Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Ги .

Нічого складного нема .

Для прикладу :

http://24gadget.ru/1161049220-lfpv-dostupnyy-bespilotnik-s-hd-kameroy-video.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Mykola81,Це подібним навчися керувати?,*Стоимость каждого БПЛА составляет около 4,03 млн долларов* Чи такім?беспилотник X-47B 90 млн. за штуку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квадракоптером з камерою =)

600 доларів , ніби =)

Схожий http://quadrocopter.com.ua/quadrocopters_copters/DJI-Phantom-FC40

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корбан пропонує дієвий метод контролю над містами Сходу.

"В городах Донецкой и Луганской области местные власти запуганы и парализованы террористическими атаками. Подразделения батальона "Днепр", которые взяли под контроль административные здания Мариуполя, не могут передать их представителям власти. Удерживать здания без наличия власти не имеет смысла. Чиновники просто запуганы - они боятся ходить по городу и принимать решения - говорят, что террористы убивают и похищают людей прямо на улицах. В этих условиях наиболее логичным решением для поддержания жизнеобеспечения городского хозяйства и безопасности граждан я считаю назначение в города Донецкой и Луганской областей, подв Источник: http://censor.net.ua/n284570ергшихся'>http://censor.net.ua/n284570ергшихся террористическим атакам, военных комендантов, которые получают временно - на три месяца, всю полноту власти. Это решение не требует введения чрезвычайного положения либо отмены выборов. Мы не должны позволить террористам захватить власть путем террора. Мы не должны оставить без помощи то огромное мирное большинство украинцев Донетчины и Луганщины, которые хотят спокойной безопасной мирной жизни в составе единой Украины. Прошу руководство страны немедленно рассмотреть мое предложение", - заявил Корбан. Источник: http://censor.net.ua/n284570 Источник: http://censor.net.ua/n284570
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, то не ти на 40вому ганяєш цього квадрокоптера?)

й як вони після такого розраховують на підтримку місцевого населення?

Спихнуть на візитки яроша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, то не ти на 40вому ганяєш цього квадрокоптера?)

Ні , для мене задорога іграшка =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну таке міг зробити тільки правий сектор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не канає вже все спихувати на правий сектор.

місцеві ж там не ідіоти, ну в сенсі не всі ідіоти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитрий Тымчук

На дорогах, прилегающих к Славянску и Краматорску, вооруженные сепаратисты установили блок-посты и досматривают проезжающие автомобили.

Несколько слов к Дню Победы

Мой дед, тоже Дмитрий Тымчук, воевал артиллеристом. В 1942 году попал в плен. Сбежал только с третьей попытки в 1944 году – уже из «лагеря смертников» неподалеку от Дрездена, куда попал после второй попытки побега. В Венгрии мой дед, пробиравшийся на восток, встретил наступающие войска 2-го Украинского фронта. Затем с войсками 1-го Украинского фронта в 1945-м дошел до Эльбы. «С оружием в руках вернулся туда, откуда сбежал», - шутил дед.

Факт в том, что в Венгрии мой дед увидел совсем другую Красную Армию. Не панически бегущую от врага, а умеющую воевать. Не парализованную ужасом, а наносящую зубодробительные удары. Армию Победы.

В отличие от СССР в 41-м, Украина в начале 14-го не имела мощной армии, многих тысяч танков и самолетов, колоссального подготовленного мобрезерва и неисчерпаемых ресурсов.

Мы вступили в не объявленную войну с Россией с «паркетной» пародией на армию и продажной милицией, насквозь коррумпированным генералитетом и не признающими ответственности командирами.

Но сегодня в окопах вдоль наших восточных границ рождается новая Украинская армия. Наши солдаты начинают верить в свое оружие и уже умеют его использовать. Они готовы к встрече с агрессором.

В боях на Донбассе рождается новый милицейский спецназ и Национальная гвардия.

На командных пунктах и в штабах места генералов-паразитов понемногу занимают люди, способные принимать решения и брать на себя ответственность. Люди, имеющие силу воли и любящие Украину.

