Перейти до змісту

Чи готові українці воювати за схід?

Pegas

Чи готові ви воювати за схід?  

176 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А на мою думку Україна це цілісна і неподільна країна і нам потрібно боротися за кожен регіон, область...бо це наша земля і іншої в нас не буде. А не варіант моя хата з краю, через те, що на сході люди залякані, а купка сепаратистів уявила себе пупом Землі. А взагалі на мою думку якби наша влада не жувала соплі, а придушила сепаратистів на початку, коли їх було мало, то зараз не було б ні такої теми ...ні мови про референдуми. Навіть зараз не пізно все вирішити, але допоможе тільки силовий метод, бо з сепаратистами і терористами переговори не ведуть.

Україна єдина ...Слава Україні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Як на мене, референдум це правильно. Краще менша за площею Україна але для українців.

А якби, (гіпотетично) на Волині в процесі референдуму проголосували за приєднання до кацапстану - куди молода сім'я ноги б несла?

І чи з такою ж легкістю покинули б все і переїхали на Львівщину?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби, (гіпотетично) на Волині в процесі референдуму проголосували за приєднання до кацапстану

Волинь- в кацапляндію? люблю дивитись "ужастікі" - але такого не бачив... якщо схід ще "якось" пов'язаний з рашкою, то Волинь - вибачте! І не тільки у Львові ненавидять путлєра, я нічого не маю проти росіян, але путлер - }{уйло!!!

P.S. Росіяни - "бывают разные"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь- в кацапляндію?

А якби, (гіпотетично)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби, (гіпотетично)

да ну нах.... навіть гіпотетично

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ну нах.... навіть гепотетично

Ну добре-добре, видихай, не буде такого :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BanderaLutsk, були б десятки тисяч озброєних патріотів і сепаратистів виносили би вперед ногами. І зовсім не гіпотетично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок гіпотетичного референдуму

Швидше всього переїхали б, покинувши все. я не хочу щоб мої сини в майбутньому десь гинули на благо кацапляндії. Але до того напоїла би чаєм, накормила би пиріжками, тортиками зелених чоловічків. І нехай би на другий день вони господу богу доказували, що приїхали сюди когось захищати.

А не дай бог війна. . . Що ж, мої діди в упа партизанили. А я їхня внучка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш ніж брати зброю потрібно виграти інформаційну війну. Я зареєструвався на кількох форумах (У Харкові, Луганську, Донецьку); багато людей вже змінили свою думку про майдан, але і досі бояться бандерівців. У них на форумах куча проросійських користувачів займається залякуванням і паплюженням європейського вибору. Доречі, росіяни нині почали ту ж пропоганду у Білорусії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але до того напоїла би чаєм, накормила би пиріжками, тортиками зелених чоловічків.

І тоді, не дай Бог, замість молодої вдови, був би молодий відівець.

Все ж таки є відчуття, що боронити свою землю потрібно, і навіть жінка готова по-своєму воювати

з загарбниками - потрібно тільки перестати ділити Україну на східну і західну, і тоді все стає на свої місця.

Тепер треба чітко розібратися хто такий патріот, а хто сепаратист.

А це для початку розбирання :_07:

Але до того напоїла би чаєм, накормила би пиріжками, тортиками зелених чоловічків. І нехай би на другий день вони господу богу доказували, що приїхали сюди когось захищати. А не дай бог війна. . . Що ж, мої діди в упа партизанили. А я їхня внучка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тоді, не дай Бог, замість молодої вдови, був би молодий відівець.

Якщо так боятися то все життя можна прожити "тварью дрожащєй".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BanderaLutsk сказал: І тоді, не дай Бог, замість молодої вдови, був би молодий відівець. Якщо так боятися то все життя можна прожити "тварью дрожащєй".

То чому, скажіть мені, мій чоловік має кидати трійко дрібних дітей і йти за них воювати? Коли вони самі цього робити не хочуть? Чому я, не дай бог, маю лишатися молодою вдовою ?

Але потім

А не дай бог війна. . . Що ж, мої діди в упа партизанили. А я їхня внучка.

Так що все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от те, що ця земля - наша СПІЛЬНА ЄДИНА УКРАЇНА, от це повинні сказати насамперед ВОНИ

мені одне цікаво, як це вони мають сказати? по одному в київ приїхати й попросити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, ситуація по голосам практично 50 на 50.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, ситуація по голосам практично 50 на 50

ну не всі голосували. я поки реально не знаю відповіді на це питання, а голосувати для годиться не хочеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура патриотизм, починається на теплому дивані, а кінчається при перших вибитих зубах чи перших кульових пораненнях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, ситуація по голосам практично 50 на 50

ну не всі голосували. я поки реально не знаю відповіді на це питання, а голосувати для годиться не хочеться...

