Перейти до змісту

Пошук соботильників(алко компаньорів)

Артур

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю людину яка вислухає п'яний бред...

По 50?

Зазвичай друзі роблять це безкоштовно(тоєсть даром).

Опубліковано

«Телефон Довіри» Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – 25-60-42 – працює у робочі дні з 8.00 до 17.15.

За цим номером можна безкоштовно отримати консультації психолога, педагога та юриста.

ЧИ вам просто випити хочеться і компанію шукаєте?

азвичай друзі роблять це безкоштовно(тоєсть даром).

Він мав на увазі не гроші а мілілітри.

Опубліковано

Шукаю людину яка вислухає п'яний бред... По 50?

в мене є друг, який може не тільки вислухати, але і підтримати розмову, підказати щось, ну і по 50), можу познайомити

Опубліковано

в мене є друг, який може не тільки вислухати

Це не я казав. Уважніше потрібно. ВИ не мене цитуйте, а топікстартера.

Опубліковано

Не розводьте діалогію...!Гарний настрій(після вдалого дня)-душа бажає св'ята!Звичайно ставлю я!!!

Опубліковано

Не розводьте діалогію

ОГО! Ото завернув.. Якщо розводити, то демагогію. А якщо діалог - то ми якраз цим і займаємося. Спілкуємося. І

Опубліковано

Не розводьте діалогію...!Гарний настрій(після вдалого дня)-душа бажає св'ята!Звичайно ставлю я!!!

в такому випадку бажаючих буде багато))

Опубліковано

Не розводьте діалогію

ОГО! Ото завернув.. Якщо розводити, то демагогію. А якщо діалог - то ми якраз цим і займаємося. Спілкуємося. І

Дядько перестань прикалуватись!!!(заробилось пару рублів)день повністю вільний!Чьому не зробити гарний настрій?Тимпаче фінанси і час відповідає!!Ви мене зрозуміли..

Опубліковано

Тільки що б потім не було в рубриці "Кримінальна хроніка" газети "Волинь": "Після вживання алкогольних напоїв гр.Х заподіяв гр.А середні/тяжкі тілесні ушкодження..." )))

Опубліковано

Замариноване м'ясо+коняк змене(1л)з вас гарний настрій.

Чтобы выходные наступали быстрее, пить надо начинать с четверга

Опубліковано

Тільки що б потім не було в рубриці "Кримінальна хроніка" газети "Волинь": "Після вживання алкогольних напоїв гр.Х заподіяв гр.А середні/тяжкі тілесні ушкодження..." )))

Трапилось цими днями))Не той вік-час.Орієнтовні рамки поведінки присутні.

Замариноване м'ясо+коняк змене(1л)з вас гарний настрій.

Чтобы выходные наступали быстрее, пить надо начинать с четверга

Головне вміру і біля себе людей які знають свою норму)Вибачайте за помилки(без пояснень)

Опубліковано

От за що я люблю наш board.lutsk.ua , це за те, щотут можна знайти "колєг" на всі випадки життя :_02:

Місто *ГЕРОЙ*Луцьк(після останніх подій)обєднує нас тісніше.ЛУЦИКІ зробили порядок в місті такий що не одна область і не один регіон навіть близько не стоять.Слова знайомого(Тернопіль)*я в шоці!!!що ви робите?один на колінах другій прип'ятий і.т.д.*...ми ЛУЧАНИ дуже терпеливі але якщо йому приходить цінець.....про це говорять всі регіони!!!Луцькі зрозуміли конкретніше за всіх!!Бо так і є.СЛАВА УКРАЇНІ!!ЗЕМЛЯ ПУХОМ ГЕРОЯМ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...