Перейти до змісту

Правий сектор

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?

але ти й гаразд чужими руками попіл загрібати. особисто тобі, щось там не подобається з буратіно й ти вирішив, що правий сектор/майдан/інопланетяни це мають вирішувати? збирай ініціативну групу, вилазь від компютера й вирішуй? кишка затонка?

мені насрать, але зважаючи на те що вони перевіряли все що тільки можна то чому не перевірять самий знаменитий обєкт Луцька, чому С. Балий в Рівному рішив питання з прокуратурою (відео в неті) а у нас шо...?

а я знаю бо бабки на утримання дають КОзюра й Романюк, й неможна відкривати рота на руку яка кормить, а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

http://www.pravda.co...4/04/1/7020952/ Свіжі новини про ПС

Навіть сумніву не було, що подібний "опус ні про що", з'явиться :_02: Бракує ше чогось подібного про Самооборону - За лаштунками Самооборони.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені насрать

угу. я помітив з твоїх постів :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Костя, ще не забулись ваші пости де ви строчили про файний ТС і братню Росію. Чим вам взагалі щось тут визначати і повчати? Щось ваш путь сєрца трохи приблудив.

а з цього місця будь ласка детальніше... бо цього не було. якщо не знайдете доказів - а їх не має в природі, то ми всі будемо знати що romaxa11 п**ун і провокатор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavlo Danylchuk

Сабаков незважаючи на думку громадських слухань, акцій спротиву, сьогодні знову приставив до виконання своїх обов"язків начальника обласної міліції Швидкого. І це не першоквітневий жарт. Я мовчу про моральні принципи головного мєнта області, який після написання рапорту - обіцяв, що на цю посаду більш не повернеться, бо для нього це гірше втрати честі. З ночі в обласному управлінні УМВС колишні беркутівці, бійці Соколу в повній екіпіровці, працює група і з Києва. Тому не виключаю сьогодні силові дії щодо мене та активістів Правого Сектору Волині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бог тобі суддя, щоб я на тебе свій час тратив. Хочеш постав мінус і вважай мене за кого хочеш. Але будеш заганятись зустрінемось і поговоримо.

Бог всім суддя, ваша відповідь, перехід на особисті образи, безпідставні звинувачення, спроби розвинути персональний конфлікт, перехід на "ти", коли цього ніхто не дозволяв - все це говорить про сутність вашої особистості...

удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені насрать, але зважаючи на те що вони перевіряли все що тільки можна то чому не перевірять самий знаменитий обєкт Луцька, чому С. Балий в Рівному рішив питання з прокуратурою (відео в неті) а у нас шо...?

а я знаю бо бабки на утримання дають КОзюра й Романюк, й неможна відкривати рота на руку яка кормить, а?

Вибачте, з яких то пір "Буратіно" став самим знаменитим обєктом Луцька? :_02: Як що Ви вважаєте так, тоді все просто - є ті хто займається питаннями люстрації в Місті Луцьку і області, зверніться туди і питання буде вирішено, як що там дійсно щось не так.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavlo Danylchuk

Сабаков незважаючи на думку громадських слухань, акцій спротиву, сьогодні знову приставив до виконання своїх обов"язків начальника обласної міліції Швидкого. І це не першоквітневий жарт. Я мовчу про моральні принципи головного мєнта області, який після написання рапорту - обіцяв, що на цю посаду більш не повернеться, бо для нього це гірше втрати честі. З ночі в обласному управлінні УМВС колишні беркутівці, бійці Соколу в повній екіпіровці, працює група і з Києва. Тому не виключаю сьогодні силові дії щодо мене та активістів Правого Сектору Волині.

Що він робить???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що він робить?

продовжує будівництво мєнтовки зразка януковича.

Юлька має прийти до влади понад усе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бог всім суддя, ваша відповідь, перехід на особисті образи, безпідставні звинувачення, спроби розвинути персональний конфлікт, перехід на "ти", коли цього ніхто не дозволяв - все це говорить про сутність вашої особистості...

удачі

А Ваші пости сторіночкою раніше то не образи? Друже, став мене в ігнор, тобі спокійніше буде і я тебе також від сьогодні поставлю. Удачі.

і я вам подякую,

персональний аналіз не може бути образою, якщо він не викриває правду, котру намагаються приховати.

питання про вік було - щоб розуміти з ким дискутую, відповідь дала зрозуміти про це.

у мене немає причин ховати вік чи ще якусь інформацію про себе, але бачу не у всіх таке, та то їхній вибір звісно.

гарного продовження дискусії. те що мене цікавило - зрозумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне питання: на кого буде спиратись нова влада, якщо на Сході їх не сприймають, а Захід і Центр - мочать? Невже тільки на армії МВС? Це ж маразм. Тиску народу вони не витримають, бо навіть нікому не зрозуміло хто такі "вони", щоб їх захищати чи воювати за них.

Їх помилки можуть коштувати розвалу країни.

Вже ж пішла невеличка співпраця між ППС і громадою, якісь малі контакти, що посприяють з часом відновленню довіри, а тут ножара в спину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх помилки можуть коштувати розвалу країни.

ну багато хто, під час революції задавався питанням, чи вбивши дракона ми не народим нового...

