Перейти до змісту

ШТУРМ Верховної Ради 27.03.14

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

У ПС 90 % патріотів, нормальгих людей.Але схоже їх просто використовують.

Можна ж ВИМАГАТИ розслідування, справедливості і т. д.

Але заяви про ПОМСТУ, про ШТУРМ ніяк не сприяють консолідації та згуртованості нації.

Такі заяви- це шлях до схрону, до ізоляції та втрати народної довіри..Любому керівнику сьогодні потрібно виступати перед народом і розяснювати свою позицію та дії., говорити з всіма людьми, а не лише з своїми наближеними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

на Громадському читав відгуки до ролика зі штурмом. Із 100 відгуків лише декілька на підтримку ПС. От і маємо... Що вже говорити про проросійських, якщо навіть "свої" зневірюються в порядності ПС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби правий сектор пікетував раду з наступними вимогами:

- прийняття закону про люстрацію

- прийняття антикорупційного закону

- зменьшення податків

- припинення продажу квот на посади свободівцями

- припинення співпраці з Росією і заборона ввезення товарів з Росії,аналоги яких є в Україні

- арешт усіх винних в розстрілі Майдану

- реформа ДАЇ

тоді їх підтримали сотні тисяч.А трусити про відставку Авакова,який є пішак у всіх цих дєлішках нерозумно. Якщо вони йдуть в політику,то хай вже й починають нею займатись.А так це просто разборкі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але заяви про ПОМСТУ, про ШТУРМ ніяк не сприяють консолідації та згуртованості нації.

а де такі заяви лунали? може крім істерики журналістів варто таки почитати, що вчора було й для чого?

країна перетворюється на купку істєричних маргіналів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна ж ВИМАГАТИ розслідування, справедливості і т. д.

Ще комусь досі не зрозуміло, що ВИМАГАТИ - це ВИМАГАТИ! Мітинги, штурми і навіть більш радикальні дії - це єдиний шлях, щоб вимоги були почуті, тим більше про відставку міністра. І да - заспокойтеся вже, ніякого штурму не відбулося, було пікетування, трішки не мирне.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де такі заяви лунали? може крім істерики журналістів варто таки почитати, що вчора було й для чого?

може журналісти й істерики, така в них робота, показувати картинку, а не робити висновки. А Ви уявіть яку картинку побачать на Заході і в Штатах. А про те, що показують російські канали й уявляти не потрібно, там все зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може журналісти й істерики, така в них робота, показувати картинку, а не робити висновки. А Ви уявіть яку картинку побачать на Заході і в Штатах. А про те, що показують російські канали й уявляти не потрібно, там все зрозуміло.

Мо хватить перейматись думкою мОсковії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо хватить перейматись думкою мОсковії?

Та не думкаю москви, писав же "там все зрозуміло". Думка Заходу та Штатів турбує, їхні дії й без того не сильно активні, а тут ще доля сумнівів закрадається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не хочу , щоб мої діти жили в країні, де кожен мститься кожному , бо йому здається, що його недооцінили, не порушили кримінальну справу, обхіхікали в магазині і т. д.

Не хочу, щоб одна людина , яка має зброю, вважала себе вищою, за людину без зброї.

Я хочу мати перспективу жити в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ, цивілізованій країні, жити мирно, жити дружно.

А хто не розуміє, чи не ХОЧЕ розуміти-просто хай задумається над приказкою. ,, Простота хуже воровства,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви уявіть яку картинку побачать на Заході і в Штатах. А про те, що показують російські канали й уявляти не потрібно, там все зрозуміло.

пофіг. нам жити не в росії й не на заході, а в Україні.

я розумію, що люди зараз надіються, що європа нас врятує від всього :_07: й вже готові любому еврочиновнику в одне місце заглядувати.

шановні дбайте про свою державу, а не про те, як хтось на неї подивиться. почитайте, як будувався Ізраїль, а потім почитайте про наші визвольні рухи й поплачте...

Я не хочу , щоб мої діти жили в країні

ну так робіть щось, крім гнівного ґвалтування клавіатури...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви уявіть яку картинку побачать на Заході і в Штатах. А про те, що показують російські канали й уявляти не потрібно, там все зрозуміло.

пофіг. нам жити не в росії й не на заході, а в Україні.

я розумію, що люди зараз надіються, що європа нас врятує від всього :_07: й вже готові любому еврочиновнику в одне місце заглядувати.

шановні дбайте про свою державу, а не про те, як хтось на неї подивиться. почитайте, як будувався Ізраїль, а потім почитайте про наші визвольні рухи й поплачте...

Я не хочу , щоб мої діти жили в країні

ну так робіть щось, крім гнівного ґвалтування клавіатури...

"Не кажи "гоп", поки не перескочиш горб". На сьогодні Україна не має достатньої сили, зброї аби протистояти Росії. А партизанщина не пройде, не ті часи. Аби не позиція світу, то Україна ще три місяці тому була б частиною "імперії"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеш подбати про державу?

Піди розберись, чому наприклад , сьогодні в одній тій самій поліклініці Луцька до одних лікарів требе брати талон на прийом, а до інших не треба. При тому, що в реєстратурі талонів ні до кого нема. Візьми свій ПС і зроби конкретну добру справу.

А Ізраїлю ніколи не було б без Англії та США.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аби не позиція світу, то Україна ще три місяці тому була б частиною "імперії"

так так, саме позиція світу нам допомогла.

не робіть мені смішно...

Хочеш подбати про державу?

хочу й дбаю, на відміну від твоїх сопель на форумі.

Піди розберись, чому наприклад , сьогодні в одній тій самій поліклініці Луцька до одних лікарів требе брати талон на прийом, а до інших не треба. При тому, що в реєстратурі талонів ні до кого нема. Візьми свій ПС і зроби конкретну добру справу.

тобі треба, ти знаєш про проблему то йди й розберись, а то сам нічого зробити не хочеш, а своє безсилля списуєш на інших. чому ж ти чекаєш, що за тебе все Правий сектор зробить?

я ж кажу істеричка маргінал. все далі пиши, що заманеться. відписувати не буду, в ігнор. забагато часту витрачаю нінащо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає? То тільки думки. Реальність же покаже час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально.... чекаємо тебе сьогодні на 20:00 у міськвідділ на розвод патрулів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Провокація... От оно чё

Рух "Правий сектор" розцінює спроби штурму Верховної Ради 27 березня як провокацію, повідомив один із керівників руху в Київській області Ігор Мазур.

Мазур пояснив, що після віча на майдані Незалежності колона протестувальників попрямувала до будівлі Верховної Ради, щоб вимагати відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, повідомляють Українські новини.

"Але окремі громадяни побігли вперед. Коли ми сюди підійшли, то скло (в будівлі парламенту біля центрального входу) вже було вибито", - пояснив Мазур.

Після цього він і ще декілька депутатів Ради звернулися до радикально налаштованих протестувальників із проханням не розбивати скло і не переводити акцію на штурм будівлі.

Також він повідомив: якщо Аваков не піде у відставку в п'ятницю, то "Правий сектор" має намір продовжувати свої акції протесту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...