Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Турчинових,котрі здали Крим.Вся нинішня влада=це дрочинові.Бо вони тільки тим і займаються,а ще крадуть і вбивають наш народ!Ясно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Терпіти не можу оцих "звірів"(не слонів)

10358128_1553355808326593_8019234451671687819_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, la20 сказано:

Не хочется, але спитаю...

15 годин тому, Smith сказано:

Заради справедливості, скажи - а яка твоя професія/чим займаєшся? Ну, що б я при нагоді, чи без неї, міг згадати в дискусії з тобою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, Smith сказано:

Заради справедливості, скажи - а яка твоя професія/чим займаєшся? Ну, що б я при нагоді, чи без неї, міг згадати в дискусії з тобою.

О, колега... )))) Державна чи комерційна структура?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

державне, але не держслужбовець, не бюджетник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, "горка" з кубанкою викликають питання. Але в тій самій "Десні" інструктори теж в "горках" працюють, а кубанка може бути мрією всього дитинства і, ось вона - нагода, покрасуватись в кубанці.
То таке... Але цих людей підтримав Кармазін. Хто пам'ятає, в часи ВФЯ Кармазін подавав до судів різні позови, проводив пресухи (бо у ВР тоді не потрапив), одним словом - проводив м'яку легітимізацію дій ВФЯ та Ко в очах народу. Все це робилось під орудою Андрія Портнова, який використовував Кармазіна як "корисного ідіота" та "штатного позивача" ригів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поліцейських від фури з сценою відтіснили...

Щось мені здається, що цього разу поліцаї не будуть лізти на рожон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кто не в курсе - Сергей Жук, он же боевик дыры с позывным "москва". Он же СТЕПАН МАЗУРА , он же МИКОЛА ГАЙДУК (в фейсбуке) активно призывающий к свержению власти а Киеве, перевороту и стопитнадцатомумайдану

10268560_1084263038272323_80074385714315

1488186_1084263041605656_622022109545517

12742373_1084263034938990_13174351106682

CbuygXYW4AAszF4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понеслось

ОУН не причетна до погромів у Києві
Організація Українських Націоналістів не має жодного відношення до погромів у Києві, які відбулися 20 лютого ц.р.
У цей день бійці ОУН, втому числі колишні бійці батальйону ОУН, бійці ЗСУ, які перебувають у відпустках і госпіталях були у Миколаєві, де вшанували пам'ять свого бойового побратима, героя Небесної Сотні і України Василя Кіндрацького.
Вони незабаром дадуть свою оцінку цих подій.
Люди, які ж здійснювали погроми, називали себе «батальйоном Коханівського» до ОУН не мають жодного стосунку.
Це далеко не перша спроба використати назву ОУН для компрометації національно-визвольного руху. Відомо, що під ОУН і УПА маскувалися НКВДисти, які чинили злочини супроти українців.
Пригадайте як уже в незалежній Україні у 2004 році так звана «ОУН Козака» з усіх екранів ТБ розказувала нам про «дружину Ющенка-американку».
Те що відбулося у Києві на день Небесної Сотні – з цієї ж опери.
Знаю, що деякі ОУНівці не в захопленні від нинішньої влади, постійно її критикують і мають на це моральне право.
Але, справжній український націоналіст, тим більше ОУНівець ніколи не кине бруківку в українця, особливо, коли той у військовій формі чи формі бійця Нацгвардії, бо він може виявитися його бойовим побратимом.
ОУНвці ніколи не підіграватимуть Кремлю, бо їх завдання знищити Московію.
ОУНівці не ходять у балаклавах. Вони на своїй землі і нікого не бояться.
Слава Героям Небесної Сотні! Слава Україні!
Богдан Червак, Голова ОУН

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мітинг на підтримку поліції назбирав людей більше, ніж "майдан-3". Невдобно якось виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він же шоколадками розраховується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кейс, тобі видніше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо подій в Києві.
Нажаль, перебуваючи на робочому місці в Сєвєродонецьку, не маю можливості безпосередньо поспілкуватись з Миколою Коханівським, якому я допомогав ще на Майдані.
Миколо!
Я не розумію твоїх дій. До чого розбиті вікна та зруйновані двері? Якби ти спіймав та кинув в Дніпро самого Ахмєтова, Бойка, Довгого, Дунаєва, Єфремова або іншу плісняву - я б підтримав тебе. Але, бити вікна в моєму рідному місті - не бачу ані сенсу, ані логіки. Це - вандалізм.
Я розумію - є чимало запитань щодо дій та бездіяльності влади: і в питанні дослідження вбивць на Майдані, і щодо ведення бойових дій, і щодо безкарності тих, хто привів в наш дім війну, і щодо корупції... Все це я розумію! Але...
Окрім логіки твоїх дій, в мене до тебе теж є питання: яким чином поруч з тобою з"явився покидьок Мельничук?! Що робить поруч з тобою мерзотник, який перетворив частину "Айдару" на звичайнісіньку банду?!
Журналістам пропоную дослідити ланцюжок: Мельничук-Каськів-Льовочкін.

