозної операції навіть зусиллями ослабленою української армії вони все одно будуть придушені.

У Кремлі ухвалили рішення «не здавати» ДНР «і» ЛНР «ні за яких обставин», що означає розв'язування повномасштабного військового конфлікту.

Приблизно п'ять або шість днів тому Путін прийняв рішення про новий етап в здійснюваної стратегії подальшої дестабілізації України. Ці дії можна назвати «Операція» «Тліючий торфовище». На територію так звані» ДНР «і» ЛНР «будуть закидати бойовики і зброю з території Росії. Одночасно буде посилено поширення підривної діяльності в тих регіонах України, в яких у квітні-травні підтримки антиукраїнської діяльності серед українських громадян не виявилося. Тому зараз випробуваний на Донбасі варіант, але вже на новому рівні і з новими силами буде поширюватися на всі вісім областей так званої Новоросії. Те, що ми бачили вчора в Харкові та Одесі, - і вибух газопроводу в Полтавській області, і масовий перехід кордону бойовиками і технікою, і підтягування російських збройних сил до кордону - все це частини нового етапу з підриву суверенітету та незалежності України.

Чи може збройне протистояння вийти за межі Донбасу?

У цій ситуації ключове питання полягає в здатності українських Збройних сил вирішити питання. Можливостей для дипломатичного припинення російської агресії проти України зараз, на жаль, немає. В останні два-три дні ми вступили в ситуацію, при якій високоймовірною стає повномасштабна війна між російськими та українськими Збройними силами. Не знаю, якою мірою новий президент України буде здатний на прийняття силового вирішення, але якщо він не віддасть такий наказ, то виразка на території Східної України обросте стінами, межами, усіма ознаками нового квазідержави.

Путіну може протистояти тільки англо-саксонський світ. З точки зору Кремля домовитися з ним неможливо, тому війну потрібно вести до їх повного розгрому.

У Кремлі, схоже, прийняли рішення не здавати «ДНР» і «ЛНР» ні за яких обставин, що означає розв'язування повномасштабного військового конфлікту. У їхніх планах - відтворення так званого «Русского міра». Єдиний серйозний гравець у світі, хто може цьому протистояти, - англо-саксонський світ, в який входять США, Великобританія, і так звані «прифронтові держави»: Польща і країни Балтії. З точки зору Кремля домовитися тут неможливо, тому війну потрібно вести до їх повного розгрому. У цій війні, на думку агресора, його союзником може і повинна стати континентальна Європа на чолі з Німеччиною. Ця концепція знаходить розуміння серед низки політичних і ділових кіл європейських континентальних країн, передусім Німеччини та Франції. Україну розглядають як поля битви, яке агресор віддавати не збирається «.

Зараз від українського керівництва та українського суспільства залежить, чи будуть українці чинити опір. Адже навіть якщо віддати, наприклад, Донбас, вважаючи, що війна припиниться, то агресор все одно не зупиниться. Донбас сам по собі нікому не потрібен, він буде використаний як плацдарм для наступу на інші регіони України.

Згідно концепції «Русского мира», зародження єдиного російського православного народу відбулося в Києві, де Володимир Перший хрестив Русь ( великий князь Київський Володимир Святий, - «ГОРДОН» ). І тепер Київ разом з Києво-Печерською Лаврою повинні жити під одним державним дахом з рештою «Русским миром». Володимир Другий від України не відступиться. Або ж що-небудь трапиться з цим дахом.

24 ЧЕРВНЯ 2014 р., ЕКСКЛЮЗИВ GORDONUA.COM

На думку екс-радника Путіна Андрія Ілларіонова, конфлікт в Україні не можна вирішити дипломатичним шляхом. Фото: radіosvoboda.ua

Олексій Стукало" http://gordonua.com/publications/Illarionov-Neskolko-dney-nazad-Putin-nachal-operaciyu-Tleyushchiy-torfyanik-novyy-etap-destabilizacii-Ukrainy-28526.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та чого паритись?Перед сдачею спробували Айдар нейтралізувати-коса найшла на камінь-в кущі відразу.Як сдадуть то їм 3 дні залишиться,1 день хлопці відпочинуть,1 день на дорогу і 12 годин розібратися з Банковою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ілларіонов постійно нагнітає, але ж це і так зрозуміло, путін захопить тільки те що ми дозволимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Діду, - спитала маленька дівчинка, а можна мені надіслати листа з гарними побажаннями людям, котрі відносяться до наших ворогів?

- Думаю, так, - відповів Петро Олексійович. - А кому би ти хотіла відправити листа?

- Олегу Царьову і Олександру Єфрємову.

- Олегу Царьову та Олександру Єфрємову?!?! - перепитав шокований Петро Олексійович? - Але чому?

- Ну, - сказала дівчинка, - уяви собі: вони отримують листа від маленької дівчинки. Вони почнуть думати, що не всі в світі такі погані, і стануть любити цей світ набагато більше. А потім, коли вони отримають ще декілька таких листів, то зрозуміють, що світ насправді прекрасний, перестануть в кінці кінців переховуватись, і публічно визнають свої помилки.

