Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ахмєтов якраз і не грає, як виявилось це не така самостійна фігура, як малювалось. ІМХО але це якийсь кошильок московської братви і хукіна. Коломойський приємно здивував.

Взагалі страшно, якщо завтра зелені человечки прийдуть у Донецьк, Харків, Одесу, і там почнуться такі ж референдуми як у Криму, що далі? Що залишиться від України?

Якщо вони почнуть воєнні дії на материку, їх чекає мегависнажлива і через це недовготривала війна. В такому разі навіть про Крим прийдеться забути. Татари почнуть партизанку, їх підтримають морджахеди і замутять неслабий джахад севастопольцям. Буде багато жертв. Груз 200 почне вертатись до матерів і влада хукіна почне втрачати базовий електорат. Гнида втратить все, а Європа Україну відбудує.

Опубліковано

Hromadske.TV @HromadskeTV

Яценюк: Ми знайдемо всіх. Через рік-два, але знайдемо. І будемо судити

Hromadske.TV @HromadskeTV

Яценюк: Українська держава знайде всіх зачинщиків розколу і сепаратизму

АФІГЕНЬЧИК , чи не так? через рік-два,може 10, або самі вимруть... Я ФІГЕЮ !

Опубліковано

де тільки ті кацапи не з'являються - там починається розбрат, напруження, війна, врешті-решт... Куди всунувся кацапюра - чекай сварку, бійку... Воно ж як та бацила, як той вірус, як рак...

Опубліковано

тобто вони твердо вірять, шо то не вони пята колона, а ті, хто там живе на своїй землі... Ну нічого, буде їм джихад. Не дивуйте, якшо невдовзі росію накриє хвитя терактів. При цьому я не особо сумуватиму.

Опубліковано

а Європа Україну відбудує.

В мене питання: з таким конфліктом Україна потрібна Європі? Асоціація - це ще далеко не вступ

Європа показала на ділі - Україна їй нафіг не потрібдна

просто потрібен буфер, бо межувати з москаликами ой як небезпечно

Опубліковано

Украина экстренно запустила печатный станок, напечатав 17 млрд грн.

Украина экстренно запустила печатный станок, о чем свидетельствуют опубликованные данные Нацбанка по наличной денежной массе. Об этом заявил экономист Андрей Блинов. «Нацбанк запустил печатный станок: денежная масса в Украине выросла за февраль на 4, 4% (+39 млрд грн), а наличные — на 7, 3% (+17 млрд грн в обращении). В феврале 2012 и 2013 гг. денмасса прибавляла лишь 0, 6–0, 8%. В общем не стоит удивляться свежим купюрам, которыми выдают пенсии. Цены обычно реагируют через 1-2 месяца», — сообщил он.

Ранее премьер Арсений Яценюк признал, что казначейские счета Украины пусты, а ситуация в экономике – «катастрофическая» и рассчитывал на помощь стран Запада для стабилизации ситуации.

І скажіть, всі включно до Янука крали і всім грошей вистачало.

А при нинішній владі де типу всі чесні і прозорі - казна порожня. Ну маячня, нє?

Опубліковано

Європа показала на ділі - Україна їй нафіг не потрібдна просто потрібен буфер, бо межувати з москаликами ой як небезпечно

Бо й так воно і є...

VojinSvitla,Не знаю чи Європі потрібна,а НАТО вже бачить,без України ім тяжко буде

Як на мене цілком навпаки

Опубліковано

мені здається що конфлікту, збройного, вже не уникнути, москалики набрали розгону, а тормозів, як бачимо у них немає, вторгненням АРК все не закінчиться з відомих усм причин. Північні сусіди володіють військовою силою, котра в надцять разів перевищує Українські можливості і спроба України перешкоджати з застосуванням зброї чи то на східних кордонах, чи то в АРК приведе до ще більш активних бойових дій і захоплення території України у величезних масштабах. Якісь дії НАТО чи ООН в напрямку розгортання своїх миротворчих військ чи військової підтримки України, на мою думку, почнуться лише тоді коли вже в Криму "камня на камні" не залишиться. Що робити в даній ситуації уявлення не маю, я не стратег та не політик, однак якщо доведеться, СВД до рук візьму й захищатиму свій край, народ, батьківщину.

Опубліковано
Україна та Росія оголосили перемир'я в Криму до 21 березня

Міністерства оборони України та Росії домовилися про перемир'я в Криму до 21 березня.

Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на в.о. міністра оборони України Ігоря Тенюха.

"В цей час проти наших військових в Криму не будуть застосовані ніякі заходи. Зараз на наших військових об'єктах вібувається попвнення запасів", - заявив Тенюх в кулуарах пепер засіданням Кабінету міністрів.

