Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
так. бо логіки не бачу.

Добре.

При цьому всьому показово вбивають його однорухівця (колегу?), який закликав до активних дій та змін в існуючій владі. Видно, не потрібні були ці зміни: керівник ПС не переконував Музичка, що він забагато бо неправильно говорить; значить був згідний або забив на нього.

Пам'ятаєте, як внєзапно виявилось, що Ярош зустрічався з овочем?

хіба що ти думаєш, що революціонер має бути злидарем й їздити на трофейному вазі))

При тому стані, в якому знаходяться фінанси країни - так. За продаж того ж мінівена можна було придбати не одну БДРМ.

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

При тому стані, в якому знаходяться фінанси країни - так

ну, якби ПС не при владі. й якщо виходити з такої логіки, то дивитись треба на тачки "батьківщини" та "свободи".

та й крім буса янека, нічого супер дорогого я там не бачив. пару старих блайзерів...

Опубліковано
якщо виходити з дакої логіки, то дивитись треба на тачки "батьківщини" та "свободи".

Звичайно що треба. Навіть дуже треба. Депутат, який плаче про дірявий бюджет і катається при цьому на дорогому авто, одразу викликає недовіру.

Опубліковано

Tolik_lt, ну так я й ні де не писав, що ПС святі та божі. просто оцінювати революційність людини через авто вважаю не розумним))

Опубліковано

просто оцінювати революційність людини через авто вважаю не розумним))

а якщо у політика (будь-якого) хата велика, чи годинник дорогий, у вас будуть до нього якісь претензії, що він там щось у когось ніби вкрав?

чи це тільки ПС дозволяється?

Опубліковано

чи це тільки ПС дозволяється?

а я сказав, що дозволяється ПС? я за закон для всіх, а не за політичний відстріл опонентів...

а якщо у політика (будь-якого) хата велика, чи годинник дорогий, у вас будуть до нього якісь претензії, що він там щось у когось ніби вкрав?

якщо у політика дозволяють задекларовані доходи - нехай у нього хата буде розміром з аеропорт, пофіг.

Опубліковано

Ну ,що вилізло шило з мішка?

ясно тепер , чому долар по 12 скоро?

Чому найближчі 2 дні будуть найважчі у історії незалежної України?

Опубліковано

Ну ,що вилізло шило з мішка?

а воно в мішку й не ховалось, як керували україною путінці, так й керують.

й не даремно експерти казали, що юльку поміняли на крим...

Опубліковано

І ПС, і СМ. Саме вони були в перших рядах на Майдані.

А де в неті можна знайти список учасників ПС, які загинули в перших рядах на майдані?

Ще Небесну Сотню до кінця не укомплектували, а ти кажеш за список ПС. Хлопці гинули за краще майбутнє і не важливо в якій організації записані. Василь Мойсей не з дивану революціонував. Герої не вмирають !

знайшов інформацію про загиблих на майдані http://nbnews.com.ua/ru/tema/113725/

виявляється там тільки один представник ПС загинув

щось це не дуже в'яжеться з цитатою про "в перших рядах на майдані"

Опубліковано

щось це не дуже в'яжеться з цитатою про "в перших рядах на майдані"

На форумі є люди, які були на Грушевського і на Інститутській в той час , коли стріляли і вбивали- може спитати цих людей, був там ПС в перших рядах чи ні? нащо казати те, чого ви напевно не знаєте?
Опубліковано

На форумі є люди, які були на Грушевського і на Інститутській в той час , коли стріляли і вбивали- може спитати цих людей, був там ПС в перших рядах чи ні?

А ПС мали якісь знаки розрізнення? Якщо мали (в що я звичайно ж не вірю), то це досить дивно, бо на сотню вбитих аж один! член ПС, а снайпери по логіці мали б стріляти їх першими (вони ж радикали, типу). Якщо не мали, то поясніть, як форумчани, які там були доведуть що "оцей дядько зліва" з ПС.

Опубліковано

На форумі є люди, які були на Грушевського і на Інститутській в той час , коли стріляли і вбивали- може спитати цих людей, був там ПС в перших рядах чи ні?

А ПС мали якісь знаки розрізнення? Якщо мали (в що я звичайно ж не вірю), то це досить дивно, бо на сотню вбитих аж один! член ПС, а снайпери по логіці мали б стріляти їх першими (вони ж радикали, типу). Якщо не мали, то поясніть, як форумчани, які там були доведуть що "оцей дядько зліва" з ПС.

На скільки я знаю, знаків розрізнення не було, але ПС під час подій вже був як організація. Нащо в дядька з ліва питати, спитайте на загал, хто був і що бачив, це є не протизаконно. :_02: Взнати хто був на барикадах не важко, кожний, в першій лінії оборони підпорядковувався якісь сотні, от і все. Випадкових перехожих там не було.
Опубліковано

А у Вашій сотні Ви всіх членів ПС в лице знаєте? А у сусідній сотні? То може не варто "казати те, чого ви напевно не знаєте"?

Опубліковано

Тобто вам мало доводів що ПС не давав своїм бійцям нагло лізти під кулі? Це тяжко усвідомлювати що фанерний лист не спасає від вогнепальних пострілів? Кожному бійцю ПС треба було видати посвідчення щоб потім розпізнати приналежність трупа до певної сили? Чи може вас би задовольнило щоб загинуло не 103 людини а 133, щоб ПС зробив вагоміший внесок в Небесну Сотню.