- Дитино, - сказав розчулений Петро Олексійович, - це - саме прекрасне, що я коли-небудь чув...

- Я знаю, - відповіла внучка. - І коли вони перестануть переховуватись, наші спецназівці пристрелять їх на*уй!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Російські ЗМІ повідомляють:

Путин предложил СФ отменить разрешение на использование ВС на Украине

Щось десь заграло в Пуйла?

Реакція вати .

http://evsavul.livejournal.com/1020657.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матері та дружини бійців АТО перекрили трасу біля Житомира

Жінки вимагають повернути військових з Донбасу, через мітингувальників на трасі Київ-Чоп утворився затор.

Під Житомиром матері і дружини учасників антитерористичної операції (АТО) на Донбасі перекрили трасу Київ-Чоп із вимогою повернути членів їхніх сімей із зони бойових дій. Через акцію протесту на дорозі утворилися багатокілометрові затори, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Я мама військовослужбовця, який зараз перебуває на Сході, як і сотні хлопців 95-тої аеромобільної бригади, 30-тої Новоград-Волинської бригади. Ми вкрай вражені ставленням держави та керівництва до військових. Ми будемо збиратися і стоятиме доти, доки не буде прийняте конкретне рішення, наше рішення: ми хочемо бачити своїх дітей, вони повинні відпочити", - заявила одна з учасниць акції Валентина Султан-Багомаєва. Вона також додала, що активісти вже не будуть просити, а будуть вимагати. "План А - повернення дітей. Не ротація, а повернення, заміна військовослужбовців", - наголосила Султан-Багомаєва.

http://ua.korrespond...lia-zhytomyra#6

п.с. вимоги звичайно зрозумілі і логічні з однієї сторони, але якщо глянути з іншої то 95 і 30 бригади це бригади які укомплектовані переважно контрактниками, а не так як наша 51. Якщо їх звідти забрати то хто залишиться і на кого міняти? Мені інколи здається що такі мітинги спеціально розпалюють щоб підірвати боєспособність армії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vitalii Chepynoga

От вся страна діко озабочена: кого представляє Медведчук? І всі так про це усілєнно і волнітєльно думають, поки колорадські жуки доїдають картоплю, збігає молоко на кухні і невиключений утюг унічтожає красіву вишиванку з яркими разводами після позапрошлогоднього плодово-ягідного (це коли ото на Івана Купала,... як її звали кстаті - хрен його зна, ну красіва так була, пишна)... Медведчук представляє підарасів (в плохом смислі)... І на якій він стороні - на світлій чи на темній - абсолютно похуй...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротше я так розумію, поки у мавзолеї у леніна не зявиться сусід, то нам треба звикати жити як у Ізраїлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Російські ЗМІ повідомляють:

Путин предложил СФ отменить разрешение на использование ВС на Украине

Щось десь заграло в Пуйла?

мнение

... кстати, после отмены постановления о вводе войск в Украину, могут признать,

что ДНР и ЛНР это не Украина и все равно ввести

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу відміни дозволу на ввід військ, якби путін хотів їх ввести то вже ввів би, а так таке рішення це лише заява для заходу, який думає над третім етапом санкцій.

А по друге: не забувайте що їхня дума це не наша рада, їм не треба буде місяць засідати щоб знов прийняти таке рішення, там сьогодні путін дасть наказ, а завтра вже буде прийняте рішення про дозвіл на ввід військ.

Та і якщо і без такого дозволу введе війська, то там ніхто нічого йому все одно не скаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або вночі зберуться і за годинку дадуть дозвіл,як і було з АРК. да прикіпіло уже йому, заберемо Крим, вичистимо нечість на сході, і запануємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прекрасна стаття

При всём своем показном "величии", Россия сегодня выглядит как запуганный зверь, в глубине души стыдящийся своего испуга, и пытающийся прикрыть его напускным "ужасом" для окружающих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З переписки з моїм знайомим з Волгограда

Maxu

Привет. Чё в народе говорят? А то спросить особо не у кого. Какие настроения, взгляды?

Ost Front

Привет, первое что говорят - Путин-хуйло

Maxu

:) Про хуйло мы знаем лет 10-ть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу відміни дозволу на ввід військ, якби путін хотів їх ввести то вже ввів би, а так таке рішення це лише заява для заходу, який думає над третім етапом санкцій.

А по друге: не забувайте що їхня дума це не наша рада, їм не треба буде місяць засідати щоб знов прийняти таке рішення, там сьогодні путін дасть наказ, а завтра вже буде прийняте рішення про дозвіл на ввід військ.

Та і якщо і без такого дозволу введе війська, то там ніхто нічого йому все одно не скаже.

це черговий цирк типу я тут ніпричому , армію дозвіл не даю, референдум не підтримав, але ж хто тобі тепер повірить, коли ти уйло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...