Перейти до змісту

Війна


phantom

  

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

їм папа просто сказав що голодомору не було - і це все наші видумки - от вони і роблять вигляд що не було

це єфект СТАДА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

І що цікаво - про Волиську різню, про "Галичину" вони знають,здається, більше за нас. А ось коли, наприклад, почалася 2-га світова війна - з цим у них чомусь провал в пам'яті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, дибілів таких потрібно розстрілювати!!! це ЇХНІ ж діди воювали, ВОНИ ж жили та навчалися у СРСР, і ЯК ЦЬОГО НЕ ЗНАТИ ?!

тупі створіння правлять, це факт =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Александр Мнацаканян: Вам, дорогие украинцы, придется учиться убивать врага

То, что я хочу вам сказать, будет выглядеть немного не по-людски. Но не сказать этого нельзя.

Украинцы, друзья мои!

В какой-то момент меня очень порадовали дружелюбие и невоинственность вашей армии. Не только месяц назад в Крыму, но и раньше. Например, когда под Севастополем на Фиоленте рядовой обращается по рации к лейтенанту с просьбой прервать на 5 минут стрельбы и дать пройти гражданским вдоль берега моря.

Сейчас же это дружелюбие меня вовсе не радует. За 23 года независимости ваши солдаты не участвовали ни в одной войне. Ну, разве только УкрБат на Балканах порох нюхал немного. Ветераны Афганистана – те в подавляющем большинстве в отставке или на высоких должностях, не связанных с боевыми действиями напрямую. Со всей очевидностью, у украинских военных нет не привычки, ни желания убивать.

Россия же в это время вела постоянные войны. Только за последние годы - Чечня, Дагестан, Грузия (Осетия и Абхазия). Российские военные привыкли убивать. Они привыкли к тому, что противник должен быть уничтожен, привыкли к вывернутым кишкам и оторванным конечностям – своим и чужим. К тому, что выжившим дают ордена, звездочки и иногда даже деньги. Кроме того, у них нет никаких комплексов по отношению к гражданскому населению. Они привыкли к тому, что можно стрелять по мирным гражданам, устраивать облавы и зачистки, не неся за свои преступления никакой ответственности.

Из разговоров с украинскими коллегами я понял, что вам просто-напросто неизвестны наши реалии и способы ведения войны. Перечислю их кратко:

Стрельба тактическими ракетами «Точка-У» по городам и селам с большим количеством мирных граждан (Комсомольское, Грозный - Чечня; Поти - Грузия). Ракетные обстрелы и жилых кварталов из РСЗО, вертолетов и бомбардировки с самолетов. Карательные операции в Новых Алдах (60 мирных граждан в один день, включая стариков, женщин и младенцев + грабежи и поджоги домов) и Самашках (больше 100 мирных жителей за 2 дня) – это только два самых ярких и известных примера.

Побои и унижения пленных солдат (российская пропаганда их называет бандитами, как и ваших побратимов) - посмотрите в сети кадры из села Комсомольское в Чечне. Дело Буданова (изнасилование и удушение чеченской девушки Эльзы Кунгаевой российским полковником), дело Ульмана (расстрел машины с учителями - по ошибке и последующее убийство раненых – уже сознательно), дело Лапина (пытки и издевательства над задержанным с последующим убийством – за то, что Зелимхан Мурдалов «не так посмотрел»), дело Худякова и Аракчеева (немотивированное убийство на блок-посту водителей Камаза) – это только то, что удалось довести до суда, но таких «персонализированных» случаев десятки, если не сотни.

Рвы и ямы с десятками неопознанных трупов после смены дислокации российских подразделений. Фильтрационные лагеря, где пленных солдат противника и просто случайно попавших людей травили собаками, пытали током, обливали на холоде водой, держали в ямах с хлоркой, отрезали уши, калечили на дыбе. Бесконечная череда грабежей и поджогов; изнасилования, избиения, сожжения заживо. Несколько тысяч пропавших без вести после незаконных задержаний дома в ходе «зачисток» (я почти в одиночку в 2003 году за месяц работы насобирал более 700 случаев).

Это не значит, что все эти методы будут применяться в Украине. И предыстория другая, и команды другие, и отношения тоже. И это не значит, конечно, что все российские военные таковы. Но такова система, господствующая в российской армии и идущих вслед за ней карательных подразделений ОМОН («Беркут» по-вашему). И таков опыт российских подразделений в Чечне (в основном) и Грузии.

