Перейти до змісту

Яник конференція

DasBoot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щоразу після того, як Фьодрич розказував про свою доброту до людей, Беркут йшов на штурм.

Тепер він каже, що проти вторгнення в Україну. Мені стає якось не по собі.

Опубліковано

Послушал, он оказывается в межгорье ремонт чуть ли не своими руками делал на пару с сынками.А про зоопарк спросили ,аж вздохун(как там мои зверушки то, пади не кормленные) или ещё хуже сожраны злыми бандеровцами со свастикой на рукаве.

Р.S. чуть не всплакнул.

Опубліковано

Было понятно, что вопросы задают только нужные или безобидные, но я всю пресс конференцию ждала, что возможно, найдется герой( например честный журналист, которому не дали микрофон), который снимет свою туфлю или ботинок и запустит в него...Увы....но, возможно, это к лучшему...не дискредитировали себя...

Опубліковано

"...ета собственность не являєтся украинской..." :0148:

big_79fbdeeebdff4ae31620140228152555.jpg

При побеге из Украины, бендеровцы обстреляли автомобиль Януковича снаружи и обосрали изнутри.

Опубліковано

Ліпіни за ним плачуть

Ти що, Боже збав пускати його в Ліпіни))) Психи зроблять там забастовку. Пожалій хворих людей. :_02:
Опубліковано

Громадяни обєднались заради спільної мети!!! Фото Януковича де йому показують фак, з багатьох фото, де йому показують фак. #FuckYouYanukovich

JRWix3esHQE.jpg

Опубліковано

Вже й сестра з Росії каже, як ви його терпіли, він же дебіл-дебілом? От би, каже, і нам так нашого пулєра кудись загнати :_02:

Опубліковано

кісільов, як почув ту ахінею, що ніс якунович, просто сів в кутку і заплакав, як мала дитина....

Опубліковано

У мене дідусь був ярий патріот і націоналіст, коли дивився верховну раду чи дебати політичні то завжди дуже емоційно реагував (такий характер + вік) постійно показував дулі, раз навіть не витримав і плюнув на телевізор. Цього виступу мій телевізор би не пережив це факт!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...