Перейти до змісту

Війна


phantom

  

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

І все ж таки хто що думає про цей перехват розмови Ештон? Я надіюсь що це все ж таки фейк.

Точну відповідь може дати лише сама Ештон.Навряд чи комусь із нас вдасться з нею поговорити напряму в найближчий час.

Якщо ж виходити з того, кому були вигідні такі великі жертви?

1-опозиції ні, вони й так вже в той день підписували угоду.

2-януковичу теж ні, він теж вже підписував угоду і думав уже про свал.

3- вигідно тому, хто хотів такими кривавими вбивствами навік посварити Схід та Захід України.Тож снайпера стріляли в обидва боки.

Хто хоче розвалити Україну?

Наш великий друг та партнер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Про, що ми говоримо?

Всі вояки РФ це зовсім інші люди

http://lenta.ru/articles/2014/03/05/kovshar/

Йому на очі сси , а він божа роса.

Всі кругом п.....си а він дартеньян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в Універі вивчаючи політичну психологію нам важко було зорінтуватися з терміном територіально-сепаративний тероризм, то тепер на прикладі Криму можна все розкласти студенту як по нотах. Шкода лише, що то наш власний гіркий досвід і за ним стоять страждання, біль і страх живих людей.

Тепер чітко можна прослідкувати, що навіть у традиціях певних народів є моменти, які повинні як мінімум насторожувати, наприклад традиція тугого сповивання дитини, що в подальшому призводить спирийняття тоталітарного режиму як норми суспільства. Яскравий приклад тому Росія та Китай. А в СССР усіх дітей сповивали так, що не ворухнешся та ще й від матері забирали відразу після пологів і приносили тільки щоб покормити. Всі ці глибинні психологічні процеси мали на меті виростити покірну і керовану націю

Як добре, що в жилах українських людей не загубилась та крапля "бандерівської" крові, що не дає нам стати на коліна!

Все в нашому житті не випадково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку з'явились «Святі мужі Волині»

У центрі Луцька - величезне графіті, яке присвячене хлопцям з Волині, які загинули в Києві на Євромайдані. Художник - Сергій Радкевич, лучанин, який зараз проживає та працює у Львові.

Назва роботи - "Святі мужі Волині".

За словами художника, він як лучанин, вирішив присвятити роботу своїм землякам, які загинули під час бойових дій у Києві. "Картина - це узагальнюючий образ, я зараз не малюю конкретних портретів, тому що це важко психологічно для мене особисто. Я вибрав узагальнюючий образ людини зі схрещеними руками, які прикривають середину. Основний силует - це військова ціль, на якій бійці вчаться вбивати людей".

Дозвіл на малювання є. "Наскільки я зрозумів, Микола Романюк знає про цю роботу. Також головний художник міста бачив ескіз і дав добро. Всі дозволи є. Якщо чесно, мене бюрократія взагалі не цікавить" - запевнив художник.

Стосовно фінансування проекту, то більшість красок Сергій купував за свій рахунок. Пізніше звернувся за допомогою до своїх друзів, які допомогли коштами та фарбами. Також, з фарбами допоміг луцький Майдан.

Свою ініціативу присвятити роботу волинським Героям Майдану називає не лише патріотизмом, а й бажанням виразити свою позицію як громадянина та поділитись своїми преживаннями. "Мене усі ці події вразили і я як художник маю це зобразити".

У Луцьку поки що планує намалювати лише одну картину, адже має ще незакінчені роботи у Львові.

Оригінал

r9HLk.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Урмас Пает прокоментував підслухану розмову з К.Ештон:

В інтернеті з'явився запис телефонної розмови глави МЗС Естонії Урмаса Паета і верховного представника ЄС із зовнішньої політики Кетрін Ештон, в якій пан Пает переказує версію про снайперів, які під час кривавих зіткнень у Києві стріляли в обидві сторони. Деякі російські ЗМІ вільно розтлумачили це як "доказ" того, що снайперів найняла опозиція.

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Пает, підтвердивши достовірність запису, пояснив на брифінгу в середу, що він лише переказував версію, про яку йому говорила 25 лютого в Києві громадський діяч, лікар Ольга Богомолець.

"Я закликаю журналістів дуже уважно поставитися до цього запису: я говорив лише про те, які версії ходили про подію в Україні"

Урмас Пает, міністр закордонних спрва Естонії

Ольга Богомолець сказала в середу журналістам, що вона, по-перше, не говорила Паету про вбитих з обох сторін, оскільки не бачила тіл убитих міліціонерів.

По-друге, за словами пані Богомолець, вона не висловлювала припущення, що за снайперами на Майдані стояв хтось із опозиціонерів.

"Я думаю, щось таке можна говорити, тільки спираючись на факти", - сказала Ольга Богомолець британській газеті Daily Telegraph.

