Harvester Опубліковано 20 Березня, 2014 в 14:45 Поділитися #1 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 14:45 В СНУ пішла вказівка - терміново писати заяви на перерахування однодневного заробітку на потребу армії.Немовби справа потрібна, але є питання до методів:1. Ця система ще радянська.2. В Росії тими самими методами скидались на Крим.3. Керівництво тільки зараз проснулось.Кошти давно збираються іншими метода цілком добровільно.Таке відчуття, що це робиться заради того, щоб десь з’явилось типу такого:Співробітники СНУ імені Лесі Українки перерахували одноденну зарплату в фонд оборониі організатор заробив би певний політичний капітал.То як до цього всього відноситись? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman_1984 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 14:49 Поділитися #2 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 14:49 Як кажуть, без ..... і жизнь плоха. От хай і пишуть заяви, а хто хотів зробити це добровільно вже давно.....А ще на сході вираховують у працівників заводів по 10 % зарплати на ремонт Євромайдану..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:05 Поділитися #3 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:05 А ще на сході вираховують у працівників заводів по 10 % зарплати на ремонт Євромайдану.....То іронія, чи факт, якщо останнє, то попрошу пруф? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:14 Поділитися #4 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:14 Не пишіть заяву.Якщо будуть наполягати - втіхаря "стукніть" в інспекцію з праці. Також поцікавтесь підставами - наказ по закладу, усна вимога керівника чи... коротше, чия ініціатива. А ще можна "стукнути" у ЗМІ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Roman_1984 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:15 Поділитися #5 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:15 То іронія, чи факт, якщо останнє, то попрошу пруф?Це з заяви активістів донецької самооборони, які були присутні на ефіри Громадського ТВ. Говорили, що так роблять "червоні директори" на заводах, типу з них вимагає Київ, щоб пробуджувати в працівників ненависть до центральної влади... А чи правда? Не в курсі.....Ось тут пишуть, що є таке:http://www.aif.ua/society/social/1120742 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:27 Поділитися #6 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 15:27 ще попробуй на сайті комсомольської правди пошукати новини про 10% на майдан Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tarasmv Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:25 Поділитися #7 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:25 http://www.volynpost.com/news/29636-pracivnyky-najbilshogo-universytetu-volyni-pererahuvaly-groshi-vijsku Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:37 Поділитися #8 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:37 Мля, ну Коцан (Кот) і кон'юнктурник - аж гидко стає. Тьху!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:43 Поділитися #9 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:43 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!!PS: ми приреченні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 21 Березня, 2014 в 08:09 Поділитися #10 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 08:09 ти -точно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:05 Поділитися #11 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:05 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!!PS: ми приреченні.Расскажи это тем ребятам, которые сейчас в блокаде, но говорят, что присяге не изменят, народу Украины и тебе, в том числе, ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:09 Поділитися #12 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:09 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!! PS: ми приреченні. Не панікуйте вже так ніхто нікого не примушує віддавати гроші. Немає бажання- не давайте. При тому будь-який "нажим" з боку керіництва можна оскаржити. Може досить боятись " праведного" гніву керівництва? ЧИ за ради цього все робилось? А відносно того, хто і скільки "спиндрив", то, на мою скромну думку, зараз не час для подібного вияснення відносин. Ніхто і нічого не забув і не забуде. Прийде час, і люди нагадають і про це. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:14 Поділитися #13 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:14 Хто не кормить СВОЮ армію.. кормить ЧУЖУ !!!ФАКТ !!!З.І. "Нещасні люди" блядь... ТЬФУ.. !!!З.І.І. Вибачте.. заїбали довбойоби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:19 Поділитися #14 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:19 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!!PS: ми приреченні.Расскажи это тем ребятам, которые сейчас в блокаде, но говорят, что присяге не изменят, народу Украины и тебе, в том числе, ...Ви що зовсім мене не зрозуміли :=О, я за тих хлопців, що вони можуть ще зробити(( вони й так герої для мене, тема про примусовий збір коштів, і я думаю що найбільше здеруть з нещасних бідних людей(а таких більшість тому і написав "ми"), а не з тих хто розікрав найбільше особливо у війскових частинах. І не потрібно тільки цього (и тебе, в том числе, и тебе тоже.....)Я за збір, але тільки не примусовий. Потрібно розділяти верстви населення, а не ПРИМУСОВО здерати у всіх підряд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:24 Поділитися #15 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:24 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!!PS: ми приреченні.А від мене +, незгоден лишень з PS: ми приреченні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:26 Поділитися #16 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:26 Бідним людям 3 місяці показували приклад, що можна не коритись кожній вимозі. Якщо вони і після цього "бідні люди"- це їх вибір. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Boromir Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:26 Поділитися #17 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 09:26 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!!PS: ми приреченні.