Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

1. Згоден,що не все так просто в кримінальному минулому Музичка,але методи його усунення злодійські.Крім того,якщо питання стоїть в кримінальному минулому окремих осіб,то чому на волі ходять десятки,якщо не сотні осіб з кримінальним не тільки минулим,а й теперішнім. Одні стали у керма обласних осередків партій,інші постійно балотуються як не в депутати,так в мери,а ще є ціла гвардія бізнесменів,які в 90-х створювали банди.І саме цікаве,що майже всі про їхнє минуле знають. Чому Аваков випустив бандитів за межі країни,при чому разом з грішми(сотнями мільярдів).

2. В путлєра все йшло за планом,крім правого Сектора. ПС-це для нього велика проблема.Це реальна сила,яка може йому змарнувати "бліцкріг". Сьогодні призначенням Кузьмука і наступом на ПС,влада дала знати путлєру,що ключі від України вже на тарілочці з блакитною каймою. Готують тільки хліб-сіль і рушник дошиють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме цікаве,що майже всі про їхнє минуле знають.

Пишіть заяву у міліцію, викладайте факти докази, давайте свідчення.

А писати на форумі я теж багато чого можу.

Не забувайте, що у нас "правова держава" і просто так, на вимогу, посадити не можна.

І саме за таку державу загинули звичайні люди (а не ПС) на майдані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що у нас "правова держава" і просто так, на вимогу, посадити не можна.

:0137:

Особисто я стояв не за таку "правову державу", яку зараз імітує "будує" нова влада.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме цікаве,що майже всі про їхнє минуле знають.

Пишіть заяву у міліцію, викладайте факти докази, давайте свідчення.

А писати на форумі я теж багато чого можу.

Посадити на вимогу не можна,а от застрелити як два пальці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені того Сашка не шкода,дови..бувався.А на далі Сеня і Ко будуть думати як "прибрати,підставити,обі.рати" такі організації як "Правий сектор".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людину вбили і це погано, але сказати шо він невинний у мене язик не повернеться... Читав,що за пару днів до смерті він закликав прийти і грохнути його.. Ну так він не тільки словами,а й усіма діями показував,що закон йому неписаний і що тільки так можна його зупинити... Тому мені його не жаль... Хай би як жорстоко це не звучало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер, за версією МВС, Музичко "самоубілся". Це вже якийсь маразм:

Міліція: Сашко Білий застрелився під час затримання

Активіст партії "Правий сектор" Олександр Музичко застрелився, стверджують у міліції.

Як повідомили Українські новини, про це на брифінгу сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов.

"Він з своєї зброї, з якої стріляв по співробітникам, тут же вистрілив два (рази) на виліт і один поцілив в серце - третій постріл", - розповів Євдокимов.

За його словами, безпосередньо перед брифінгом стали відомі результати експертизи трупа, згідно з яким Музичко отримав два поранення в ногу, два несмертельних наскрізних поранення в корпус і ще одне - в серце.

Євдокимов стверджує, що останні постріли зробив сам Музичко, коли три співробітники міліції вже повалили його на землю і намагалися відібрати в нього пістолет та одягти на нього наручники.

Представник МВС заявив, що вважає дії працівників міліції під час затримання злочинця правильними, законними і, в даній ситуації, виправданими.

Остаточні висновки, тим не менш, повинна зробити прокуратура. Євдокимов зазначив, що МВС також проводить внутрішнє розслідування по кожному випадку застосування вогнепальної зброї співробітниками.

Як відомо, член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. За версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл, які намагалися його затримати.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Лідер Правого сектора Дмитро Ярош зажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичко.

Аваков у свою чергу заявив, що приймає виклик Правого сектору і його позиція щодо тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старі люди колись казали- про небіжчика або добре або нічого.... Ким він був, що робив- то все в минулому і залишилось на ЙОГО совісті і йому відповідати перед Творцем за все що зроблено..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Музычко получил ранение из своего оружия, - МВД

Координатор общественного движения "Правый сектор" в Западной Украине Александр Музычко получил ранение из своего оружия. Об этом заявил первый заместитель министра внутренних дел Украины Владимир Евдокимов сегодня на брифинге, передает корреспондент РБК-Украина.

"Из своего оружия, из которого стрелял по сотрудникам (милиции), и здесь же были выстрелы - два навылет, одно попадание в сердце", - заявил Евдокимов.

По его словам, нельзя исключать и умышленного нанесения себе ранений.

"Не будем забегать вперед, пусть прокуратура и баллисты определят, что это было. На мой взгляд, это было желание Белого вот таким движением сбоку из-за спины расправиться с тем, кто был сзади. Потому что два ранения как раз не смертельные... проходят вдоль жировой прослойки, задевают кожу", - отметил Евдокимов.

Напомним, как заявил первый заместитель министра внутренних дел Владимир Евдокимов, Александр Музычко по прозвищу "Сашко Белый" был застрелен сегодня при задержании милицией после драки в кафе "Джерельце" в селе Бармаки Ровенского района Ровенской области.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хватить.

