Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

рано розслаблятися. От як до нас на заробітки почнуть їздити москалі, і в москвабаді можна буде за 6 гривень купити буханку хліба - от тоді і буде "кінець" кацапстану

Ти часом не друг Саші Музичка?

я не друг Музичка, але думаю як dobeck, буханка хлiба за 6 гривень то звичайно лiрика, але приiзд на заробiтки е яскравим прикладом економiчного росту краiни

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

є підозра, що другий список фейк((( чи ви думаєте, що Харатьян за день змінив думку??? чи в нього роздвоєння особистості і він підписує там і там??? (інших не перевіряв). Хоча може він і не знав, що підписав перших список на підтримку Путлєра)))

Але в тому, що в Росії є адекватні відомі люди сумнівів немає (Ахеджакова, Макаревич і т.д....)

Так, щодо Харатьяна не зрозуміло - його ім'я фігурує в обох списках. Сподіваюсь, що це або непорозуміння, або щось типу "Без мене мене женили" (беручи до уваги методи путінської пропаганди, цілком можливо). .

Більше таких "двоєжонців", здається немає.

Опубліковано

у Донецьку біда

В результаті бійки між учасниками проросійського мітингу та прихильниками соборності України загинула людина

Про це повідомляє видання Новости Донбасса.

Як зазначають у виданні, факт смерті підтвердили в Донецькій обласній адміністрації. Чоловік загинув від ножового поранення.

Загиблий - 22-річний мешканець Донецька. Помер у кареті "швидкої".

Також за інформацією видання, 17 осіб звернулися до медиків на місці, а 11 зараз знаходяться в нейрохірургії.

ВСЕХ ТВАРЕЙ СЕПАРАТИСТОВ ЗАЧИСТИТЬ! ДОНЧАНЕ, ПАТРИОТЫ, НА МИТИНГИ ВСЕ ОДЕВАЙТЕ КАСКИ, БРОНИКИ, БЕРИТЕ БИТЫ И ЖИДКОСТИ ДЛЯ КОКТЕЙЛЕЙ. ВЫГОНИТЕ СО СТРАНЫ ТРИКОЛОРНУЮ ЧУМУ! МЫ ВАМ ПОМОЖЕМ! СЛАВА УКРАИНЕ! СЛАВА УКРАИНСКОМУ ДОНБАССУ!

1912524_538978079532739_1290746998_n.jpg

Опубліковано

Віталій Уманець

Сьогоднішня бійня в Донецьку. Є інформація, що вже троє(!) учасників антивійськового мітингу "За єдину Україну!" вбито російськии тітушками, десятки поранено! Розбито декілька міліцейських автобусів.

Кирилл Ковалинский

35 хвилин тому

В Донецке за то, что ты украинец пророссийские ублюдки начали убивать((( долгое время я всем говорил, ребята, нам нужно подождать, но теперь я говорю, они перешли рубеж, гавно с русcким флагом должно исчезнуть, либо в Россию, либо насовсем!

Мое предложение конкретно, на базе самообороны формировать отряды защиты Донбасса, вооруженные отряды. Ребята, нам пророссийское чмо объявило войну!

Татьяна Заровная

Трое убитых ((((((((((((((((((((((((((((((( СПАСИБО МИЛИЦИИ, КОТОРАЯ В КАКОЙ-ТО МОМЕНТ ПРОСТО ОТКРЫЛА СВОИ РЯДЫ И ПРОПУСТИЛА ГОБЛИНОВ В КОЛОРАДСКИХ ЛЕНТОЧКАХ В НАШУ СТОРОНУ! СПАСИБО ТОВАРИЩАМ МИЛИЦИОНЕРАМ ШТАНЧЕНКО, КИРИНДСОВУ И ПОЖИДАЕВУ!

#Донецьк

10003067_752801834732158_2084935905_n.jpg

Опубліковано

Після цього відео виникає в мене думка: а нах.я нам той донбас? Хай валять в парашу!

аналогічно з кримом? Тоді і при перших загинувших на майдані люди мали так думати? Вони ж не розійшлися і не сказали "а нафіга нам ....". Загони самооборони будуть сприйматися як бандити, а національна гвардія - саме те що потрібно. Ввести закони військового часу і за виступи проти державності, провокації, погрози та прямі дії - калічити. Вбивати неможна (смертну кару відмінили) а от залишити інвалідом - ідеальний варіант. Тільки варто відмінити всі виплати - нехай в параші клянчать.
Опубліковано

Після цього відео виникає в мене думка: а нах.я нам той донбас? Хай валять в парашу!

Розумію твій настрій відносно подій в Донецьку. Але, та сотня путлерівськіх с*к, не є весь донбас.
Опубліковано

Порядок в Донбасі наступить тоді, коли вилізуть шахтарі та вломлять колорадам по повній.

