Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
41 хвилин тому, Zelensky сказано:

Це буде через РРО

іпать, якщо - ти, не можеш освоїти "РРО" - який накуй бізнес? ти - про що?

P.S. "Сємкі" стаканами?

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Податки мають сплачувати всі - це однозначно. Неплатники податків все одно що в ОСББ боржники - вони користуються ліфтом, їм прибирають, освітлюють а вони ніц не платять.

Проблеми нашої податкової системи у деталях. Хто працював на єдиному податку, без касового не знає цього.

Не в РРО біда а в планах та завданнях які ставлять перед податківцями та в методах виконання цих задач.

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

іпать, якщо - ти, не можеш освоїти "РРО" - який накуй бізнес? ти - про що?

Ви хочете сказати, що підприємнць має бути бухгалтером, вмвти подавати складні звіти, знати Податковий кодекс, слідкувати за змінами до законодавства, купувати і поновлювати купу софту? Навряд чи ФОП буде мати змогу це все робити правильно і вчасно. А податкова тільки чекає, щоб хтось накосячив, щоб виписати штраф. Штрафувати будуть нещадно :(

Опубліковано
2 хвилин тому, Zelensky сказано:

А податкова тільки чекає, щоб хтось накосячив, щоб виписати штраф.

маєш приклад - чи п*здиш, як завжди?

Опубліковано
3 хвилин тому, Zelensky сказано:

знати Податковий кодекс, слідкувати за змінами до законодавства

тобто, коли зареєструвався підприємцем - ти не знав про це?

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

маєш приклад - чи п*здиш, як завжди?

Є люди, які гарно клалуть плитку, шпаклюють, стрижуть. А з комп'ютером не розбираються.

Їм що, тепер їхати з цієї країни на заробітки а Польщу?

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

тобто, коли зареєструвався підприємцем - ти не знав про це?

Я не підприємець. І не зацмаюсь підприжмницькою діяльністю.

Хоча дещо знаю про ФОПів.

Опубліковано
14 хвилин тому, Zelensky сказано:

Навряд чи ФОП буде мати змогу це все робити правильно і вчасно.

В чому питання? Ти - вирішив стати підприємцем, ти - маєш усвідомлювати всі "ризики" своєї діяльності.
Розумієшся ти на бухгалтерії, чи - ні, нікого - не хвилює.
Коли -вирішив стати підприємцем - ти сам зробив свій вибір.

Опубліковано

Навіть третя група оподаткування ЄСВ + 5% від заходу грошей, питання на засипочку накуя ФОПу знати бухгалтерію, зайшли гроші на рахунок, автматом знялись за ЄСВ та 5% і все. А ні куя, треба звіт здавати квартальний, річний чи ще там хз який, дійсно бути в курсі що з грудня суму ЄСВ підвищилиі так далі. Тому до податків таке й відношення, що десь тебе завжди хочуть наіпати.

Я колись думав що з часом інститут бухгалтерії вимре тому що буде все автоматично, а фіг там, треба те саме заповнювати якісь там звіти, добре хоча б вже книжка не потріба паперова і на тому дякуємо.

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

В чому питання? Ти - вирішив стати підприємцем, ти - маєш усвідомлювати всі "ризики" своєїдіяльності.
Розумієшся ти на бухгалтерії, чи - ні, нікого - не хвилює.

Раніше для ФОП, які мають дрібний бізнес була спрощена система оподаткування.

Що ж ви рівняєте ФОП з 5 мільйонами доходу в рік і з 500 тис. грн.?

Не можуть вони нести однакову відповідальність і однакові вимоги до них не повинні бути.

Опубліковано
1 хвилина тому, MACCEN сказано:

питання на засипочку накуя ФОПу знати бухгалтерію, зайшли гроші на рахунок, автматом знялись за ЄСВ та 5% і все. А ні куя, треба звіт здавати квартальний, річний чи ще там хз який, дійсно бути в курсі що з грудня суму ЄСВ підвищилиі так далі. Тому до податків таке й відношення, що десь тебе завжди хочуть наіпати.

