Перейти до змісту

Стрептоцид чи ні?

Kompolom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Почало боліти горло, грошей багато немає того шось дороге купляти не хочеться. Купили стрептоцид, люди кажуть допомагає.

Випили таблетку і от: на смак як пісок(розсипалася таблетка). ТМ Тов Тернофарм. Є сенс їх пити?

Тим більше в неті є дуже гарний відгук. http://www.orgpage.ru/otzivy/21042.html

Опубліковано

Стрептоцид по ходу не такий вже дорогий (не знаю к зараз давно не купував). Викинь його і купи іншого втробника.

Опубліковано

Купуй стрептоцид в-ва "Стірол", але він не в кожній аптеці є.,сосеться практично як льодяник. При сильних болях в горлі раджу смоктати 1таб в 2 год, між полосканнями горла. Обов"язково перед сном одну, після чищення зубів. При спаданні болей, частоту можна зменшити 1таб, на 4-6год.

Таким рецептом я користуюсь вже десяток літ. Краще пити його при перших симптомах.

септефріл - той самий стрептоцид, але лайт версія (призначиний для дітей), просто менша концентрація стрептоциду + смаковий наповнювач

Всі ті новомодні таблетки це лише обман свідомості, а старий добрий стрептоцит рулить!

Опубліковано
Почало боліти горло, грошей багато немає того шось дороге купляти не хочеться. Купили стрептоцид, люди кажуть допомагає.
21 перше століття, коли вже люди перестануть займатись самолікуванням. ТС ти впевнений, що болячка твого горла має мікробне, а не вірусне походження?
Опубліковано
21 перше століття, коли вже люди перестануть займатись самолікуванням. ТС ти впевнений, що болячка твого горла має мікробне, а не вірусне походження?

Так вірусне, яке пригнічує імунну систему і дає можливість розмножуватись мікробам. Але організм поборе вірус за 3-5днів, а біль горла може перерости в ангіну і спровокувати подальші ускладнення.

Так що нехай смокче стрептоцид!

2Kompolom він всякий буває, просто той що купив ти не дуже зручний, бо кришиться і його не насмокчишся, але це нормально і він ніби працює. Якщо є можливість то бери стірол-фарм, Дарниця теж крихкий робить.

Опубліковано
Він такий має бути на смак чи це підробка).
З дитинства пам'ятаю що з початку він гіркий на смак, потім стає солодким.
Перш ніж призначати лікування покажи диплом лікаря і ліцензію на діяльність, а потім пиши такі пости.
Опубліковано
Перш ніж призначати лікування покажи диплом лікаря і ліцензію на діяльність, а потім пиши такі пости.

Ух які всі правильні стали! Я нікому не призначаю лікування, ТС пише тут і просить консультацію, я надаю інформацію в силу своєї обізнаності і власних спостережень. Я думаю, що всі дорослі люди повинні розуміти, що будь яку інформацію з інтернеті не потрібно вважати керівною до дії і вона носить лише інформативний характер. А за лікуванням потрібно звертатися до спеціалістів у відповідні заклади.

Але як свідчить практика, що призначення деяких спеціалістів теж не можна приймати одразу до виконання, бо в нашій медицині (як і будь де в Україні) дуже мало професіоналів, які можуть правильно встановити діагноз і призначити відповідне лікування, а ще є корислива складова, тих же спеціалістів, відкати тощо. Тому і тут не можна довірятись одному спеціалісту.

Але якщо лікар призначає, стрепсілс, чи будь які інші смоктунці, можна завжди поцікавитися, а чи можна натомість користуватися стрептоцидом, тумаю питання буде ствердне ну це вчорашній день, але можна :) (як це було в моєму випадку, коли я мав необережність зайти до не свого чергового лікаря)

кароч, така безобідна таблетка як стрептоцид шкоди не зробить, звісно якщо не переборщувати.

Надіюсь, що ТС не вагітна жінка, бо тоді є певні протипоказання.

Опубліковано

Також з старих перевірених пігулок до горла Септефріл, теж наш по пару гривень за пластину - перевірено, допомагає

Опубліковано

21 перше століття, коли вже люди перестануть займатись самолікуванням

Зважаючи на "прогресивний" розвиток нашої медицини, я краще лікуватимусь сама (засобами народної медицини)

Опишу свій нещодавній візит у поліклініку № 2, до якої приписана

Отож, хотіла я отримати направлення у кабінет фізпроцедур. У довідковому мені сказали, що потрібно звернутись до участкового лікаря, який випише дане направлення. Що попасти до нього на прийом потрібно взяти в реєстратурі свою карточку, талончик і чекати своєї черги

Підійшла я до віконця реєстратури. Жодного пацієнта. І три медсестри (одна сидить за компом, друга вклеює результати аналізів у карточки пацієнтів, третя просто сидить). Сказали зачекати. Чекаю...за мною збирається черга (ще разів зо 5 сказали зачекати у відповідь на знервовані запити пацієнтів)...пройшло близько 20 хвилин...у черзі більше 10 людей. Нарешті медсестри "проснулись" і почали обслуговувати. На мене почали кричати, що я не знаю номера своєї карточки (років зо 3 не була в поліклініці) і за те, що адреса проживання змінена. Сказали чекати поки не розберуться з іншими у черзі. Зачекала. Знову взялися за мою карточку - не знайшли. Відправили до іншої реєстратури. Там вистояла в черзі. Знову вислухала "фе" у свою адресу. Не знайшли. Виписали нову карточку і дали талончик до участкового (згідно часу, зазначеному на ньому, за під години мала заходити). До участкового ж черга. Я була 9 (пів години це ніяк не зайняло, навіть за найоптимістичними прогнозами). Я розвернулась і пішла додому. Результат: більше години потраченого часу, зіпсовані нерви, нульовий результат і палке бажання обходити поліклініку десятою дорогою