Людини вже немає. Особисто мені і думаю всім(надіюсь) нам він нічого не зробив. І ми ніколи не здогадаємось чому так.

Статті в різних новинах- це казки, правда в того хто це замовив. Той хто виконував навіть видно трохи промахнулись, так як результат не співпадає з подіями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер, за версією МВС, Музичко "самоубілся". Це вже якийсь маразм:

Міліція: Сашко Білий застрелився під час затримання

Активіст партії "Правий сектор" Олександр Музичко застрелився, стверджують у міліції.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Лідер Правого сектора Дмитро Ярош зажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичко.

Аваков у свою чергу заявив, що приймає виклик Правого сектору і його позиція щодо тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

Ну ось картинка більш-менш вимальовується :_02: Ті хто планував вбивство Музичко, добре знали якою буде реакція ПС. Можливо, що це все робилось щоб спровокувати ПС до кардинальних дій а потім законно виправдати свої дії?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посадити на вимогу не можна,а от застрелити як два пальці!

я аж ніяк не виправдовую вбивство будь-кого і будь-ким

чи вбили його зумисно, чи випадково він застрелив себе ,чи вбили його міліціонери в цілях самозахисту - в цьому нехай розбирається слідство, а наша з вами задача - зробити все, від нас залежне, щоб це слідство було чесним і неупередженим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені більше схоже на те, що він "виконав свою місію", як активіст, "системі" став уже "не угодним" - грохнули.

Дуже схоже на те, що весь "правий сектор" скоро буде поза законом. Оскільки явно несе загрозу існуючій владі, яка стала існувати, фактично, завдяки йому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато людей забулись, що менти і окломенти контролювали кримінальний світ, чи що багато злочинів - це варіант хто менше заплатив той і попав?

Щось не видно засилля кримінального світу, який отримав кусок кримінального ринку назад.

Нічого не змінилось - ну погуляли, поїздили разом з міліцією....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще не кінець .Будуть ще вбивати тіх хто нову шушвару привів до влади. Тобто всіх хто стояв на майдані чи чимось допомагав .Бо вже їм люди не потрібні.Так само як ніхто так і не знає хто та третя сила ,чи покараний беркут. А людей вони навчились прибирати дуже швидко! Це вам для роздумів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є пару питань

1-Чи бачив хтось Бєлого на Майдані?

2-Чому , коли виводили Башкаленка зрікатися, стільки ,,активістів,, були в масках? Притому , що 20 тис лучан були явно на їх стороні?

3- На які дивіденди розраховував Ярош, знаючи ,що в разі перемоги йому не дістанеться жодної влади?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є пару питань

1-Чи бачив хтось Бєлого на Майдані?

2-Чому , коли виводили Башкаленка зрікатися, стільки ,,активістів,, були в масках? Притому , що 20 тис лучан були явно на їх стороні?

3- На які дивіденди розраховував Ярош, знаючи ,що в разі перемоги йому не дістанеться жодної влади?

1-Чи бачив хтось Nokian на Майдані?

2-Nokian допомагав активістам зрікатись, чи був серед 20 тис. лучан, які офігівали з процесу?

3-Як мінімум Ярош ризикував більше за Nokian

Питання задані вами вказують на досить поверхневе розуміння процесів і часу в який вони проходили. На Майдані можна було ходити без масок, особливо коли не проводились активні дії і навіть багатотисячний Майдан час від часу вдягав балаклави. В Луцьку ж зовсім інша ситуація. Міліція зайняла чітку провладну позицію з готовністю виконати будь-який наказ. Постійні фотографування, відеозйомка, мабуть для якихось втаємничених справ, про які б ми швидко взнали б, якби овоч переміг. Хлопці робили правильно, до речі, вони вчинили так само, як і бійці спецпідрозділів, які виконували слизькі накази. Час був такий.

ІМХО, Я б відокремив ПС України від ПС Волині. ПС Волині набагато активніший ніж ПС будь-де, навіть включно з Майданом. Тому ПС Волині, я б не сильно з ним асоціював. Персона Яроша досить специфічна і суперечлива, але до Волині має дуже опосередковане відношення.

Тепер на рахунок міліції, тої що вже ніби нова. Чуть більше місяця назад ваш міністрик Аваков тихенько писав блоги на УП і зрідка, дуже зрідка появлявся на Майдані, не вірячи, як і кожен політик на трибуні у перемогу народу. Місяць до того моменту міліція вчиняла жахливі злочини, викрадаючи, вбиваючи, катуючи, шиючи фіктивні справи на невинних людей. Вона завзято била, мурдувала, набагато завзятіше і наполегливіше, ніж того вимагає устав, право чи закон, не кажучи вже про совість. В той час вона повністю втратила її і навряд чи так швидко зможе знайти і чи знайде її взагалі колись.