чи не ти казав (можу помилятись) що "заплати бухгалтеру" і май спокій?

Опубліковано
2 хвилин тому, MACCEN сказано:

накуя ФОПу знати бухгалтерію, зайшли гроші на рахунок, автматом знялись за ЄСВ та 5% і все. А ні куя, треба звіт здавати квартальний, річний чи ще там хз який, дійсно бути в курсі що з грудня суму ЄСВ підвищилиі так далі. Тому до податків таке й відношення, що десь тебе завжди хочуть наіпати.

Хочуть заплутати, ускладнити, щоб були посилки зробити а потім штрафувати.

Розмір штрафу набагато вищій ща якіст там ЄСВ та 5%.

Якщо бухгалтерія буде проста, то за що податкова буде штрафувати?

Опубліковано
2 хвилин тому, Zelensky сказано:

Раніше для ФОП, які мають дрібний бізнес була спрощена система оподаткування.

ну давай, розкажи, як тебе -це зачепило?

P.S. Теорія - не цікавить

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

"заплати бухгалтеру" і май спокій

От про це і мова. Робить людина стрижки а тепер має ще й бухгалтера наймати. Яка буде вартість стрижки?

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

ну давай, розкажи, як тебе -це зачепило?

P.S. Теорія - не цікавить

Щодня я плачу більше і більше за товари, тому, що ФОПи змушені піднімати ціни :(

А в Польщі, наприклад, на продукти відмінили ПДВ. Який час важкий, урища, ФРПів треба стимулювати а не гнобити.

Опубліковано
2 минуты назад, Bliksss сказал:

чи не ти казав (можу помилятись) що "заплати бухгалтеру" і май спокій?

я казав, тільки смисл мені нести лишні витрати скажем так, це явно ускладнення спеціально зроблені.

Що мішає автоматом знімати з рахкунку суму податків без тих звітів, що той звіт показує чи вирішує та рівним рахунокм нічого?

Просто тупо переноситься помісячний захід грошей і розраховується податок і все. Так нащо тобі витрати на бухгалтера.

Так що повно всякої фігні. Так само якщо людина веде дрібний бізнес - ну там ремонтує щось там, нащо їй ФОП? відкрила спеціальну картку, все що туди падає, наприклад 3% йже на податки + частина йде на пенсію. 

А то щось таке відчуття що ФОПи й пенсію будуть мати таку саму як цигани які ніколи не платити податків та й не праюцвали.

Опубліковано
3 хвилин тому, Zelensky сказано:

Щодня я плачу більше і більше за товари

ти -не можеш щодня платити більше за товари, ти - сам казав що живеш на 3 долари на день

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

ти -не можеш щодня платити більше за товари, ти - сам казав що живеш на 3 долари на день

Тепер вже на 3, раніше казав, що на 2.

Долар Зе! вкрав :(

Опубліковано
8 хвилин тому, MACCEN сказано:

А то щось таке відчуття що ФОПи й пенсію будуть мати таку саму як цигани які ніколи не платити податків та й не праюцвали.

це вже - інше питання.
Але, тут - ти таки правий, навіть сплачуючи податки з 100К офіційної зарплати - будеш мати "пенсію" - в 3 рази менше ніж платив.

Опубліковано

Якщо чесно сьоголні важко уявити, як всі ті люди, що продають на ОЛХ мають платити податки.

Одне питання, коли вони це роблять регулярно і на цьому живуть.

А якщо треба продати щось старе, це що, тепер ФОП відкоивати ореба буде?

Опубліковано
Щойно, Zelensky сказано:

А якщо треба продати щось старе, це що, тепер ФОП відкоивати ореба буде?

Ну от, нормальне запитання, почитай - податковий кодекс, там - є "межа", коли - треба.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...