oyoyoy Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 20:03 #1 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 20:03 з ким же ще поділитися своїми поглядами як не з улюбленими бордівцями. Зараз кожна людина розбирається у політиці і знає хто і чому нас не пускає до Європи адже ми того заслуговуємо!!, і я так думаю - коли бачу такі ситуації. Вийшов вечором зі свого будинку і вдихнувши чистого повітря попрямував по потрісканому алфальті вперед до вирішення своїх справ. Неподалік будинку стоїть лавочка, ну і молоді хлопці віку так 22-33 роки вирішили там щось відсвяткувати. ЩОб не подумали щось погане, відразу скажу, що вели себе нормально- не кричали, не матюкались. Пройшовши крізь їх компанію пішов далі. Вертаюсь ну десь через дві години і розумію що МИ справді держава не тільки європейського рівня, а і з багатовіковими традиціями бо пляшки з яких пили водяру- на лавці не стоять а ЛЕЖАТЬ!!! А навколо НАСРАНО- вибачте, але по другому не назву. Це просто жах в мене не було слів- все що можна було порозкидати- порозкидали як спеціально. Я скажу чесно - якщо якесь з тих г..нів читає цю тему- то скажу що таким свиням не те що до Європи, а тільки в хлів.
MrVes Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 20:06 #2 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 20:06 Мені здається, що історія якась не повна.Автор, ти що далі зробив далі?
Ko3bMa Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 20:10 #3 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 20:10 Осторожно - "зелёные человечки" в парке!
phantom Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 21:40 #4 Опубліковано 21 Квітня, 2014 в 21:40 ТС пройшов повз того бардаку чи все ж таки поприбирав?
HWman Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 00:10 #5 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 00:10 Виховання, усьому виною виховання, в Німеччині наприклад таке рідко спостерігається, якщо взагалі спостерігається.
AnimaNoir Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 01:35 #6 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 01:35 Чого я маю прибирати після якогось бидла? Щоб вони звикали і більше смітили? Є комунальні служби які отримують за це гроші, та які чомусь погано справляються з обовязками. Краще буду вчити підростаючого сина, не смітити що буде більш дієво. Імхо.
oyoyoy Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 04:32 Автор #7 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 04:32 AnimaNoir - я згоден з тобою. Вам скажу- ні не прибирав- якось не було бажання збирати обригані салфетки. А по правді хтось з Вас поприбирав би???Взагалі маю правило коли йдемо десь на відпочинок то після себе прибираємо і обовязково маємо забрати хоча б декілька пляшок чи сміття яке поблизу нас було. І то друзі раніше обурювались - чому після когось повинні прибирати.
Zheny@ Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 05:57 #8 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 05:57 Бидло є усюди! І в нас і там (за кордоном) - будь-де!Як кажуть? Чисто не там, де прибирають, а там де прибирають двічі не смітять!
pokemon Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 06:05 #9 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 06:05 В Європі також люблять мусорити і не всі після себе прибирають. Там просто добре працюють комунальники. Вечором народ насрав, зранку комунальники відповідально поприбирали. Підтримую! Тільки ще навіть не так, нарід сре - а комунальники майже за ними і чистять! Приймав участь в одному шаленому карнавалі, так що мене дуже здивувало - що вони там так насрали, що в Україні можливо і навряд чи уявляють, що в Європі так можуть - а прибиральники буквально 10 хв після завершення підчистили все... та навіть буквально йшли за натовпом і чистили все) Цікаве таке дійство От тільки тих комунальників не встиг сфотографувати, бо було вже не до того)))
woodwork Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 06:50 #10 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 06:50 як приклад вихованості лучан, як молодшого так і старшого покоління, наводжу приклад боголюбського лісу, тієї самої великої, колись чистої, поляни... сміттєзвалище та й годі... свідомість громадян не змінити, її перерости треба...як колись міняли світогляд, традиції тощо, на прикладі Мойсея (котрий зробив з рабів вільних людей) як він 40 років водив людей по пустелі... так і приблизно зараз, старше покоління дивиться в сторону СССР та Росії, молоде (+/-) ж бачить себе у Європі. В ЄС ми будемо лише тоді, коли будимо готові до цього повністю, а не частиною населення, а це наврядчи скоро буде...П.С. Вибачаюсь за нотку палітікі і разсуждєній, набалєло.
la20 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 06:55 #11 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 06:55 ...молоде (+/-) ж бачить себе у Європі.Воно то бачить, але робить ХЗ що.Скільки раз їздили на шашлик в ліс чи парк. Все що горить палиться. Да знаю що палити пластик погано, але після себе я залишаю тільки місце де горіло вогнище. Скляна тара везеться в Луьцк і викидається в першу урну яка попадається на очі.І корона не падає і місце залишається чистим.ВИ заїдбте в Білорусію там чистота піпец і не Європа і не буде там поки не зміниться Бацька, але справді люди ведуть себе на багато рівнів вище.
Zalepok44 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 10:03 #12 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 10:03 ...молоде (+/-) ж бачить себе у Європі.Воно то бачить, але робить ХЗ що.Скільки раз їздили на шашлик в ліс чи парк. Все що горить палиться. Да знаю що палити пластик погано, але після себе я залишаю тільки місце де горіло вогнище. Скляна тара везеться в Луьцк і викидається в першу урну яка попадається на очі.І корона не падає і місце залишається чистим.ВИ заїдбте в Білорусію там чистота піпец і не Європа і не буде там поки не зміниться Бацька, але справді люди ведуть себе на багато рівнів вище.просто виховання інше... свідомість не того рівня, не європейська....
amadey777 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 10:09 #13 Опубліковано 22 Квітня, 2014 в 10:09 свідомість не того рівняоковитій байдуже яка в кого каша в головікомпанія яка не синячить має більші шанси прибрати за собою
oyoyoy Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 11:20 Автор #14 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 11:20 amadey777 вашу думку цікаво було читати дивлячись на вашу аву ))))))))))))))))))))
Arven Rivendell Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 15:17 #15 Опубліковано 23 Квітня, 2014 в 15:17 Прочитала и вспомнился наш, луцкий флешмоб...как раз по теме.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.