Перейти до змісту

Японська мова та культура у Луцьку


Nick_Arctur

Японська мова у Луцьку  

32 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Привіт, усім! Хочу провести дослідження рівня зацікавленності японською культурою, в Луцьку. Прошу допомогти мені в цьому! Думаю, результати будуть цікаві багатьом. Насамперед, скажу, що є потреба знайти 1-2 людини, що володіють японською, принаймні, на базовому рівні(початківці). Але це ще не все, хочеться згуртувати всіх кому не байдужа ця тема. Вивчення, спілкування, обговорення, тематичні зустрічі і т.д. Тому, відгукніться!!! Та прийміть участь у опитуванні. Поки що, це все... Дякую за активність!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будьте активнішими, будь ласка!))) Хочеться отримати цю інформацію як найшвидше. Часто чую як скаржаться на те, що в Луцьку немає нічого цікавого. Це, звісно, неправда, але поки хтось не почне щось робити, ніякі цікаві та незвичні речі самі собою не з'являться! Дивитись на інші країни цікаво, але зробити щось цікаве у своїй ніщо не заважає, теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

こんにちは。Дуже ледаче вчу японську мову, знаю складові абетки - хірагану, катакану і десь близько 20 канджі... Взагалі тема дуже цікава для мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

こんばんは、はじめまして!Японська швидко не вчиться, сам вчу 3 роки, в темпі вальсу). Але так краще засвоюється, коли вчиш у своєму темпі. Без постійної практики швидко не вийде. Тому і хочеться усіх зібрати щоб підтримати такі похвальні починання). Усі, хто бажає отримати більше інформаціїї по цій темі,(або, просто, по вивченню японської) можуть зв'язатись зі мною через Скайп(Скайп ID шукайте в профілі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

こんにちはみんなさん!Привіт! Додаю нову інформацію. Для всіх бажаючих будуть проводитись оффлайн зустрічі. Попередньо скажу,що це буде кожної неділі після обіду. Зустрічі в парку або кафе(залежить від погоди) Буде цікаво всім! Ті хто не вчив японської зможуть ознайомитись з базовими моментами мови, початківці отримають поради, як ефективніше вивчати(що для цього використовувати), а також "жива" практика мови. 27 числа одна така зустріч вже проводилась. Якщо мову ви не вчите, але маєте, навіть, невелику зацікавленість, то раджу прийти теж та захопити друзів. Луцьк потрібно "ворушити", молодь не має нудьгувати (в соц.мережах). Якщо потрібно більше інформації Скайп ID шукайте в профілі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новини про заплановані оффлайн зустрічі або будь яку іншу нову інформацію шукайте в цій темі або звертайтесь до мене. Буду радий допомогти, вам, отримати відповіді на будь які запитання. (Пов'язані з темою або, просто, з японською мовою/культурою) Слідкуйте за темою, щоб нічого не пропустити! Дякую, за вашу, активність!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

db74ba8e07b0.jpgНекодированный канал MAN-GA на 13 градусов в.д

На спутнике Eutelsat HOT BIRD (13 ГРАДУСОВ E) на месте одного из переводов канала Sky Inside появился канал с японскими фильмами, аниме под названием MAN-GA. В настоящее время станция находится в niekodowana и, кроме итальянской также оригинальная звуковая дорожка.Канал доступен на одном транспондере итальянской Sky Italia и израильского оператора SatLink. Стоит обратить внимание, что это транспондер DVB-S2 - это канал, SD можно принимать только на декодерах HD

Канал MAN-GA, отправителем которого является компания, МАНГА ТВ srl,

предоставляется на позиции 149. в итальянской спутниковой платформы Sky. Он был запущен с 1 июля 2010 года. Его оригинальный, кодируемый текст можно найти на спутнике Eutelsat HOT BIRD 13С (13 ГРАДУСОВ E) тр. 100 (12,713 GHz, pol. V, SR: 29900, FEC 5/6, DVB-S/QPSK), однако транслируется в более низкого качества, чем на новом транспондере. Вероятно, канал будет переведен на новую частоту, и, вероятно, будет закодирован.

Технические параметры:

Eutelsat Hot Bird 13D (13,0 ГРАДУСОВ E)

tp. 117 (10,853 GHz, pol. H, SR: 29900, FEC: 2/3; DVB-S2/8PSK)

ID: Sky Inside (MAN-GA)

PID V: 4010 (MPEG-2/SD)

PID: 4011 (ita), 4012 (eng)

PCR PID: 4010

SID: 4001

PMT PID: 4000

Провайдер: Satlink

Кодирование: нет

9a90c9d80e_9927919_11838415.jpg

Оригинальный текст Sky Inside можно получать из другого транспондера на 13 градусов E.

Технические параметры:

Eutelsat Hot Bird 13B (13,0 ГРАДУСОВ E)

tp. 98 (12,673 GHz, pol. V, SR: 29900, FEC 5/6; DVB-S/QPSK)

ID: Sky Inside

PID V: 2625 (MPEG-2/SD)

PID: 2626 (ита)

PCR PID: 2625

SID: 14528, 14530, 14539 (искомый три раза)

PMT PID: 286, 310, 313

Провайдер: SkyItalia

Кодирование: нет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І після цієї, приголомшливої, новини, прошу написати усіх хто бажає розвиватись та вчити японську!!! Японська мова займає третє місце по кількості користувачів Інтернету. Також знання цієї мови відкриває перед вами купу можливостей для подальшого росту. Як кар'єрного так загального росту, як особистості. Не має сенсу особливо рекламувати це все, але обіцяю, що всім буде цікаво та досвід отриманий в процесі, вам, зайвим не буде. Шукайте мене в Скайпі. щоб отримати більше інформації. (Скайп ID шукайте в профілі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Привіт, усім! В нас з'явився сайт!!! Невеликий та простий, але ціль його не вражати відвідувачів. Кому цікаво, заходьте!!! Інформації буде більше, з часом. http://redlimes.webnode.jp/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 11 місяців потому...

Всім привіт! Забув про цю тему на певний час. Тому оновлюю зараз. Хто хотів би вивчати або кому потрібна практика, хто цікавиться данною тематикою..Будь ласка відгукніться!

П.С.

Сайт буде нормально функціонувати тоді коли хтось буде ним користуватись. Пишіть якщо хоч трохи зацікавились. Запускаю другий тур пошуку!!! =) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...