Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як в АПЛ вирішується чемпіон при рівній кількості очок? різниця м'ячів, особисті зустрічі, золотий матч?

Опубліковано

Як в АПЛ вирішується чемпіон при рівній кількості очок? різниця м'ячів, особисті зустрічі, золотий матч?

Здається що просто різниця м"ячів, короче Ліверпуль мій любимий не буде чемпіоном(( в Ман Сіті різниця краща.

Опубліковано

ну в Ла Лізі я за Реал, але і шкода Атлетико, команда прото виросла в цьому сезоні. Надіюсь Манчестер Сіті програє, хоча 2 домашніх матчі

Опубліковано

ппц день в плані футболу (Волинь, Дніпро, Реал, Челсі) один Мілан порадував

Опубліковано

Крістал Пелас - Ліверпуль 3:3 - як проїбати чемпіонство за 10 хвилин

Чьому? в них різниця з Сіті явно гірша, вони ще з Челсі проіпали(( .Нє ну звісно якщо Ман Сіті десь обкакається тоді да,за сраки себе можна кусати.

PS: да оце футбол, як біжить 11 команда в кінці матчу, да?і ще забиває три гола красота.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

та я думаю це поширена історія)

для тих хто не чув:

Прокляття Белли Гуттмана

тренер "Бенфіки" угорець Белла Гуттман (з 1959-го по 1962 роки) після відходу з клубу кинув наостанок: "Без мене "Бенфіка" ніколи не виграє Кубок чемпіонів і 100 років не виграє єврокубок". На таку фразу його підштовхнула відмова керівництва клубу збільшувати йому зарплату після перемоги в Кубку чемпіонів. Відтоді - сім єврокубкових фіналів і нуль трофеїв. Є в цій історії присмак містики.

ВСІ ЄВРОКУБКОВІ ФІНАЛИ БЕНФІКИ

2012 - Ліга Європи - "Бенфіка" - "Челсі" - 1:2

1990 - Кубок чемпіонів - "Мілан" - "Бенфіка" - 1:0

1988 - Кубок чемпіонів - ПСВ - "Бенфіка" - 0:0 (післяматчеві пенальті - 6:5)

1986 - Кубок чемпіонів - "Манчестер Юнайтед" - "Бенфіка" - 1:1 (у додатковий час - 3:0)

1983 - Кубок УЄФА - "Бенфіка" - "Андерлехт" - 1:2 (на виїзді - 0:1, вдома - 1:1)

1965 - Кубок чемпіонів - "Інтер" - "Бенфіка" - 1:0

1963 - Кубок чемпіонів - "Мілан" - "Бенфіка" - 2:1

1962 - Кубок чемпіонів - "Бенфіка" - "Реал" - 5:3 (виграли з Гуттманом)

1961 - Кубок чемпіонів - "Бенфіка" - "Барселона" - 3:2 (виграли з Гуттманом)

Опубліковано

якось за ЛЄ цього року взагалі не слідкував, але як побачив що бенфіка в фіналі одразу згадалось прокляття Гуттмана))

вболіваю за видовищний футбол :)

Опубліковано

всі ці бенфікі і севільї то фігня. От сьодня в адреналіні грався фінал бабського кубка України з футзалу між Ніка (Полтава) і Біличанка (Коцюбинське). Отам страсті. Навіть мікромахач був. І фаєри для тортів.

П.С. Спіймав себе на думці, що аматорський жіночий футбол нині цікавіше дивитись, аніж 90% чемпіонату України.

П.С.2. Біличанка перемогла 3:1

Опубліковано

Не знаю як на рахунок чемпіонату України,але думаю цікавіше а ніж дивитися на ФК Волинь, до речі бачив цих малолєток в "Агроконтракті" такі ділові "колбаси" йомайо" прям чемпіони світу)))

Опубліковано

Пііііііііііііііііііііііііііііііііііздєц!!!!!!!!!!!!!! ну як так 8 раз підряд!!!!!!!!!!!!!!!!!! це точно прокляття, просто такого не буває.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...