Перейти до змісту

Потрібна порада.

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Авто опель вектра 1,8 моно. Інколи буває таке, коли даю в педаль газу стрілка тахометра пригає на 5 000, а автомобіль не хоче їхати. Його просто починає трусити, потім прориває і полетіло. При нажиманні на педаль газ, стрілка тахометра починає стрибати від 1 500 до 5 000 але авто трусить і не їде. Свічки міняв, провода також, фільтр повітряний новий. Заводиться дуже добре. Таке бувало тільки декілька разів. Думаю, що можливо поганий бензин, або бензиновий фільтр ( дуже давно мінявся). Хто що порадить ?

P.S Заправив знову на УкрНафті

Опубліковано

Та ні, на холостому теж буває, коли даєш в педаль стрілка пригає, а оберти не набирає.

І ще доповню, таке на мою думку буває у двох випадках:

1 Після заправки на Укрнафті

2 Коли іде дощ, або на вулиці сирість.

Даже не знаю, що вибрати :)

Опубліковано

Та ні, на холостому теж буває, коли даєш в педаль стрілка пригає, а оберти не набирає.

І ще доповню, таке на мою думку буває у двох випадках:

1 Після заправки на Укрнафті

Даже не знаю, що вибрати :)

не заправлятися)

Опубліковано

Да ось я їхав додому і потрібно було заврпавити авто, по дорозі є тільки дві заправки 1 Укрнафта 2 Лукойл. Вирішив заїхати на Укрнафту :) До цього випадку заправлявся на Окко було все ОК, але тут такий збіг знову Укрнафта та знову дощ. Думаю, що проблема 95 % у заправці.

Опубліковано

P.S Заправив знову на УкрНафті

І ще доповню, таке на мою думку буває у двох випадках: 1 Після заправки на Укрнафті 2 Коли іде дощ, або на вулиці сирість.

Вирішив заїхати на Укрнафту

садомазо :0011:
Опубліковано

1. Не годуйте коня гівняною конюшиною (змініть заправку)

2. Перевірте лямбда-зонд, який, скоріш за все, помер..(від того ж таки неякісного палива) і замініть його.

3. У Вас, на мою думку, або забідна або забагата суміш - то до електриків/інжекторщиків

4. А ще, знову ж таки - на мою думку, варто перевірити комутатор/датчик холла, оскільки можливі збої в запаленні

П.С. Можу порадити людинку, яка може Вам допомогти....Якщо, правда, захоче.

Опубліковано

ОККО або WOG, про інші навіть не думаю, проблем з бензою (як і з газом) не мав.

1 Укрнафта 2 Лукойл. Вирішив заїхати на Укрнафту :)

Ви краще не про політику думайте, а про свого залізного друга). Як на мене, то укрнафті з їхніми коктейлями до поняття *автозаправка* далеко й не видно.

Опубліковано

Завтра поїду на заправку та заправлю нормальної бензини і тоді побачимо результат. Хоча я і так впевненний що це бензин, так як більше 2-3 місяців лив Лукойл і все було ОК, а тут знову УкрНафта :) Лямбда робоча 100 % Тільки ось чому авто так реагує на бензин...... невже там така КАКА.

Опубліковано

Завтра поїду на заправку та заправлю нормальної бензини і тоді побачимо результат. Хоча я і так впевненний що це бензин, так як більше 2-3 місяців лив Лукойл і все було ОК, а тут знову УкрНафта :) Лямбда робоча 100 % Тільки ось чому авто так реагує на бензин...... невже там така КАКА.

Рішення правильне.

А як і хто лямбду перевіряв? Просто так, для цікавості питаю....

Опубліковано

Лямбду перевірив знайомим якимось приладом, сказав, що сигнал є.

Ну - якщо він був змінним - тоді порядок..Хоч я і всеодно подивований...

Опубліковано

1. Не годуйте коня гівняною конюшиною (змініть заправку)

2. Перевірте лямбда-зонд, який, скоріш за все, помер..(від того ж таки неякісного палива) і замініть його.

3. У Вас, на мою думку, або забідна або забагата суміш - то до електриків/інжекторщиків

4. А ще, знову ж таки - на мою думку, варто перевірити комутатор/датчик холла, оскільки можливі збої в запаленні

П.С. Можу порадити людинку, яка може Вам допомогти....Якщо, правда, захоче.

а що, "людинка" така "сувора", що в сторону всяких жопель вектра дивитись буде тільки по "асобому распоряжению от знакомого",

то може и не варто до нього, бо тока за пасматреть віддасиш чуть более, чем 9000

по пунктам 2,3,4 - кожний велосипедист надасть аналогічну пораду, не "салидна такие советы давать для владельца элитного "запорожца"

Опубліковано

а що, "людинка" така "сувора", що в сторону всяких жопель вектра дивитись буде тільки по "асобому распоряжению от знакомого",

то може и не варто до нього, бо тока за пасматреть віддасиш чуть более, чем 9000

по пунктам 2,3,4 - кожний велосипедист надасть аналогічну пораду, не "салидна такие советы давать для владельца элитного "запорожца"

Ні, людинка працює під настрій і під "пришестя планет", хоча я особисто вважаю його обдарованим в електроніці. А працює він і з ржавим Запорожцем, і з стареньким Б-3 Пасатом і з новими БМВ та Мерсами. І моє "асобоє распоряженіє" йому, м'яко кажучи, до сраки. Бо ТС я дам лише контакти - і не більше. Домовлятися всеодно йому.

По пунктам 2,3,4. Не в образу "кожному" велосипедисту, сумніваюся, що багато з них взагалі знає про наявність лямди або для чого датчик Холла в авто...Так що давайте не будемо тут....

А солідною порадою Ви б вважали зробити капіталку двигуна? Чи вихлопну зубною щіткою видраяти? Ні, скоріш за все, варто ТС знайти якогось реально елітного Мерса і запитати поради у власника...В нього елітне авто - він дасть найсоліднішу пораду... Чи, може, по-швидкому перевірити найбільш розповсюджені проблеми, перед тим, як кудись глибше лізти?

Опубліковано

Ні, людинка працює під настрій і під "пришестя планет", хоча я особисто вважаю його обдарованим в електроніці. А працює він і з ржавим Запорожцем, і з стареньким Б-3 Пасатом і з новими БМВ та Мерсами.

А солідною порадою Ви б вважали зробити капіталку двигуна? Чи вихлопну зубною щіткою видраяти? Ні, скоріш за все, варто ТС знайти якогось реально елітного Мерса і запитати поради у власника...В нього елітне авто - він дасть найсоліднішу пораду...

ну, якщо працює "під настрій" то ЧСВ в нього як треба, це добре, "свой человек", тим більше, така чарівна спеціальність - електронщик

солідний "совет" - поміняти авто, ну, можна, для початку бензин, не забути з баку вилити весь, а то, новий переішається зі старим і не буде "чистоти експерименту", тим більше для "елітного" авто опель вектра 1,8 моно

власник елітного мерса тільки і думає, кому б-то порадити спеціаліста по елітним авто

Опубліковано

Змінний, не значить правильний. Тут тільки осцилограф допоможе.

Опубліковано

Змінний, не значить правильний. Тут тільки осцилограф допоможе.

Однозначно, але хоча б якщо змінюється - то означає, що працює...

Опубліковано

Злив сьогодні бензин і залив 20 літрів 95 ВОГ, авто працює як часи, стрілка не тремтить і швидкість розвиває добре. Значить проблема у бензині, а він на УкрНафті повна КАКА.

Дякую всім за поради.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...