SOAD Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:41 Поділитися #76 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:41 До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?але ти й гаразд чужими руками попіл загрібати. особисто тобі, щось там не подобається з буратіно й ти вирішив, що правий сектор/майдан/інопланетяни це мають вирішувати? збирай ініціативну групу, вилазь від компютера й вирішуй? кишка затонка?мені насрать, але зважаючи на те що вони перевіряли все що тільки можна то чому не перевірять самий знаменитий обєкт Луцька, чому С. Балий в Рівному рішив питання з прокуратурою (відео в неті) а у нас шо...?а я знаю бо бабки на утримання дають КОзюра й Романюк, й неможна відкривати рота на руку яка кормить, а? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:41 Поділитися #77 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:41 http://www.pravda.co...4/04/1/7020952/ Свіжі новини про ПС Навіть сумніву не було, що подібний "опус ні про що", з'явиться Бракує ше чогось подібного про Самооборону - За лаштунками Самооборони. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:45 Поділитися #78 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:45 мені насрать угу. я помітив з твоїх постів :_07: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:47 Поділитися #79 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:47 Костя, ще не забулись ваші пости де ви строчили про файний ТС і братню Росію. Чим вам взагалі щось тут визначати і повчати? Щось ваш путь сєрца трохи приблудив.а з цього місця будь ласка детальніше... бо цього не було. якщо не знайдете доказів - а їх не має в природі, то ми всі будемо знати що romaxa11 п**ун і провокатор Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:48 Поділитися #80 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:48 Pavlo DanylchukСабаков незважаючи на думку громадських слухань, акцій спротиву, сьогодні знову приставив до виконання своїх обов"язків начальника обласної міліції Швидкого. І це не першоквітневий жарт. Я мовчу про моральні принципи головного мєнта області, який після написання рапорту - обіцяв, що на цю посаду більш не повернеться, бо для нього це гірше втрати честі. З ночі в обласному управлінні УМВС колишні беркутівці, бійці Соколу в повній екіпіровці, працює група і з Києва. Тому не виключаю сьогодні силові дії щодо мене та активістів Правого Сектору Волині. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:53 Поділитися #81 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:53 Бог тобі суддя, щоб я на тебе свій час тратив. Хочеш постав мінус і вважай мене за кого хочеш. Але будеш заганятись зустрінемось і поговоримо.Бог всім суддя, ваша відповідь, перехід на особисті образи, безпідставні звинувачення, спроби розвинути персональний конфлікт, перехід на "ти", коли цього ніхто не дозволяв - все це говорить про сутність вашої особистості...удачі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:55 Поділитися #82 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 10:55 мені насрать, але зважаючи на те що вони перевіряли все що тільки можна то чому не перевірять самий знаменитий обєкт Луцька, чому С. Балий в Рівному рішив питання з прокуратурою (відео в неті) а у нас шо...? а я знаю бо бабки на утримання дають КОзюра й Романюк, й неможна відкривати рота на руку яка кормить, а? Вибачте, з яких то пір "Буратіно" став самим знаменитим обєктом Луцька? Як що Ви вважаєте так, тоді все просто - є ті хто займається питаннями люстрації в Місті Луцьку і області, зверніться туди і питання буде вирішено, як що там дійсно щось не так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:05 Поділитися #83 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:05 Pavlo DanylchukСабаков незважаючи на думку громадських слухань, акцій спротиву, сьогодні знову приставив до виконання своїх обов"язків начальника обласної міліції Швидкого. І це не першоквітневий жарт. Я мовчу про моральні принципи головного мєнта області, який після написання рапорту - обіцяв, що на цю посаду більш не повернеться, бо для нього це гірше втрати честі. З ночі в обласному управлінні УМВС колишні беркутівці, бійці Соколу в повній екіпіровці, працює група і з Києва. Тому не виключаю сьогодні силові дії щодо мене та активістів Правого Сектору Волині.Що він робить??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:07 Поділитися #84 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:07 Що він робить?продовжує будівництво мєнтовки зразка януковича.Юлька має прийти до влади понад усе... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:07 Поділитися #85 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:07 Бог всім суддя, ваша відповідь, перехід на особисті образи, безпідставні звинувачення, спроби розвинути персональний конфлікт, перехід на "ти", коли цього ніхто не дозволяв - все це говорить про сутність вашої особистості...удачі А Ваші пости сторіночкою раніше то не образи? Друже, став мене в ігнор, тобі спокійніше буде і я тебе також від сьогодні поставлю. Удачі.і я вам подякую, персональний аналіз не може бути образою, якщо він не викриває правду, котру намагаються приховати.питання про вік було - щоб розуміти з ким дискутую, відповідь дала зрозуміти про це. у мене немає причин ховати вік чи ще якусь інформацію про себе, але бачу не у всіх таке, та то їхній вибір звісно.гарного продовження дискусії. те що мене цікавило - зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:19 Поділитися #86 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:19 Головне питання: на кого буде спиратись нова влада, якщо на Сході їх не сприймають, а Захід і Центр - мочать? Невже тільки на армії МВС? Це ж маразм. Тиску народу вони не витримають, бо навіть нікому не зрозуміло хто такі "вони", щоб їх захищати чи воювати за них.Їх помилки можуть коштувати розвалу країни.Вже ж пішла невеличка співпраця між ППС і громадою, якісь малі контакти, що посприяють з часом відновленню довіри, а тут ножара в спину. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:19 Поділитися #87 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:19 Їх помилки можуть коштувати розвалу країни.ну багато хто, під час революції задавався питанням, чи вбивши дракона ми не народим нового...народили й ці крастимуть ще більше, й вбиватимуть без вагань, але робитимуть це хитріше, прикриваючись державницькими та патріотичними гаслами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:20 Поділитися #88 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:20 що,romaxa11, навіть пости свої повидаляли? ось вона істинна правда захисників ПС... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:22 Поділитися #89 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:22 Вже ж пішла невеличка співпраця між ППС і громадою, якісь малі контакти, що посприяють з часом відновленню довіри, а тут ножара в спину. Далеко не всі з ППС підтримують дії свого керівництва. що,romaxa11, навіть пости свої повидаляли? ось вона істинна правда захисників ПС... Збився - значить збився Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LILIANA Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:40 Поділитися #90 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:40 Говорять...хочеш побачити, що людина з себе представляє - дай їй владу...а про "Правий сектор"...для мене то люди, які типу "сила есть - ума ненадо"... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:56 Поділитися #91 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 11:56 Андрій Тарасенко:Усім тим, хто "логічно" записав нас у ворогиЯк відомо, Правий сектор отримав мільйони доларів від попереднього режиму, щоби покинути Майдан. Саме тому ми ще й досі тут.Як відомо, Ярош домовився з Януковичем і виніс від нього мільйони, щоби припинити проти нього боротьбу. Саме тому Янукович утік.Як відомо, Правий сектор не брав участі у боях на вулицях Києва. Саме тому у нас десятки контужених і поранених.Як відомо, Правий сектор-це недисциплінований і анархічний зброд, а командири-недолугі боягузи. Саме тому у нас так мало загиблих.Як відомо, ми вели підкилимні переговори з тодішнім головою СБУ. Саме тому Якименком був підписаний наказ на фізичну ліквідацію лідерів Правого сектора.Як відомо, ми відпрацьовуємо Кремлівський сценарій. Саме тому двоє з лідерів Правого сектора заочно засуджені російськими судами, а один перебуває у полоні у ворога.І останнє. Для попереднього режиму ми теж були незаконним збройним формуванням.Отож, робіть свої "логічні" висновки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LILIANA Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:04 Поділитися #92 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:04 З усього вище викладеного... онозначно можу погодитися з одним...цитую......"Правий сектор-це недисциплінований і анархічний". Думка склалася з останніх подій, які траплялися і учасниками цих подій були члени "Првого сектору". На рахунок всього іншого...двозначна думка..+ деякі учасники "порять гарячку", а це саме останнє, що потрібно зараз...