Спроба дискредитації

Розмова Паета і Ештон відбулася 26 лютого. Естонський міністр припустив, що запис прослуховування розмістили в інтернеті саме зараз, щоби дискредитувати новий уряд України.

У телефонній розмові з Кетрін Ештон Урмас Пает стисло переказав свою розмову з Ольгою Богомолець, повідомивши, що ті міліціонери і повстанці, які стали жертвами снайперського вогню, були, судячи із "почерку", застрелені одними і тими ж снайперами.

"Вона показала мені деякі фотографії, вона сказала [...], що це один почерк, один тип куль, і вже викликає занепокоєння, що нова коаліція не хоче розслідувати, що саме відбулося, тому все сильніше і сильніше враження, що за снайперами стояв не Янукович, а хтось з цієї нової коаліції ", - сказав Пает і додавши, що якщо ці розмови почнуть жити своїм життям, то це з самого початку дискредитує нову коаліцію.

Ольга Богомолець сказала британському виданню Daily Telegraph, що розслідування, як запевняє новий уряд, іде, але подробиць про його перебіг вона не знає.

140224161859_kiev_ashton_512x288_reuters.jpg

Кетрін Ештон вшанувала загиблих у Києві

Запис розмови Паета і Ештон розмістив у середу в YouTube користувач "Expertise Centre of the Russian Federation".

Ролик супроводжується підписом, з якого випливає, ніби Урмас Пает "розкриває шокуючу інформацію, яка підтверджує чутки про те, що снайпери були найняті лідерами Майдану".

Ролик тут же був виявлений російським державним телеканалом Russia Today, який повідомив у заголовку новини про те, що "Ештон доповідали, що Янукович не був причетний до вбивств людей на Майдані".

Голова комітету російської Думи з міжнародних справ Олексій Пушков написав у Twitter, що Пает "сказав, що за снайперами, які стріляли по протестувальниках, стояла опозиція".

Потім ще кілька російських засобів масової інформації повідомили вже в повністю стверджувальній формі, ніби Пает говорив про наявні докази того, що снайперів найняв хтось з лідерів опозиції.

Версія про "третю сторону", в тому числі і про снайперів, які стріляли в обидві сторони на Майдані 18-20 лютого, циркулювала в Києві від початку сутичок із застосування бойової вогнепальної зброї.

Трохи оффтопу: зараз наша збірна з футболу виграє в зб.США 2:0. З огляду на істерію Росії, то завтрашні спортивні газети РФ напишуть, що американці спеціально програли українцям.

Щойно з УкрПравди: РОСІЯНИ ЗНІМАЮТЬ БЛОКАДУ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН

Обсєрон по повній програмі? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обсєрон по повній програмі? )))

Скоріше новий маневр. Далі підуть тітушки. Це стандартний прийом: спочатку дамо розслабитись а тоді в наступ
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше новий маневр. Далі підуть тітушки.

А далі треба Беркут з Зх.України проти "організьмів". ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз гроші рішають як не все, то практично все, тому все може бути, і ті в кого купа грошей, то діє принйип загрібання тих самих грошей тільки чужими руками, і зараз все діється по накатаному, тому все може бути.

Нічого особистого, бізнес...

От логічно подумати, завязався майдан, якби хотіли розігнати, то розігнали б швидко (перекрили б дороги, і так далі, ну вони це все вміють робити), світова спільнота покричала б і так далі, але зараз гайки вміють закручувати і журналістам теж, тут або профукали цей момент, або подумали що саме розсосеться.

І тут в якоїсь сили є своя якась мета "заварити" кашу, наймає головорізів, щоб побігали на камери, постріляли трохи людей, видно що якби там такої цілі не було чіткої, ну там відтіснити людей кудись чи там ще, просто побігали постріляли як в тиру і втекли, очевидно було що народ обуриться, тому каша заварилась і то вже конкретно, і всім хто зверху стало ясно що запахло горілим треба "ліняти" і то швидко, поки не лінчували, бо комусь треба була кров.

Або владу хтось "надоумив" і в запалі в попихах постріляли, думали що народ злякається, деморалізується і повтікає сам, а ні не втекли, вистояли.

Це моя думка.

Можете мінусувати, але це моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це моя думка. Можете мінусувати, але це моя думка.

Ну нехай і буде "твоя думка". Ми ж не в Росії. В нас хоча б якась демократія є. А не бутафорна.

Нові дані з Криму (УкрПравда - тут):

Російські військові знімають блокаду українських військових частин у Криму.

За даними "Української правди", вантажівки з росіянами, які блокували військову частину української берегової оборони в Перевальному, вже поїхали.

Окрім того, у Феодосії російська техніка та солдати припинили блокування української частини морської піхоти і відійшли убік частини ЧФРФ.

