Перейти до змісту

Хто може з Польші товар привезти?

VoKu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будь-якого. Товар замовляю по пошті, потрібно забрати його з відділення. То ж можу замовляти в будь яку точку Польші

Опубліковано

все ще актуально

Ви так довго приймаєте рішення. Яж Вам пропонував передзвонити мені і домовитись.Таке враження що Ви не шукаєте легких шляхів.

Опубліковано

Швидко тільки діти робляться. Рішення має бути виважене і прораховане.

Опубліковано

та ні, не все так погано. В луцьку повно людей, які возять товари з польші, або людей на роботу, та навіть водій рейсового автобуса може привезти за 100грн, от тільки йому на вокзал потрібно підвезти товар. Справа в тому, що потрібна якась надійна, перевірена людина якій можна довірити і товар і гроші, або гарантії. Ну, на крайняк, прийдеться оформляти самому візу на закупи, тим більше один раз по тій візі вже був там, вдруге на рік відкривають, от тільки мороки більше, та й не потрібна мені та віза в подальшому

Опубліковано

Непонятно, нафига создавать тему на форуме среди незнакомцев, если нужны надёжные и проверенные люди... Как их тут найти? ;)

Опубліковано

Все просто. Кожна людина з якою ми знайомимось, до знайомства була незнайомую нам, апріорі.

От з одним чоловіком поспілкувався, на готівку яку я йому передам, він оформить забезпечення, має таку можливість. Для того й тему створив, щоб знайомитись, спілкуватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...