Андрій Віталійович ситуація в тому, що ДУЖЕ багато людей кричить на форумі, що "хоче мов так наваляти на сході і взагалі в мене труси в жовто-блакитному" а як до діла, то хто на що готовий??? От тільки і це намагаюся визначити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура патриотизм, починається на теплому дивані, а кінчається при перших вибитих зубах чи перших кульових пораненнях

ну да, ну да. молодець, розкусив мене. посипаю голову попелом...

а як до діла, то хто на що готовий?

а як до діла на сході то я не визначився для себе, про що й написав. все просто.

мова не про ура-патріотизм чи диванну сотню :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому люди не хочуть зрозуміти, що схід для україни в Європейському векторі - це не підємна економічна ноша. В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи. І навіть, якщо б модернізувати(не знаючи за що), в Європі ринок озброєння, машинобудування і енергетикики ВЖЕ ДАВНИМ ДАВНО ПОДІЛЕНИЙ, і нам там нічого не світить. Вся ця " східна промисловість" орієнтована лише під Росію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи.

танки-літаки ми і так не в Європу продаємо, а що ще такого "стратегічного" на сході виробляють? маю на увазі - те що можна було б експортувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заводи фігня, головне земля. І ці зомбі не будуть вічними, тільки міняти потрібно економіку, мусарку, пересадити ушльопків, вести пропаганду і реально ввести мораторій на раша-пропаганду, завалюючи власний продукт. Куди вони дінуться.

Що ви чіпились заводів. На тому місці де є Кромберг, там же ш пустир був, його також слід було Параші віддати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому люди не хочуть зрозуміти, що схід для україни в Європейському векторі - це не підємна економічна ноша. В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи. І навіть, якщо б модернізувати(не знаючи за що), в Європі ринок озброєння, машинобудування і енергетикики ВЖЕ ДАВНИМ ДАВНО ПОДІЛЕНИЙ, і нам там нічого не світить. Вся ця " східна промисловість" орієнтована лише під Росію.

І що Ви пропонуєте, подарувати Росії цю, як Ви кажете-не підйомну економічну ношу? А лице, я перепрошую, в них не трісне?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте отдадим Донбасс,

Там за Майдан не любят нас.

Потом сдадим Москве Херсон –

Какой-то непристойный он.

Сдадим Одессу и привоз –

Зачем нам тех еврейских слез?

Днепропетровск сдавать не будем –

Там Беня помогает людям.

Но харьковчанам скажем «Брысь!»:

Там Гепа с Допой родились.

Зачем нам отдавать Сумщину? –

Потом придумаем причину.

Отдать ли русским Запорожье? –

На то пусть будет воля Божья.

Но вроде как-то не с руки –

Здесь обитали козаки.

А чо - не страшно, твою мать,

Страну кусками отдавать!

Отдать кремлевским по приколу

Набрыдший ЖЭК, родную школу.

Мосты, заправки и парковки,

Кафе, беседки, остановки,

Подъезды, парки, пиццерии –

Все для истерзанной России!

Пускай в окрестную речушку

По вечерам блюют титушки.

И Киселев зовет речисто

Приехать в Киев всех туристов.

Ну, что, друзья, в последний раз:

Давайте отдадим Донбасс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1511645_495201823919316_1772368609052827693_o.jpg

і такі да - Одеса))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заводи фігня

Я перепрошую, як це "заводи фігня" :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye: , там працюють люди, отримують яку неяку зарплату(хай мізерну), якщо сьогодні переорієнтуємося на європу, завтра всі ті заводи будуть кучею хлама який можна буде здати на металолом і не більше того. А це, в свою чергу підірве весь схід, почнеться ланцюгова реакція повного "обніщанія і одічянія" і так ніщіх і диких східняків. :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye:

Ви хоч в загалі розумієте про що я говорю? Чи ви так піднесені на емоціях, що нічого іншого чути нехочите?

І що Ви пропонуєте, подарувати Росії цю, як Ви кажете-не підйомну економічну ношу? А лице, я перепрошую, в них не трісне?

Я пропоную жити повністю орієнтовано на Європу! Порвати взагалі всі відносени з росією.

'bublik007 ви персонально готові платити за модернізацію східної промисловості? Я ні. А платити прийдеться і прийдеться затягнути всі паски. Це те саме, що взяти дуже стару іномарку і весь час вкладати гроші в ремонти. Воно нам потрібно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...