Я понимаю, что это страшно, что возможная первая реакция – сдаться во избежание всего этого кошмара. Я совершенно не хочу вас пугать, дорогие украинцы. Но я хочу, чтобы у вас не было иллюзий относительно того, с кем (а главное – с чем!) вы имеете дело. Я хочу вас предупредить заранее. Чтобы вы не удивлялись, не говорили «да как они могут» и прочую гуманитарную ерундистику. И чтобы вы понимали, что фраза «Хорошо отметили праздник» и последующее радостное «гы-гы» из недавнего перехвата переговоров по мобильнику - наверняка не фейк. Федералы так разговаривают, так думают и так дышат.

Есть вероятность, что в Украину войдут российские войска. Если кто-то выберет сдачу – это его дело, это тоже можно понять. Но тот, кто выберет путь сопротивления оккупантам - вне зависимости, будет это партизан или военнослужащий регулярной армии - должен драться по-настоящему. Без сантиментов и комплексов.

Вам, дорогие мои, придется учиться убивать врага. И учиться надо срочно и только на «отлично». Времени на эксперименты и на пересдачу у вас не будет.

Александр МНАЦАКАНЯН,

Москва

http://novaukraina.org/news/urn:news:FF7DFD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BlWNuh-CYAANwxD.jpg

Фоторобот Стрєлка - офіцера ГРУ Росії, що керує сепаратистами і є помічником Аксьонова
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там взагалі,є адекватні люди?

5233908.jpg

Я розумію, що так званому губєрнатору "надо создавать видимость активной деятельности", але, такі "укази" - пахнуть маразмом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це мабуть таж техніка яку потім захопили в Краматорську

http://www.ntv.ru/no.../#ixzz2z3aTyGAX

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і знову в чомусь винні євреї... да що ж таке?

п.с. вийшов закон, який дає дозвіл не ставити печатки на документах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це мабуть таж техніка яку потім захопили в Краматорську

http://www.ntv.ru/no.../#ixzz2z3aTyGAX

Ібо некуй ставити машину за порєбрік - треба дотримуватись ПДД. :0136:

і знову в чомусь винні євреї... да що ж таке? п.с. вийшов закон, який дає дозвіл не ставити печатки на документах.

Якось не вловлюю думку: "євреї", "печатка"... ))))

А якщо серйозно, то їм пофіг на закони України. Тим більше, закон про відміну печаток ще не ввійшов в дію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там взагалі,є адекватні люди?

5233908.jpg

Я розумію, що так заваному губєрнатору "надо создавать видимость активной деятельности", але, такі "укази" - пахнуть маразмом...

Ой вей, он таки шлимазл. А як що серьозно, то мені це щось нагадує..... Фашисти друкували подібні накази. Історія повторюються? Чи той ушльопок хоче що б Ізраїль підключився до захисту своїх одновірців?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як там справи з Антитерористичною операцією, хтось в курсі?

Бо я знаю лиш те, що в результаті цієї "операції" у сепаратистів тепер є 6 одиниць бронетехніки (БМД) :_03:

І версій щодо цього факту було вже кілька - спочатку нам говорили, що це фейк, що техніка не наша, і взагалі це не у нас.

Потім кажуть, що це наші хитрі партизани таким чином пробираються у стан ворога.

І нарешті - "ой, таки в натурі відібрали..."

А "мирні протестувальники" тим часом непогано освоїли цю техніку:

http://youtu.be/6bpabV3S4uA

Непогано, як для простого шахтара чи інтелігента?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007, а виступ путлєра і як йому стоячи аплодували хіба не схоже на щось? його апетити? ніж у спину? так, історія ЗАВЖДИ повторюється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от народився в Луцьку, прожив, вивчився,працюю, НІРАЗУдо того упиря не чув про "Волинську різню"... в школі не говорили, в універах також, між собою ніхто і словом не промовився...так,це війна, поляки убивали українців, наші діди убивали фашистів (так як тоді Польща була у складі Гітлера) - це ВІЙНА! так, загинуло від 10 до 30 тис.людей, но блядь про це більше триндять,ніж про ГОЛОДОМОРИ, коли сука ПАРАША убивали мільйон людей!!!