У нас, к сожалению, еще далеко не 1944 год. Но уже и не 1941-й. Мы за два месяца прошли путь от 22 июня 41-го до разгара Сталинградской битвы зимой 1943-го, когда начала рождаться та самая Армия Победы.

Затем неминуемо будет наш 1945-й, и наше 9 мая.

Наши деды верили, что воюют за свободу своего народа и своей страны, и они победили. Мы знаем, что воюем за свою свободу. Поэтому мы тоже победим. Иных вариантов нет.

С праздником вас, мои братья и сестры! С Днем Победы!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разработана программа по обеспечению современными снайперскими винтовками подразделений-участников АТО

держава назбирала 118 млн від простих людей, а снайперські гвинтівки для АТО купує Коломойський через журналіста Бутусова.

як тільки закінчиться війна треба буде судити керівників, що зараз розпоряджаються Україною...

Подібні штуки, пам'ятаю, літали над Межігір'ям і маєтком Захарченка в часи революції. Народ запускав і знімав на камеру, що там твориться. Дійсно, за невеликі гроші, досить дієва штука.

там за малий радіус дії.

путлєр в крим приперся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ!!! Вже майже 15.00 9-го травня... Давайте підсумуємо поки самі страшні вихідні дні, що нас чекали...

Мій підсумок короткий. Я в нього вірю, хоч він і надто оптимістичний... - Путлєр всцявся робити жосткі качелі на Україні....

ПиСи. Надіюсь, що я правий...

Цікаво Ваші думки по цьому питанню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якийсь борзий стрімер он-лайн з Маріуполя

поки що більше мови, ніж відео, але може що й покаже... Бо поки здалеку біг на постріли, то кричав, що не злякається, і підійде прямо до "фашистів", щоб глянути кожному в очі, але, бачу, коли троха наблизився і почув запах пороху, то хоробрість кудись ділась...

він троха не в собі: -- *танк вистрілив по дельта банку, бо там були всі пяні*...понятно що після таких онлайнів людям ввижаються як не фашисти то НЛО :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На автобазарі вчора зловили сепаратиста.

На авторинку у Луцьку у четвер, 8 травня невідомий пропонував всім бажаючим відправитися в Одесу щоб підтримати місцевих сепаратистів; за це обіцяв 1 тисячу доларів кожному.

Про затримання цього чоловіка, який, зрештою виявився жартівником, повідомили у прес-службі Правого сектору Волині.

Про дивного «вербувальника», який обіцяв всім бажаючим платню в розмірі 1000 доларів, повідомили продавці автомобільного ринку.

Після затримання «сепаратист» підтвердив, що проводив подібні розмови. Але, за його словами, це був невдалий жарт.

Жартівник виявився колишнім працівником ДАІ Володимиром Ю.

Активісти Правого сектору кажуть, що «провели з ним профілактичну розмову на предмет недопустимості «гумору» на подібні теми» Після чого передали його працівникам СБУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

moZok, не спіши. хоча хочеться вірити, що все мине "добре"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петиція на сайті Білого дому із закликом до США визнати Росію «державою-спонсором тероризму» набрала на цей момент менше ніж третину від необхідної кількості голосів.

Петиція, яку оприлюднили 23 квітня, повинна протягом місяця, до 23 травня, зібрати не менше ніж 100 тисяч підписів, щоб адміністрація президента США Барака Обами була зобов’язана розглянути її. За станом на ранок 9 травня під нею стояло близько 46 тисяч підписів.

Петицію може підписати громадянин будь-якої країни, не лише США.

Автори петиції заявляють, що Росія здійснює неоголошену війну проти України і при цьому вдається до таємних операцій, які загалом підпадають під визначення «міжнародного тероризму» у кримінальному законодавстві США.

Ідеться конкретно про те, що озброєні агенти Росії, діючи під виглядом інших осіб, намагаються вплинути на політику органів влади України шляхом залякування чи примусу, мовиться в тексті петиції. Ці агенти також намагаються вплинути на дії влади шляхом убивств, викрадень людей, силових захоплень урядових будівель, відділень правоохоронних органів і військових частин в Україні. При цьому така діяльність здійснюється в широкому масштабі і протягом тривалого часу, незважаючи на те, що її засудили США, «Група семи», НАТО, ЄС і ООН.

