Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
18 минут назад, yura-patriot сказал:

Ото розписали 4-5, шкода шо не дивився

Ну то ж афіша яка - перша і друга команди!!! Клас гра була!!!

Опубліковано

Теніс ніхто не дивиться ? Може бути найбільша перемога Еліни в тенісній кар'єрі ?

Є перемога і буде рекордне місце в рейтингу, здається 6

Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

Тільки включив,з тим бляха ремонтом,але другий тайм буду дивитися уважно,я так поняв по кінцівці першого,що Челсі троха краще грають,але швидкий гол отримали.

Опубліковано

Ну бляяяя!!! Ми своїх судей не злим тихим словом поносим, а тут у фіналі Кубку Англії суддя чудить не по дитячому :) То гру рукою не побачив і через те Арсенал забив, то чистої підніжки проти Азара той Тейлор не бачить... Піпець просто!

Опубліковано

Зараз дивлюся коротку нарізку першого тайму по НТВ Футбол,все таки Арсенал посільнєє грає,але гол це просто піпєц,я в шоці,той руками зіграв явно.

Опубліковано
13 хвилин тому, igorgame сказано:

О-то так судядь... і де??? :(

Всі судді люди,тут нікак без помилок,я завжди торочу треба полюбе садити оператора за моніком який за декілька секунд все побачить і передасть головному і ФСЬО!

PS: а ти друже знаєш,що сьогодні ще і фінал кубка німак,лягушатників і іспанців(але тут усьо ясно):)

Опубліковано
17 минут назад, yura-patriot сказал:

але Челсі,блін.

Не вистачило сил в Челсі на Кубок :( Вилучення тупе, перший гол Арсеналу - подяка судді... Але гра класна!!!

Опубліковано
48 минут назад, yura-patriot сказал:

ще і фінал кубка німак,лягушатників і іспанців

Да там майже все прогнозоване :) Он Борусія вже виграє... P.S. Хе-хе поки писав Айнтрахт зрівняв... :) А у Хиспанії і Хранції все зрозуміло, якщо звісно, щось з неба не впаде :)

Опубліковано
14 хвилин тому, ForZa сказано:

Я чогось такий радий за нього, не знаю сам, да і взагалі приємно коли ті коментатори ляпотіли Ярмолєнько Юкраіна)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...