ненавиджу росію, немає слів...

і я не чув і вдома про це не говорили.

Хоча я одного разу питав бабусю і вона сказала, що вони тоді від поляків дуже сильно получили, пощастило що прадіда не було вдома. А так на хуторі було вбито пару чоловіків, у нас було забрано всіх коней підводи, худобу, свиней також продукти. Ті жінки і діти що боронили своє майно (були ДУЖЕ сильно побиті), а чоловіки просто убиті. і 60 років про це НІХТО не говорив, а тим більше не кричав на кожному кутку.

Пережили, намагалися це забути. А зараз вже тих свідків що ще щось пам'ятають не так багато залишилось, адже їм то має бути від 80 років (це якщо діти по 10 років).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ustream.tv/recorded/46226009

я не дивуюсь чому просирається техніка (

деякі війскові дійсно просто не витримують психологічного тиску

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Провокаторы могут поднять волну сепаратистских акций и столкновений в Западной Украине, - Томенко

Народный депутат Николай Томенко заявляет, что провокаторы могут распространить сепаратистские акции и столкновения на Западную Украину.

"Эту волну, например, мы отобьем - мы прекрасно понимаем, что точно готовится волна на 9 мая. Это абсолютно очевидно", - заявил он на брифинге в Верховной Раде, сообщает Украинская правда.

"Если еще не будет промежуточной волны в конце апреля - потому что мы имеем информацию, что, возможно, такая волна еще будет в Западной Украине", - сказал Томенко*.

По словам депутата, сейчас важно обеспечить охрану военных объектов и информационного пространства.

Он напомнил, что в Крыму все начиналось с того, что пророссийские силы "захватили передающие центры", отключили украинские каналы и включили российские."Поэтому в этой системе координат для нас полноценная информация (в СМИ) и защита режимных объектов является задачей номер один", - сказал Томенко.

Он высказал надежду, что МВД, Минобороны и СБУ вынесли уроки "из своих просчетов", и мы сможем защищать и простых граждан, и военнослужащих, и журналистов, которые работают в зоне "боевых действий". Источник: http://censor.net.ua/n281371

Так що хлопаки готуємось. Якщо на рахунок провокацій на 28 квітня я сумніваюсь, то 9 травня точно щось буде, думаю спробують прокатати такий же сценарій як і минулого року у Львові, з "побиттям" ветеранів "націоналістами".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом в Росії поліція жорстоко розігнала мітинг у Саратові вертольотом, БТРом і стрільбою із кулемета (Фото і відео)

(щоправда, це лише навчання, але все таки...)

І вони ще хочуть вчити нас демократії???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, театр одного актора (путлєра)

прям так всі активісти у шоломах, броніках, і однотипних палках, де плакати,рупор,вимоги? а гляньте як ледь сунуться ті поліцаї, це ж смішно )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом в Росії

типова показуха влади для росіян - типу подивіться які ми круті

та й кінець вистави був вже спрогнозований)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба більше машинок давити

534e5398677bb.jpeg

а ще краще черепну коробку - щоб надалі щось шевелилось всередині

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

I-Com, ні,наша влада не тактик, це точно.

в данний момент всі на емоціях,усі бояться,і потрібно цим користатися,а вони....

Прийдеться у ФБ постити кілька пропозицій для Ляшко,так як він єдиний слухає,що йому говорять =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

свіжа новина від Владимир Харьков

громадське накрили ? на сайт не заходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом в Росії поліція жорстоко розігнала мітинг у Саратові вертольотом, БТРом і стрільбою із кулемета (Фото і відео)

(щоправда, це лише навчання, але все таки...)

Запугивают свой народ, полицейска держава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це мабуть таж техніка яку потім захопили в Краматорську

http://www.ntv.ru/no.../#ixzz2z3aTyGAX

Зато власник машини 500 гривень заробив за "мітинг". Буде потім головою думати, коли продаватись. Ще б на бронетехніку кинулись на військових з автоматами, в них почали стріляти, то ще б кричали - ай-йай-йай, мирних жителів вбили, ума-палата..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

seolutsk,сумніваюся що в тому селі дають такі гроші...

цікава доля інших трьох... могли ж всі виїхати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...