"На сьогодні обстановка щодо наших військових частин і блокування нормалізувалася. Я думаю, що як було досягнуто перемир'я, так і до 21-го числа воно буде зберігатися", - підкреслив в.о. міністра, додавши, що збройні частини, які дислокуються в Криму, перебувають в режимі приведення до повної бойової готовності.

А Харків з Донбасом? Там як? Теж перемир'я?

Опубліковано
Україна та Росія оголосили перемир'я в Криму до 21 березня

Міністерства оборони України та Росії домовилися про перемир'я в Криму до 21 березня.

Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на в.о. міністра оборони України Ігоря Тенюха.

"В цей час проти наших військових в Криму не будуть застосовані ніякі заходи. Зараз на наших військових об'єктах вібувається попвнення запасів", - заявив Тенюх в кулуарах пепер засіданням Кабінету міністрів.

"На сьогодні обстановка щодо наших військових частин і блокування нормалізувалася. Я думаю, що як було досягнуто перемир'я, так і до 21-го числа воно буде зберігатися", - підкреслив в.о. міністра, додавши, що збройні частини, які дислокуються в Криму, перебувають в режимі приведення до повної бойової готовності.

А Харків з Донбасом? Там як? Теж перемир'я?

« Любой договор с Россией не стоит даже бумаги, на которой он написан. »

Опубліковано

Все так виглядає начебто ми жили всі ці роки насправді в окупації і української влади (тобто бандерівської) у нас ніколи не було. Були маріонетки і ставленики кремля. А от зараз нам дісталась незалежність та й ще трошки армії, хай хоч і не дуже потужної. У нас є шанс насправді стати незалежними.

PS:"Не треба скігліти,беріть лапату"©

Опубліковано

доречі щодо Степана Бандери, його бдіографії, хто незнає хто він, за що боровся, чим заплатив за це почитайте для себе. Його в у 20 січня2010 року на Героя України висунули... соромно що Західну Україну під одну лінійку "бендерівцями" кличуть. Після нинішніх подій багато людей змінять своє відношення до даної персони, побачите...

П.С. Читайте книжки, а для лінивих: http://uk.wikipedia.org/wiki/Бандера_Степан_Андрійович

Опубліковано

Від жінок і дітей військовослужбовців в Криму:

Последний шанс для Украины

Некоторым эта статья может показаться провокацией или паникой. Посмотрите, проанализируйте все и решайте сами.

Это просто последний крик, нам уже терять нечего.

О многом, что сейчас происходит на самом деле, наши СМИ и Министерство обороны просто умалчивают.

Приказов от Минобороны, Генштаба так и не поступило. Нас просто уже слили.

Прошла уже информация, что после референдума 16 числа (думаю, результат этого "демократического" референдума не вызывает ни у кого сомнения) все воинские части Украины, которые не сдались, объявляются незаконными вооруженными формированиями и подлежат УНИЧТОЖЕНИЮ. Вобщем, говоря простым языком, жить нам осталось два дня. Для тех, кто верен своей присяге, кто не побежит, поджав хвост под другой флаг.

У нас есть связь со многими воинскими частями на территории Украины. Они сами нам звонят. В СМИ передается, что армия находится в полной боевой готовности и готова к отражению атаки. ЛОЖЬ! Большинство частей не получили ни одного приказа. Мы тоже смотрим новости в интернете и кроме матов, мало эмоций. Наше руководство в Украине просто сливают ее! Народ Украины, неужели вы этого не видите?

Еще полторы недели назад наши мобильные войска были готовы хоть по 5 человек проникать на территорию Крыма на помощь. Приказ сверху так и не поступил!

Наши офицеры в Крыму ничего уже не могут поделать . Как бы это не звучало, но Крым уже слили. И слили по вине командования. За все время не поступило НИ ОДНОГО приказа, кроме как "оружие не применять" и "стоять на месте до конца". Каждая часть осталась сама по-себе.

Если сегодня ничего наверху не поменяется, завтра уже будет поздно. А потом, и будет разграблена вся Украина. Неужели вы не видите, как все приказы Министра Обороны Тенюха идут на руку только Путину? Посмотрите его заявления за последнюю неделю и проанализируйте!

В Киев было подано уже с десяток планов и вариантов решения проблемы. НИ ОДИН не был рассмотрен. Их просто отложили до конца марта. Вот так вот...

Подумайте все!

И напоследок.. Будем жить, ребята!

От жён военнослужащих в Крыму. Сегодня они слили наших мужей, завтра уничтожат ваших.

http://belbek62.com....ya-ukrainy.html

Опубліковано

А що цей стрийський селюк тенюх може . Що воно розуміє . Ці люди тупо не відповідають викликам які зараз поставлені перед ними. А це виклики без перебільшення, світового масштабу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...