Перейти до змісту

Швидко, дешево і комфортно пасажирам та економія водіям, що думаєте?


Valery

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно набрів на сервіс, який тільки набирає обертів по Україні, але давно практикується в Європі. Сервіс називається BlaBlaCar. Суть сервіса: Водії реєструються на сайті та якщо вони кудись їдуть в інше місто, вказують свій маршрут і скільки мають вільних місць, а також ціну.

Пасажири заходять на сайт знаходять потрібний маршрут і бронюють місце. Фактично це централізований сервіс перевезення попутчиками.

З одного боку водіям вигідніше когось підвезти за невелику плату, якщо в нього є вільні місця, а тим більше зараз, коли бензин став шалено дорогим, з іншого боку вигідно пасажирам: така поїздка буде дешевша ніж автобус чи маршрутка, а також швидше та комфортніше. Такий собі взаємовигідний варіант економії.

Вирішив скористатися цим сервісом, так як сам їду наступної п'ятниці в Ковель, але бачу що у нас на Волині цей сервіс ще не популярний, бо пропозицій нема. Такщо якщо кому потрібно 18 квітня в Ковель, підвезу за 25 грн. Маю 2 вільні місця.

Доречи там багато хто їздить і підвозить закордон. Що про це все думаєте? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В наш час трохи небезпечно сідати в авто до незнайомих людей, або брати незнайомих попутчиків. Деякою гарантією може бути лише гарна "історія" людини на сайті, якщо така ведеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю гарна штука, якщо ще й мови знати, так можна практично за безцін покататись )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей сервіс давно є навіть тут на форумі)))))))))))))

http://board.lutsk.u...p/page__st__735

Про сервіс не знав, дякую!

Але дісйно в нас час трохи страшно, погоджуюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

На рахунок страшнувато їхати. Уже декілька років їзджу в Луцьк кожного дня. Спочатку маршруткою, згодом знайшлись люди, які їздять автомобілем. Постійно їздимо разом. Деколи з різних причин доводиться їздити маршруткою, деколи автостопом. І за роки поїздок тим же автостопом не було ніяких проблем чи "страшних" ситуацій. На мою думку наші люди аж занадто багато чого собі в голові напридумували на рахунок того, щоб під"їхати автомобілем, який зупинився і пропонує підвезти. Зараз у людини з якою ми їздимо постійно не вистачає пасажирів, а ціни на бензин ви й самі знаєте, проте зупиняючись в селах по дорозі на Луцьк чи з Луцька люди на пропозицію підїхати з комфортом та ще й по ціні маршрутки просто шарахаються. Був навіть випадок, коли ми підібрали пасажира, але він вийшов на наступній зупинці, бо йому страшно і побіг до забитої під зав"язку маршрутки. Ми роз"яснюємо, що їздимо кожного дня, всі ми офісні працівники, вдягнуті відповідно, але люди однаково бояться сідати... Між іншим курсуємо по маршруту Млинів-Луцьк-Млинів, можливо кому треба пишіть в ПМ, поки що є місця :_02: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...