народили й ці крастимуть ще більше, й вбиватимуть без вагань, але робитимуть це хитріше, прикриваючись державницькими та патріотичними гаслами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що,romaxa11, навіть пости свої повидаляли? ось вона істинна правда захисників ПС...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже ж пішла невеличка співпраця між ППС і громадою, якісь малі контакти, що посприяють з часом відновленню довіри, а тут ножара в спину.

Далеко не всі з ППС підтримують дії свого керівництва.

що,romaxa11, навіть пости свої повидаляли? ось вона істинна правда захисників ПС...

Збився - значить збився ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорять...хочеш побачити, що людина з себе представляє - дай їй владу...а про "Правий сектор"...для мене то люди, які типу "сила есть - ума ненадо"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Тарасенко:

Усім тим, хто "логічно" записав нас у вороги

Як відомо, Правий сектор отримав мільйони доларів від попереднього режиму, щоби покинути Майдан. Саме тому ми ще й досі тут.

Як відомо, Ярош домовився з Януковичем і виніс від нього мільйони, щоби припинити проти нього боротьбу. Саме тому Янукович утік.

Як відомо, Правий сектор не брав участі у боях на вулицях Києва. Саме тому у нас десятки контужених і поранених.

Як відомо, Правий сектор-це недисциплінований і анархічний зброд, а командири-недолугі боягузи. Саме тому у нас так мало загиблих.

Як відомо, ми вели підкилимні переговори з тодішнім головою СБУ. Саме тому Якименком був підписаний наказ на фізичну ліквідацію лідерів Правого сектора.

Як відомо, ми відпрацьовуємо Кремлівський сценарій. Саме тому двоє з лідерів Правого сектора заочно засуджені російськими судами, а один перебуває у полоні у ворога.

І останнє. Для попереднього режиму ми теж були незаконним збройним формуванням.

Отож, робіть свої "логічні" висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З усього вище викладеного... онозначно можу погодитися з одним...цитую......"Правий сектор-це недисциплінований і анархічний". Думка склалася з останніх подій, які траплялися і учасниками цих подій були члени "Првого сектору". На рахунок всього іншого...двозначна думка..+ деякі учасники "порять гарячку", а це саме останнє, що потрібно зараз...розважливість та здоровий, "холодний" розсуд та глузд - ось, що потрібно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ввечері коли знову почали блокувати "лідавську" було мало людей а за ворітьми почалися рухи ВВшників було так трошки "страшнувато"

але коли з темряви виринуло 2ві легковушки, з них повистрибували хлопці в камуфляжі, після команди старшого вишикувались в рядок і порозбігались,

за 5 хв було щось схоже на барикаду, а через 10хм ворота були намертво заблоковані

мені сподобалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... "Правий сектор"...для мене то люди, які типу "сила есть - ума ненадо"
поспешное суждение, ИМХО. Организация, состоящая из многих членов, вбирает в себя героизм и дурость каждого своего члена.

У ПС есть и то и другое, только дурость замечается куда скорее и охотнее))

Кстати. дурости с избытком в наличии и у других политсил Украины)) Чого варті проекти законів про заборону рос.мови в першу чергу або досікування пані Фаріон до діточок типу "Михайлик- Міша"

Ребятам не хватает толкового пиар-менеджера, "сталинских чисток")) и грамотной политпропаганды, что делает перспективу избрания Яроша Президентом Украины просто невозможной. А где-то жаль, хоть я есть сторонник Гриценко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ввечері коли знову почали блокувати "лідавську" було мало людей а за ворітьми почалися рухи ВВшників було так трошки "страшнувато"

але коли з темряви виринуло 2ві легковушки, з них повистрибували хлопці в камуфляжі, після команди старшого вишикувались в рядок і порозбігались,

за 5 хв було щось схоже на барикаду, а через 10хм ворота були намертво заблоковані

мені сподобалось

Та й в останній день, коли залишали Лідавську, все було на рівні. Спокійно зайшли, завантажили "бронікі" і все знаряддя захисту, спокійно поїхали... От Чорний блок, троха, " маскі-шоу" "викинув" :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1011616_10201779477024736_1317198852_n.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?

але ти й гаразд чужими руками попіл загрібати. особисто тобі, щось там не подобається з буратіно й ти вирішив, що правий сектор/майдан/інопланетяни це мають вирішувати? збирай ініціативну групу, вилазь від компютера й вирішуй? кишка затонка?

Шановний,маєш докази,документи,свідків велкам.Чи ти хочеш шоб ПС чи Самооборона шибки в Буратіно повибивала?

Чи може тобі озвучити скільки збитків завдали області Козюра і Ко,а скільки Колісник і Ко? Між цими цифрами Лас-Вегас!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний,маєш докази,документи,свідків велкам.Чи ти хочеш шоб ПС чи Самооборона шибки в Буратіно повибивала?

Чи може тобі озвучити скільки збитків завдали області Козюра і Ко,а скільки Колісник і Ко? Між цими цифрами Лас-Вегас!

шибки вибивати це тупо, а докази в прокуратурі в справах та в жителів будинку попитай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шибки вибивати це тупо, а докази в прокуратурі в справах та в жителів будинку попитай

а чому ти цим ніяк не займешся? враховуючи, що воно тебе так болить, було б логічно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цвк призупинив реєстрацію яроша у кандидати в президенти

головне, що у кузьміна, добкіна та бойка все нормально))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...