На думку авторів петиції, це дає підстави США офіційно визначити Росію як «державу-спонсор тероризму» і внести її у відповідний перелік Державного департаменту. Нині в цьому списку перебувають Іран, Куба, Сирія і Судан.

Держави, визначені у США як спонсори тероризму, автоматично потрапляють під чотири головні категорії санкцій: обмеження на отримання закордонної допомоги від США, заборону на постачання товарів і послуг оборонного призначення, контроль за експортом до них товарів і технологій подвійного призначення, а також низку фінансових та інших обмежень. Крім того, під інші санкції США потрапляють особи і країни, які беруть участь у певних різновидах торгівлі з визначеними державами-спонсорами тероризму.

Адміністрація президента США зобов’язалася розглядати і давати відповідь на громадянські петиції, оприлюднені у спеціальному розділі сайту Білого дому, якщо вони набирають визначене число підписів за певний час. Відповідь не мусить полягати у виконанні вимог петиції.

Джерело:http://www.radiosvoboda.org/content/article/25372924.html

Покрокова інструкція як підписати петицію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

moZok, не спіши. хоча хочеться вірити, що все мине "добре"...

не спішу... сам зранку боявся новини глянути... і тепер кожен раз коли обновляю основні сайти новин і жду звінків від знайомих по всій Україні - мандраж...

Але... Я надіюсь все-таки, що путлєр не тільки Хуйло, а ще й Сцикло....))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

moZok,Ну, про Китай я пошуткував ,звичайно-я зрозумів *шуткуюмора*.А Дніпропетровськ там однозначно,про Запоріжжя не буду сперечатися,не готовий надати факти.Едине що може зломати Дніпропетровськ,це армія РФ.Все.Там шансів у вати не має,

от Вам і докази... (добре,що хоч там не всі мєнти продались)...

В Запорожье милиция задержала 11 человек с оружием

вернусь до теми мого майже рідного Запоріжжя...

В Запорожье СБУ предупредила, что будет стрелять

тільки так треба робити не тільки в Запоріжжі, а у всіх містах де колоради бучу здіймають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була-б розвідка з повітря , не треба було-б підставляти вертольоти . Суперкрутого не треба , звичайні міні-безпілотники .

Я подібним навчився керувати за 30 хв. =)

В Україні є безпілотники радянського зразка (можливо в такому стані як і вся наша техніка але вони є) точніш в/ч безпілотних пристроїв чому не використовують а чекають іноземних аналогів питання?????????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стрімер Влад з Маріуполя "жжот не па дєцкі". Питає хлопця: "А вы были возле горуправления милиции?". Відповідь: "Нет. Я там не был." Стрімер питає: "Расскажите, сколько там трупов?"

Бля, ну і дєбіл-провокатор. ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Ляшко

Остання інфа з Маріуполя. Приміщення УВС Маріуполя повністю згоріло. Снайпери убили нашого командира Дніпропетровської бригади Сергія Демиденка. Тяжко поранений командир частини Нацгвардії Сергій Савінський. Начальника маріупільської міліції Валерій Андрощука не можемо знайти, він відстрілювався до останнього. За свідченнями очевидців, терористи знущаються з тіла загиблого Демиденка, йому - вже мертвому - відрізали вуха і викололи очі. Нелюди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Ляшко

1 хв. ·

Остання інфа з Маріуполя. Приміщення УВС Маріуполя повністю згоріло. Снайпери убили нашого командира Дніпропетровської бригади Сергія Демиденка. Тяжко поранений командир частини Нацгвардії Сергій Савінський. Начальника маріупільської міліції Валерій Андрощука не можемо знайти, він відстрілювався до останнього. За свідченнями очевидців, терористи знущаються з тіла загиблого Демиденка, йому - вже мертвому - відрізали вуха і викололи очі. Нелюди!

Піздєц. Суки. Надіюсь в нас в країні для таких ублюдків, що не встигнуть поличити кулю в лоба, повернуть смертну кару...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...