Міліція втратила довіру повністю і не зробила практично жодного кроку, щоб її вернути. А що таке міліція без довіри народу? Це справжнє ОЗУ. На ваші пагони вже ніхто не дивиться, всі знають їм ціну, ваші звання, заслуги не викликають жодних емоцій. Всі знають їм ціну. Ви задумувались нащо ви народу, якщо постійно знаходитесь на протилежному боці? Головна ваша мета - охорона правопорядку, населення, стпорення атмосфери порядку і законності, в яких комфортно живеться простій людині, вона почувається захищеною. Тобто мета не ваші звіти, графіки і статистика, а реальна допомога населенню, причому всьому а не вибірково. Як за місяць можна без жодних кадрових змін, без жодних законодавчих змін, реформ, з карального органу влади стати народною міліцією? Я в це не вірю. Тому слова, заклики і погрози Авакова сприймаю як свою власну образу, образу мого народу, який поклав найкращих синів, за краще життя, а не за гівно в голові Авакова. Взяли і відкрито, цинічно вбили громадянина України. Мотивуєте він бандит. Так ваш президент овоч зробив зла на порядки більше, включаючи й вбивства, що не заважало вам виконувати його накази, вбиваючи безневинний народ. А Аваков, ще й його гарно відпустив з усім кодлом, помахавши ручкою. Дійсно Саша Білий настільки страшний для МВС України?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була проведена операція "ліквідація", а не "захоплення". Якби хтось з відвідувачів бару був поранений чи вбитий - списали б на ліквідованого. Безпредєл в погонах був і лишився незмінним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Аваков, ще й його гарно відпустив з усім кодлом, помахавши ручкою. Дійсно Саша Білий настільки страшний для МВС України?

знаючи натуру Білого, чи припускаєте ви, що він міг чинити опір арешту?

чи міг він мати при собі зброю?

чи міг він застосувати зброю під час цього спротиву?

якби ви були міліціонером "на заданії" що б ви робили при цьому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-Чи бачив хтось Nokian на Майдані? 2-Nokian допомагав активістам зрікатись, чи був серед 20 тис. лучан, які офігівали з процесу? 3-Як мінімум Ярош ризикував більше за Nokian

1-Мене легко впізнати було, не ношу масок.

2- Коли виводили Башкаленка і опозорилися на весь світ, я трохи пізно дібрався до сцени.І якщо тоді я думав, що проблеми зі звуком були зза дівчат,які стояли біля пультів-то тепер підозрюю, що це спецом було.

3-Ярош ризикував звісно більше мене.Але й отримав теж більше.

А коли ПС грабує магазини, заправки, перехожих вночі, кидає коктейлі молотова в хати(причому не в ті, що треба було)- то ні мені, ні людям такі ландиші не потрібні.

І про це говорить все більше лучан.

Яка міліція не була, це є структура .В один день її не переробиш-але постав правильного керівника і вона буде чітко функціонувати.

А яка структура є в ПС?Наскільки там хто комусь підкоряється і на когось впливає?

Всьому є свій час.ПС в такому статусі,як був під час революції вже не ефективний.І якщо він хоче нормально трансформуватися і влитися у мирне суспільство, то має мінімум припинити кидатись на владу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не не правильно це все.

Приїхали заарештували то одне, але потім вивели на якийсь пагорб за кафе і нанесли 4 кульові рани, одну в ногу і три здається в груди. Виходить що пристрелили вибачте на слові, як собаку. Не по людські то все. І чому за один день пролунало дві різні версії тих подій від МВС? Багато питань, дуже мало відповідей логічних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли ПС грабує магазини, заправки, перехожих вночі, кидає коктейлі молотова в хати(причому не в ті, що треба було)- то ні мені, ні людям такі ландиші не потрібні. Nokian оперуєте фактами ? Наведіть декілька прикладів, але не з чуток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ви спочатку дайте відповіді на поставлені Нокіаном питання! А потім роз'яснюйте! Всі так люблять висловлювати свою ідеологію що забувають що поруч 45 мільйонів людей живуть які бояться виходити на вулиці, бо там якийсь довбанутий з правого сектору ходить з АК. Якби я був батьком і біля моїх дітей ходила так "людина" я б і сам його вбив! Я так зрозумів ви є в луцькому правому секторі(якщо ні - вибачайте) який обісрав наше місто на весь світ, і показав раші що бандерівці є… Поки ви не навчитеся мислити то й поведінка у вас буде відповідна - "Сила є-роуму не треба".

За таким принсипом живе нині ПС??? Якщо ні то вибачте але ваші вчинки доводять інше. Щиро надіюся що в людей стане рощуму не голосуввти за ПС на любих виборах і вам не попадуть під контроль силові структури… бо міняти систему на хворих це теж що мило на мило…

Nokian, повністю згоден з вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли ПС грабує магазини, заправки, перехожих вночі, кидає коктейлі молотова в хати(причому не в ті, що треба було)- то ні мені, ні людям такі ландиші не потрібні.

забув про те, що вони прямо під пологовим будинком відбирають немовлят і поїдають їх живцем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...