розважливість та здоровий, "холодний" розсуд та глузд - ось, що потрібно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:15 Поділитися #93 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:15 ну ввечері коли знову почали блокувати "лідавську" було мало людей а за ворітьми почалися рухи ВВшників було так трошки "страшнувато"але коли з темряви виринуло 2ві легковушки, з них повистрибували хлопці в камуфляжі, після команди старшого вишикувались в рядок і порозбігались,за 5 хв було щось схоже на барикаду, а через 10хм ворота були намертво заблокованімені сподобалось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Сергей Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:19 Поділитися #94 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:19 ... "Правий сектор"...для мене то люди, які типу "сила есть - ума ненадо" поспешное суждение, ИМХО. Организация, состоящая из многих членов, вбирает в себя героизм и дурость каждого своего члена.У ПС есть и то и другое, только дурость замечается куда скорее и охотнее))Кстати. дурости с избытком в наличии и у других политсил Украины)) Чого варті проекти законів про заборону рос.мови в першу чергу або досікування пані Фаріон до діточок типу "Михайлик- Міша"Ребятам не хватает толкового пиар-менеджера, "сталинских чисток")) и грамотной политпропаганды, что делает перспективу избрания Яроша Президентом Украины просто невозможной. А где-то жаль, хоть я есть сторонник Гриценко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:28 Поділитися #95 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 12:28 ну ввечері коли знову почали блокувати "лідавську" було мало людей а за ворітьми почалися рухи ВВшників було так трошки "страшнувато" але коли з темряви виринуло 2ві легковушки, з них повистрибували хлопці в камуфляжі, після команди старшого вишикувались в рядок і порозбігались, за 5 хв було щось схоже на барикаду, а через 10хм ворота були намертво заблоковані мені сподобалось Та й в останній день, коли залишали Лідавську, все було на рівні. Спокійно зайшли, завантажили "бронікі" і все знаряддя захисту, спокійно поїхали... От Чорний блок, троха, " маскі-шоу" "викинув" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:00 Поділитися #96 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:00 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:35 Поділитися #97 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:35 До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?але ти й гаразд чужими руками попіл загрібати. особисто тобі, щось там не подобається з буратіно й ти вирішив, що правий сектор/майдан/інопланетяни це мають вирішувати? збирай ініціативну групу, вилазь від компютера й вирішуй? кишка затонка?мені насрать, але зважаючи на те що вони перевіряли все що тільки можна то чому не перевірять самий знаменитий обєкт Луцька, чому С. Балий в Рівному рішив питання з прокуратурою (відео в неті) а у нас шо...?а я знаю бо бабки на утримання дають КОзюра й Романюк, й неможна відкривати рота на руку яка кормить, а? Шановний,маєш докази,документи,свідків велкам.Чи ти хочеш шоб ПС чи Самооборона шибки в Буратіно повибивала?Чи може тобі озвучити скільки збитків завдали області Козюра і Ко,а скільки Колісник і Ко? Між цими цифрами Лас-Вегас! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SOAD Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:41 Поділитися #98 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:41 До Луцького ПС не одноразово ставилось питання, що до Буратіно.... ось можеш мені відповісти вони там були? чи Романюк й Козюра є спонсорами?але ти й гаразд чужими руками попіл загрібати. особисто тобі, щось там не подобається з буратіно й ти вирішив, що правий сектор/майдан/інопланетяни це мають вирішувати? збирай ініціативну групу, вилазь від компютера й вирішуй? кишка затонка?мені насрать, але зважаючи на те що вони перевіряли все що тільки можна то чому не перевірять самий знаменитий обєкт Луцька, чому С. Балий в Рівному рішив питання з прокуратурою (відео в неті) а у нас шо...?а я знаю бо бабки на утримання дають КОзюра й Романюк, й неможна відкривати рота на руку яка кормить, а? Шановний,маєш докази,документи,свідків велкам.Чи ти хочеш шоб ПС чи Самооборона шибки в Буратіно повибивала?Чи може тобі озвучити скільки збитків завдали області Козюра і Ко,а скільки Колісник і Ко? Між цими цифрами Лас-Вегас!шибки вибивати це тупо, а докази в прокуратурі в справах та в жителів будинку попитай Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:44 Поділитися #99 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 13:44 шибки вибивати це тупо, а докази в прокуратурі в справах та в жителів будинку попитайа чому ти цим ніяк не займешся? враховуючи, що воно тебе так болить, було б логічно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 15:21 Поділитися #100 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 15:21 цвк призупинив реєстрацію яроша у кандидати в президентиголовне, що у кузьміна, добкіна та бойка все нормально)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.