І наостанок:

О третій ночі прибули до Києва. Занесли в КМДА сумки з «хавчиком» і медикаментами, записалися в загін у штабі «Правого сектору». Після «построєнія» розійшлися по Майдану. Як почався штурм Жовтневого, побігли на передову. Удвох із Пєтькою, Ігоря не бачили. Війна була, кулі літали. «Беркути» наших пацанів клали. Вони займали висотку біля Жовтневого, де годинник великий. Там хороша точка обстрілу. Пацани в бронежилетах та касках попереду йшли, а ми перекривали позаду, щоб не стрельнули. Десь за хвилин десять відтіснили їх від Жовтневого. А може, мені здавалося, що час так швидко йде.

Стріляли цілу ніч. Коли побачив, як поранених виносять, то вже не думав ні про що. В одного око вибите, в другого — дірка в шиї, у третього — литка розірвана… Страх. (Замовкає на кілька секунд). Ми побігли через барикади і палаючі скати. Знайшли кусок білборда для захисту, бо ні щитів, ні касок, ні бронежилетів не мали. Був одягнений у спортивний костюм з логотипом національної футбольної збірної, тримав дерев’яну палку в руці. Снайпер мене першого поклав, десь о восьмій чи дев’ятій ранку.

Це поранений Тимур Мустафаєв про ті події, звідси. Хтось ще не впевнений про ПС в перших рядах? Фу мля.

Опубліковано

А у Вашій сотні Ви всіх членів ПС в лице знаєте?

По-перше- я не є представником ПС, чи будь якої організації взагалі.

По-дргуге - я вже відповідав на ваше питання. В сотнях є дисятники, і вони знають своїх людей, і тому під час коли казали що вбито стільки то людей, вже знали хто і яку силу ця людина представляла.

І коли я казав про те щоб спитати у тих хто був на барикадах про ПС, мав за ціль підтримати хлопців з ПС, а не поставити під сумнів те, що вони там були.

Опубліковано

Nastya Stanko

Ок, Микола Карпюк відомий як Карпо - один з керівників УНСО був викрадений перед з"їздом УНА-УНСО, коли партію перейменували в Правий сектор. За інформацією, що мають в УНСО - Карп"юк зараз в Москві. Ще. Я не хотіла цього публікувати і Білий казав, що це не для розповсюдження. Але оскільки це з"явилося вже на рівненських сайтах, і оскільки про це нині відкрито говорили на сесії Рівненської міськради, то нема сенсу мовчати. Але, коли він їздив в Львів і по Західній Україні - з ним дуже хотіла зустрітися Таня Чорновол. Він був у Львові, а вона в Рівному і їхала до нього до Львова, щоб зустрітися. Таня сказала, що приїхала від Пашинського. Пропонувала 20 тисяч доларів, щоб Білий поїхав в Грузію, чи Чечню на 4 місяці. Білий питав: чого на 4? вона казала, що через нього їм не дають кредит МВФ, він не хотів, вона йому казала, що він не патріот, що він загубить хлопців. Пропонувала з Пашинським зустрітися в Житомирі. Але такої зустрічі не сталося, бо Білий сказав ні, бо йому треба 300 людей охорони, щоб їхати на незнайому територію. Сьогодні на сесії Рівненської міськради двоє хлопців із Правого сектору Пантюхов і Коваль, котрі були присутні тоді на зустрічі з Чорновол - набирали телефоном Таню. Вона підтвердила, що зустрічалася з Білим у Львові, але що тоді все вигадала і ніхто її не вповноважував.

Опубліковано

Люди різні варіанти пропонують.І все треба дуже швидко робити,а може вже й пізно.Хто знає,що вночі Путлеру в голову стрелить?http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/21336.phtml

Опубліковано

Кажуть, Сашко Білий на Рівненщині був "ніхто". Не в тому плані що зовсім "ніхто", але аж ніяк не рівня луцьким Балабеникам, Клєванському і іже с німі. А тепер згадайте коли ви вперше почули його ім'я, коли вперше загуглили "Олександр Музичко", коли він для вас став "кимось" - тоді коли він принизив прокурора. Пригадайте, які у вас були емоції після перегляду того відео - "нарешті з'явився хоч хтось хто прижучить цих прокурорів, молодець". А тепер подумайте що з вашою головою роблять ЗМІ та інтернет-вбрасиватєлі.

В моїй пам'яті він все ж залишиться тим ПЕРШИМ, хто поставив на місце прокурора.

R.I.P. Сашко.

Опубліковано

Один мій знайомий, коли його пянезного за кермом зупинив даїшник молодий, він йому просто сказав ,, Відпусти мене . братику, бо я тебе тут зараз уб,ю ,,

І той його відпустив.. Так само приходили і до пркурорів. Тільки ніхто цього на камеру не знімав , ну і не підводили під це революційну базу..Або в Росії скільки вже загинуло шахідів- і що , режим Путлєра хоч похитнувся?

Чим швидше розвіються ілюзії, що одиночним ,,геройством ,, можна щось змінити- тим швидше побудуємо нову Україну.Для того, щоб прокурор працював чесно, потрібна його ПОСТІЙНА підзвітність його кервництву і ПОСТІЙНИЙ його контроль громадкістю.

Не відбулась би у нас революція, якби не ЗМІ.. Якби не показувало 1+1 кожен день , що робиться -так і сиділи би по форумах тихо всі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...