Опубліковано

21 перше століття, коли вже люди перестануть займатись самолікуванням

Зважаючи на "прогресивний" розвиток нашої медицини, я краще лікуватимусь сама (засобами народної медицини)

Опишу свій нещодавній візит у поліклініку № 2, до якої приписана

Отож, хотіла я отримати направлення у кабінет фізпроцедур. У довідковому мені сказали, що потрібно звернутись до участкового лікаря, який випише дане направлення. Що попасти до нього на прийом потрібно взяти в реєстратурі свою карточку, талончик і чекати своєї черги

Підійшла я до віконця реєстратури. Жодного пацієнта. І три медсестри (одна сидить за компом, друга вклеює результати аналізів у карточки пацієнтів, третя просто сидить). Сказали зачекати. Чекаю...за мною збирається черга (ще разів зо 5 сказали зачекати у відповідь на знервовані запити пацієнтів)...пройшло близько 20 хвилин...у черзі більше 10 людей. Нарешті медсестри "проснулись" і почали обслуговувати. На мене почали кричати, що я не знаю номера своєї карточки (років зо 3 не була в поліклініці) і за те, що адреса проживання змінена. Сказали чекати поки не розберуться з іншими у черзі. Зачекала. Знову взялися за мою карточку - не знайшли. Відправили до іншої реєстратури. Там вистояла в черзі. Знову вислухала "фе" у свою адресу. Не знайшли. Виписали нову карточку і дали талончик до участкового (згідно часу, зазначеному на ньому, за під години мала заходити). До участкового ж черга. Я була 9 (пів години це ніяк не зайняло, навіть за найоптимістичними прогнозами). Я розвернулась і пішла додому. Результат: більше години потраченого часу, зіпсовані нерви, нульовий результат і палке бажання обходити поліклініку десятою дорогою

Одне зрозумів lilechka з цієї історії, що ти просто не терпляча :)

21 перше століття, коли вже люди перестануть займатись самолікуванням.

Тоді коли медицина буде якісною, а її оплата покриватиметься страхуванням

Опубліковано

У такому випадку бажаю всім терпіння! Особливо тим, хто йде до поліклініки з гострим болем

Потерпіть і вас, можливо, помітять, почують, вилікують

Опубліковано

У такому випадку бажаю всім терпіння! Особливо тим, хто йде до поліклініки з гострим болем

Потерпіть і вас, можливо, помітять, почують, вилікують

Поддерживаю lilechka, извините за оффтопик, но наша система здравоохранения довела до того, что приходится заниматься самолечением. Недавно у моей мамы стало болеть ухо, а у кого оно болело, те прекрасно знают какая это боль и каково ее терпеть. В общем случилось это во вторник, а талончик к лору в поликлинике ей дали на пятницу. В итоге моя мама позвонила ко мне(раньше я ей в таких случаях звонила))) и спросила(как у мамы двоих малолетних детей) что делать. Я посоветовала капли, настояла чтоб не грела без проверки. В итоге она капала эти капли до приема в пятницу, с ними стало легче. Лор сказал, что капала все правильно, еще добавил что греть нужно было. Вопрос в том, а что делать в ожидании, если не самолечиться?

Опубліковано

Згодна з lilechka на 100%. Зазвичай призначає лікування наш сімейний терапевт, ніколи лікарняних не потребувала, на крайній випадок кілька днів "за власний рахунок". Нещодавно перший раз в житті довелося скористатися лікарняним. Температура-претензії в реєстратурі, бо не знаю номер карточки-черга з півтори години до не мого дільничого(бо у відпустці)-аналізи на наступний ранок/рентген-забрати результати ще на наступний ранок-показати їх вже своєму дільничому.

Через чотири дні ходіння по поліклініці замість лежати в ліжку благала закрити лікарняний. Кажуть, на роботу Вам ще не можна, кажу ок-не піду. Лікарняний закрила, досиділа ще кілька днів за власний рахунок, бо почувалася ще гірше, ніж, коли звернулася за лікуванням.

А молоді "зірки" на прийомі тепер усі величаються сімейними лікарями, в однієї з них я просила хоч глянути аналізи і взяти фонендоскоп в руки.

Так що бажаю всім бути здоровими і бігати не по лікарняних сходах, а в парку з навушниками)

А по темі) Стрептоцид отой найпростіший такий і є-він розчиняється одразу і від того стає ще гидкішим. Краще тоді розчинити таблетку стрептоциду у воді й полоскати горло.

Опубліковано

Особливо тим, хто йде до поліклініки з гострим болем

З гострим болем йдуть не в поліклініку, а в "травмпункт". Там є прийом ургентних хворих.

Опубліковано

Купив на днях йодомарин за призначенням лікаря і тут моя дотошна душа забажала вникнути, виявляється діюча речовина препарату: йодит калію. Заплатив за нього близько 37грн!

Виявляється! 100% замінником цього препарату є наш антиструмін, який коштує близько 4грн і на запитання до фармацефта отримав відповідь: "ну може він більш очищений, німецький же..." :(

Тому не кидайтесь одразу на те що призначено лікарем, там діє своя система відкатів, натомість поцікавтесь перед призначенням того чи іншого препарату, чи існують його дешевші відчізняні аналоги.

Опубліковано

А мені стрептоцид таки допоміг, біль звичайно на 100% не пройшла але ефект доволі значний. Ну нехай 80%.

Ukrainec, з вами згоден на всі 100. Благо дівчина фармацепт і знає що і чим можна замінити:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...