Barugan Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 09:09 #26 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 09:09 А як на рахунок встановлення лічильників так званих калорій? Що хто думає, в центральне опалення взагалі реально його поставити, доцільність, законність? на жаль в квартиру не реально((((( бо як би можна було ще й з краном, то платив б ти не 350 грн в міс за опалення, а не більше 100.....
Barugan Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 09:21 #27 Опубліковано 4 Квітня, 2014 в 09:21 В пресі вже появилась інформація, що з 7.04.2014 року відключать опалення в Луцьку.реально вже з 1-го можна було зменшувати потужність нагріву води, і газ би економили.
yu2007 Опубліковано 11 Квітня, 2014 в 19:08 #28 Опубліковано 11 Квітня, 2014 в 19:08 Центральне опалення відключене по всьому Луцьку? В мене в квартирі реально холодно. Ось вона, економія на газові в усій красі
HelloBoy Опубліковано 11 Квітня, 2014 в 19:49 #29 Опубліковано 11 Квітня, 2014 в 19:49 Центральне опалення відключене по всьому Луцьку?В мене в квартирі реально холодно. Ось вона, економія на газові в усій красі сижу, сплю з відкритим вікном, в хаті холодно всім крім мене)) в чьому справа не знаю)))))
Sashapetrash Опубліковано 11 Квітня, 2014 в 20:30 #30 Опубліковано 11 Квітня, 2014 в 20:30 А як на рахунок встановлення лічильників так званих калорій? Що хто думає, в центральне опалення взагалі реально його поставити, доцільність, законність? на жаль в квартиру не реально((((( бо як би можна було ще й з краном, то платив б ти не 350 грн в міс за опалення, а не більше 100..... все там можна і технічно реалізовується, термодатчики лічильника встановлюються на кожну батарею в квартирі (на вхідну трубу в батарею та на вихідну), також на вхідному трубопроводі батареї(кожної) встановлюється водомір(витратомір-лічильник з імпульсним виходом) всі дроти зводяться до інтегратора(електронного обчислювача-маленького компютера), також можливе встановлення регулюючої арматури на трубопроводах батарей опалення(тільки правильний їх монтаж-тобто не порушуючи гідравліку стояків опалення) і регулюй собі, економ! тільки дорого це діло! полюбому треба погодження з луцьктепло, проект(вартує не дешево),монтажну фірму, самого лічильника придбати!
Zalepok44 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 07:13 #31 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 07:13 А як на рахунок встановлення лічильників так званих калорій? Що хто думає, в центральне опалення взагалі реально його поставити, доцільність, законність? на жаль в квартиру не реально((((( бо як би можна було ще й з краном, то платив б ти не 350 грн в міс за опалення, а не більше 100..... все там можна і технічно реалізовується, термодатчики лічильника встановлюються на кожну батарею в квартирі (на вхідну трубу в батарею та на вихідну), також на вхідному трубопроводі батареї(кожної) встановлюється водомір(витратомір-лічильник з імпульсним виходом) всі дроти зводяться до інтегратора(електронного обчислювача-маленького компютера), також можливе встановлення регулюючої арматури на трубопроводах батарей опалення(тільки правильний їх монтаж-тобто не порушуючи гідравліку стояків опалення) і регулюй собі, економ! тільки дорого це діло! полюбому треба погодження з луцьктепло, проект(вартує не дешево),монтажну фірму, самого лічильника придбати! От якби хтось прорахував це все діло. Можливо там термін окупності 1-2 роки. Тоді я би і собі це все встановив.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.