Шахтарі вилазять тільки дотацій і хавчика просити. Згадайте всі їх страйки - жодного разу не було усвідомлення державності, весь час їсти і пити. Менталітет інший от і не вилізуть.
Опубліковано

Ввести закони військового часу і за виступи проти державності, провокації, погрози та прямі дії - калічити. Вбивати неможна (смертну кару відмінили) а от залишити інвалідом - ідеальний варіант.

Закони військового часу і мораторій на смертну кару - поняття несумісні.

Опубліковано

Закони військового часу і мораторій на смертну кару - поняття несумісні.

розумію, просто швидка смерть - то надто легко для них
Опубліковано

Дуже схоже на фейк, але чим чорт не жартує?

Солдати НАТО в Донецьку?!

Певно що фейк. Уяви собі цю картинку: " С 18 часов гипермаркет Ашан, расположенный на объездной в Буденновском районе Донецка, столкнулся с неожиданным наплывом покупателей. Военные НАТО покупают продукты. Все бойцы в полевой форме – никаких парадных кителей: камуфляж, береты, кепки." Погодься, ну брєд повний, тількі но прибулі бійці альянса, пішли прикупити плящину і ковбаски
Опубліковано

Дуже схоже на фейк, але чим чорт не жартує?

Солдати НАТО в Донецьку?!

вже було! Всього-навсього попередня сторінка!

Народ, мож будем трохи читати форум?!

Опубліковано

Хто не дивився сьогоднішнє засідання ради ООН, яке буквально щойно закінчилось. Я розкажу, що ви пропустили - нічого.

Конкурс ораторського мистецтва. Але тепер новинам буде звідки брати ще одну порцію цитат. Що ж, чудово :/

Опубліковано

Хто не дивився сьогоднішнє засідання ради ООН, яке буквально щойно закінчилось. Я розкажу, що ви пропустили - нічого.

Конкурс ораторського мистецтва.

А ніхто й не сумнівався :_02: . Вони ще довго будуть "філосовствувати". Кому ми треба.... Як що не зробимо самі,не зробить ніхто!
Опубліковано

Шкода хлопців... стали на захист, а їх кляті проплачені люди убили... думаю Ультрас озброїться і сам буде вирізати цих покидків, це не люди, це росіяни....

Опубліковано

Olya Kanday

"Хотят ли руSSкие войны? Не спрашивай у тишины,

не спрашивай у тех солдат, в мемориалах что лежат.

Спроси у Польши и Литвы: им о России снятся сны?

У пражской ты спроси весны: хотят ли русские войны?

Спроси у венгров, как когда-то на танках русские солдаты,

по Будапешту рассекали, угорцев к миру «приучали».

Тебе ответит старый финн, проживший много - до седин,

как «мирно» русские войска рвались сквозь зиму и снега.

Спроси,спроси у Куропат, там непокорные лежат.

Спроси, что Украине братской, заверенной в любви славянской,

из цепких рук большого брата, зачем защиту искать у НАТО?

Спроси всех западных славян, как миру их учил Иван…

Миролюбив солдат Иван бомбил Кабул, Афганистан.

Спроси у вдов, детей Чечни, хотят ли русские войны?

И от Китая до Литвы найдется ль хоть один сосед,

который твердо скажет,- «НЕТ»?…"

Опубліковано

фраза походу вже крилата... "ДЕ АВАКОВ???"

Луценко розказує що система порушена і тому міліція так погано працює... мєнти перестали розуміти мову чи язык?

ладно крим.. мєнти злились.. так Донецьк ніби під контролем..2 хлопців вбили бо дибіли в міліції не ВИКОНУЮТЬ СВОЇ ПРЯМІ ОБОВЯЗКИ. Все чим це закінчиться- кримінальною справою вісяком яку не дай бог ще на когось повісять+ якоюсь доганою мєнтам..

Раніше складалось враження, тепер ж це явно розуміння що поміняли банду на телят, чесне слово..

Опубліковано

не все так просто.. добра частина міліції думаю саботує накази.. інша справа що, де кучкуються туристи відомо.. і було достатньо часу щоб накрити місця їх ночівлі , силами спецпризначенців, хай і з інших регіонів україни

Опубліковано

Щодо самої війни з РФ. Як сказав мій знайомий-ізраїльтянин, який повоював в ЦАХАЛі три роки (був кулеметником в турелі Хамера в разведроті): "Росіяни, прості громадяни, що будуть казати, коли будуть везти на їхню батьківщину "цинки"? Будуть питати: а за що солдати загинули, на якій війні? А війна - це страшно. Ти собі навіть не уявляєш..."

Мда, це не по клаві "стукати" в званні полковника Диванних військ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...