Расскажи это тем ребятам, которые сейчас в блокаде, но говорят, что присяге не изменят, народу Украины и тебе, в том числе, ...Ви що зовсім мене не зрозуміли :=О, я за тих хлопців, що вони можуть ще зробити(( вони й так герої для мене, тема про примусовий збір коштів, і я думаю що найбільше здеруть з нещасних бідних людей(а таких більшість тому і написав "ми"), а не з тих хто розікрав найбільше особливо у війскових частинах. І не потрібно тільки цього (и тебе, в том числе, и тебе тоже.....)Я за збір, але тільки не примусовий. Потрібно розділяти верстви населення, а не ПРИМУСОВО здерати у всіх підряд.Одне питання можна? Надіюсь на честну відповідь.Вви вже добровільно здавали БУДЬ-ЯКУ допомогу армії? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 10:13 Поділитися #18 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 10:13 "Скоти" розкрадали 23роки, продавали на металобрухт техніку, винімали все впритул до акамуляторів, продавали зброю,Кузьмукі різні,а тепер нещасні люди мають скидатися п-ф-ф-ф!!!PS: ми приреченні.Расскажи это тем ребятам, которые сейчас в блокаде, но говорят, что присяге не изменят, народу Украины и тебе, в том числе, ...Ви що зовсім мене не зрозуміли :=О, я за тих хлопців, що вони можуть ще зробити(( вони й так герої для мене, тема про примусовий збір коштів, і я думаю що найбільше здеруть з нещасних бідних людей(а таких більшість тому і написав "ми"), а не з тих хто розікрав найбільше особливо у війскових частинах. І не потрібно тільки цього (и тебе, в том числе, и тебе тоже.....)Я за збір, але тільки не примусовий. Потрібно розділяти верстви населення, а не ПРИМУСОВО здерати у всіх підряд.Одне питання можна? Надіюсь на честну відповідь.Вви вже добровільно здавали БУДЬ-ЯКУ допомогу армії?Дякую за запитання, відповідаю честно ще ні. Маю кредитку, майже не користуюся нею віддав дружині, вчора хотів взяти щоб перерахувати 100гр.(можливо мало, але вибачте я не багатій),так ось дружина порадила не знімати гроші до 24числа (ну так треба, справа в якихось процентах я не вникаю) а потім безпроблем,думаю 3-4дні нічого не вирішить. Дані маю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 10:18 Поділитися #19 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 10:18 Цеж не примусово, те що я і намагався пояснити: http://pravda.if.ua/news-51994.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 21 Березня, 2014 в 10:24 Поділитися #20 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 10:24 http://www.volynpost...y-groshi-vijskuВідправив знайомій це посилання. Ось що відписала:- ну да, ніхто не тиснув)- це добровільно, хоч пиши, хоч не пиши- от скажи чесно, ти не віриш, що я можу бути свідомою і патріотичною?- просто я не належу до тих людей, які кричать на кожному кроці:"ой-ой, які ми патріоти". я до цього дещо по-іншому ставлюсь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 12:45 Поділитися #21 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 12:45 Цеж не примусово, те що я і намагався пояснити: http://pravda.if.ua/news-51994.html Ха.. передумав, тільки що натрапив на тему: Військовий аеродром - потрібна допомога, ось саме сюди і перерахую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 21 Березня, 2014 в 14:40 Поділитися #22 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 14:40 Хто не кормить СВОЮ армію.. кормить ЧУЖУ !!! ФАКТ !!! З.І. "Нещасні люди" блядь... ТЬФУ.. !!! З.І.І. Вибачте.. заїбали довбойоби.Це має бути добровільно. Я маю змогу - кідаю по пару гривень на благодійність, з мене не убудєт. Але старші викладачі і лаборанти ВНУ працюють за такі копійки що плакати хочеться, тому "добровільно-примусово" - це гон. При тому СЄНУ має надходження з студентів платної форми навчання, з оренди - міг би і сам проблагодійнічати. Плюс деканам-проректорам пройтись по аудиторіям і зібрати в скриньку з самих студентів - був би більший толк, студенти зараз переважно небідні.Просто коли в мене просить на благодійність людина яку я знаю і впевнений що вона донесе ці гроші куди треба -я пожертвую їй більше ніж стрьомній циганці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 14:47 Поділитися #23 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 14:47 Хто не кормить СВОЮ армію.. кормить ЧУЖУ !!! ФАКТ !!! З.І. "Нещасні люди" блядь... ТЬФУ.. !!! З.І.І. Вибачте.. заїбали довбойоби.Це має бути добровільно. Я маю змогу - кідаю по пару гривень на благодійність, з мене не убудєт. Але старші викладачі і лаборанти ВНУ працюють за такі копійки що плакати хочеться, тому "добровільно-примусово" - це гон. При тому СЄНУ має надходження з студентів платної форми навчання, з оренди - міг би і сам проблагодійнічати. Плюс деканам-проректорам пройтись по аудиторіям і зібрати в скриньку з самих студентів - був би більший толк, студенти зараз переважно небідні.Просто коли в мене просить на благодійність людина яку я знаю і впевнений що вона донесе ці гроші куди треба -я пожертвую їй більше ніж стрьомній циганці... ять! де ти був раніше, якби мав змогу поставив би тобі 100+. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 21 Березня, 2014 в 14:57 Поділитися #24 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 14:57 yura-patriot, ти краще поможи баблом армії/ПС/Самообороні/Автомайдану/комувважаєшзапотрібне, бо карма на форумі не матеріалізується в ресурси Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Березня, 2014 в 15:20 Поділитися #25 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 15:20 yura-patriot, ти краще поможи баблом армії/ПС/Самообороні/Автомайдану/комувважаєшзапотрібне, бо карма на форумі не матеріалізується в ресурси Пишу відверто, 24 числа, бо так виходить і так вирішив я,перерахувати рівно 100гр. (маємо-що маємо) чомусь хочу військовому аеродрому(але ще подумаю), колись там був(лазив ще малим) і він мені подобається.А карма то таке, яж не винуватий що майже ніхто не зрозумів мене, яж НЕ ПРОТИ! тільки за, але не дерти в усіх людей.( " Onda" взагалі, приписала наших військових в Криму,навіщось.) Чи я не правий що розікрали все, а тепер збирають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.