Перейти до змісту

Хто де купує насіння та розсаду овочів.


Nokian

Рекомендовані повідомлення

Може вже була така тема, але цікаво взнати думку та досвід , де є хороше , ну і бажано не сильно дороге насіння в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені найбільше подобається магазин "Дар" біля цума. Може й не дуже дешево, зате завжди все сходить. Особливо це стосується квітів. В них дуже гарний вибір голландського, польського профнасіння, яке вони самі розфасовують в маленькі пакетики. Якщо не довіряєте, то можуть вам дістати прямо з профупаковки.

Ще є маленький магазинчик біля формули. Цього року брала собі там. Мають майже всі новинки цього сезону. Я огірки "капрікорн" більше ніде не бачила. Правда особливо й не шукала, пройшлася лише по точках на варшавському. Продавці гарноо володіють інформацією про насіння, можуть порадити, якщо виникнуть труднощі з вибором( а вони обов'язково виникають, коли бачиш перед собою сто сортів помідорів))))

Зрештою, навіть на розкладушках по півтори гривні можна купити. ЩОСЬ виросте)))), проте гарантії, що саме той сорт що написано, ноль цілих, ноль десятих.

Розсадою професійно займається мій кум, то перці, баклажани , капусту беру в нього . Помідори теж має. Коли почнеться сезон, скину сюди телефончик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...