Така сама ситуація і в Бахчисараї.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук також підтверджує інформацію про зняття блокування українських військових частин росіянами.

"Однак на місці залишаються "туристи Путіна". У Феодосії вони лякають українських морпіхів тим, що знайдуть і фізично знищать їх сім'ї. Не виключений штурм", - зазначив він.

"За деякими даними, від'їзд може бути викликаний ротацією підрозділів російських окупантів (тобто на їх місце прибуде заміна). Інформація відстежується", - додав Тимчук. 8be7d8c-tmchk.jpg

Як відомо, секретар РНБО Андрій Парубій заявляв, що Росія намагається передислокувати свої війська в Криму, щоб місія ОБСЄ не зафіксувала їхньої присутності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце хохма!!!

6FkK.jpg

Блін народ, дайте телефон турчинова срочно!!!

Як я буду без калини жити, без смарта зенит з урановою супер батареею.

Усе пропало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РОСІЯНИ ЗНІМАЮТЬ БЛОКАДУ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН

Знаючи, що за фрукт Путін, якось внутрішньо насторожуєшся, бо цілком зрозуміло, що від нього треба чекати удар уже з іншого боку. У нього, знаєте, своя логіка, як писав класик : "Умом Россию не понять..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Війська пишуть, що виводять російські з криму. Якщо за ніч не перекинуть підкріплення чи хочаб не заблокоють іх бази , тоді навіть не знаю як це буде виглядати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Війська пишуть, що виводять російські з криму. Якщо за ніч не перекинуть підкріплення чи хочаб не заблокоють іх бази , тоді навіть не знаю як це буде виглядати.

Прохання висловлювати свої думки трошки зрозуміліше. Що означає "війська пишуть", "виводять російські з Криму", куди мають за ніч перекинути підкріплення, які бази мають заблокувати ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове абоненти Волі. А давайте влаштуємо флешмоб. Треба перекрити потік пропагандистського гівна в Україну, хоча б для тих, хто користується її послугами

15 хв. назад написав в свій, київський абонвідділ. Думаю - якщо повістки немає, то хоча б так .... ))))

Якщо що, що б адресою не помилились: Электронная почта для абонентов, указанная на сайте - [email protected].

Якщо ліньки вигадувати власний текст, то можна скопіпастити мій:

Звертаюсь з проханням провести відключення російських каналів «Россия», «Первый канал» и «НТВ Мир», які транслює компанія "Воля" у своїй мережі, як такі, що не сприяють нормалізації ситуації в Україні та які є відверто антиукраїнськими. (абонент: договір №_________).

Щойно "Воля" мені відповіла:

Добрий день.

Дякуємо за ваше повідомлення. Відповідь буде відправлено нашим фахівцем на вашу електронну адресу.

Добрый день.

Спасибо за ваше сообщение. Наш специалист направит ответ на Ваш электронный адрес.

_____________________________________________________

* Даний лист сформовано автоматично, відповідати на нього не потрібно, очікуйте відповідь у вказаний період.

Робот, падла, відповів. )))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РОСІЯНИ ЗНІМАЮТЬ БЛОКАДУ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН

Російські військові знімають блокаду українських військових частин у Криму.

За даними "Української правди", вантажівки з росіянами, які блокували військову частину української берегової оборони в Перевальному, вже поїхали.

Окрім того, у Феодосії російська техніка та солдати припинили блокування української частини морської піхоти і відійшли убік частини ЧФРФ.

Така сама ситуація і в Бахчисараї.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук також підтверджує інформацію про зняття блокування українських військових частин росіянами.

"Однак на місці залишаються "туристи Путіна". У Феодосії вони лякають українських морпіхів тим, що знайдуть і фізично знищать їхні сім'ї. Не виключений штурм", - зазначив він.

"За деякими даними, від'їзд може бути викликаний ротацією підрозділів російських окупантів (тобто на їхнє місце прибуде заміна). Інформація відстежується", - додав Тимчук. 8be7d8c-tmchk.jpg.pagespeed.ce.3j-bv6IHFz.jpg

Як відомо, секретар РНБО Андрій Парубій заявляв, що Росія намагається передислокувати свої війська в Криму, щоб місія ОБСЄ не зафіксувала їхньої присутності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що таке Роисси?

Це сусіднє з Україною територіальне утворення.

Немає такого територіального утворення, читайте уважно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Війська пишуть, що виводять російські з криму. Якщо за ніч не перекинуть підкріплення чи хочаб не заблокоють іх бази , тоді навіть не знаю як це буде виглядати.

Європа поставила ультиматум Росії - до четверга розпочати деескалацію конфлікту... в іншому випадку фіг зна що вони будуть робити :-) ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...