Перейти до змісту

Поїздка на Польщу в Хелм ! Закупіться продуктами до свят !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поїздка на Польщу в Хелм ! До продуктових супермаркетів,магазинів.

17 числа о 3-4 годині ночі.

Є 2 - 3 місця!

Закупіться продуктами до свят

Опубліковано

Так,сир,порошок,ковбача,бочок та інші виходить дешевше! а голвне ЯКІСНІШЕ! І на границі курс менший.

Ціна проїзду?

100

ви дасте 100? чи то вам треба дати таку суму? я не в курсі ваших Луцьких приколів, але у Володимирі і Ковелі то зазвичай платять тій людині яка їде з нею "на підсадку".

Може вибачаюсь що втручаюсь в тему я давно вже не човникував, навіть картка закінчилась, зараз геть не в темі.

Опубліковано

так все вірно,але це поїздка по закупи продовльчихз товарів не більше

Що саме вірно? вірно Ви даєте 100? чи Вам треба дати таку суму? так хто кому платить?)))

• 2 місяця потому...
Опубліковано

На закупи в Люблін виїзд 2 рази на тиждень.Дні виїзду можуть корегуватись під пасажирів.Легкове авто з кондиціонером.Вартість 300 грн в дві сторони. При потребі мовна та інформаційна підтримка.099-290-81-2О

Опубліковано

До топікстартера. В Хелмі мало що цікавого, не полінітся і затратьте своєї пару грн і везіть шопінг туристів в інші цікавіші місця на закупи.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

На закупи в Люблін виїзд 2 рази на тиждень.Дні виїзду можуть корегуватись під пасажирів.Вартість 300 грн в дві сторони. При потребі мовна та інформаційна підтримка.099-290-81-2ОАктуально

• 1 місяць потому...
Опубліковано

У Білорусь та Польшу на підсадку з поверненням мене у точку виїзду (туди і назад) у будь-який час (цифра відсутня)994 41 48 62. Умови: беру не себе ваш товар в межах лімітів перевезення на таможні.

Про себе: не курю, худий по габаритах, мовчу всю дорогу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...