Я дякую моїм землякам-киянам за витримку та врівноваженість!
Я дякую моїм друзям-АТОшнікам за те, що вони не долучились до цих дій і прошу і надалі зберігати витримку!
Не для того ви ризикували своїм життям, захищаючи Батьківщину, аби зараз відкрити, на радість ворогу, "другий фронт" в тилу!
Сподііваюсь на те, що хлопці Коханівського звільнять будівлю готелю, а правоохоронці, нарешті, посадять Мельничука на нари!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, la20 сказано:

Мітинг на підтримку поліції назбирав людей більше, ніж "майдан-3". Невдобно якось виходить.

Нема ніякого майдану-3, на майдані, даруйте за тавтологію, нічого незвичайного, станом на обідню пору не було. Основна маса людей біля стели, там іпровізована сцена, але там таке кодних вихідних, основний контингент, це пенсіонери і ти кому за 50, молоді дуже мало.

Біля бочок традиційно гріється алкашня, яка вже до обіду ледь язиком ворочає.

Новітніх революціонерів, там ну дуже мало, нацгвардійців там стоїть в рази більше. Був ще козак, який ледь на ногах стояв і шото там втирав хлопцям з нацгвардії, які ледь сміх стримували.

Враження від побаченого таке ж саме як і від алкотарифного майдану Ляшка, не здивуюсь якщо і організатори ті ж, хоча ні в Ляшка хоч людей було в рази більше, і палаточний городок поставили, а не дві криві палатки на три чоловіка.

А на Софіївський площі людей дійсно було значно більше ніж на майдані, і що цікаво там не було нацгвардії, а з правоохоронців я бачив лише трьох поліцейських які курили неподалік заховашись за кущами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Lisovic сказано:

А на Софіївський площі людей дійсно було значно більше ніж на майдані, і що цікаво там не було нацгвардії, а з правоохоронців я бачив лише трьох поліцейських які курили неподалік заховашись за кущами.

Судячи по вебці , рух там( я про Майдан), дійсно, не великий... Що люди кажуть про "майдан-3"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, bublik007 сказано:

Судячи по вебці , рух там( я про Майдан), дійсно, не великий... Що люди кажуть про "майдан-3"?

Я не спілкувався там ні з ким. А із підслуханого то в основному про події дворічної давнини говорять, ну і традиційно владу критикують. Більшість простих киян на майдан і прийшли щоб пом'янути тих хто відав своє життя два роки тому.

Про організацію нового майдану я не чув навіть від тих то зі сцени виступав.

Правда на майдані я довго не був, пройшов по кругу подивився і пішов на Софіївську площу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, la20 said:

державне, але не держслужбовець, не бюджетник.

Ну от пазл і склався :)

А дядько хотів просто підкреслити, що не залежить від наших з вами податків )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До посту Миколи ще треба додати що "мітинг простих людей", коли був звіт Сєні розійшовся до його виступу, а все чому? А все тому що бабки були заплачені до певної години. от вам і партія чи союз "простих людей". Платили по 70 гривень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віче 21.02.2016..

Ті самі лозунги, ті самі обіцянки, ... Знову якісь тіпочки російськомовні в балаклавах...  Здивувала присутність Степана Хмари.якого, очевидно не попередили, що транслює канал Медведчука(17), і він і на нього "бочку " покотив.. Віднайшли останнього ветерана УПА... Люди, що то буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам"ятаю як яценюк янику казав: віктор федорович, ідіть, цього люди вимагають. А сам сука? Якого ти фіга за крісло тримаєшся, пригрів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, bublik007 сказано:

Віче 21.02.2016..

Ті самі лозунги, ті самі обіцянки, ... Знову якісь тіпочки російськомовні в балаклавах...  Здивувала присутність Степана Хмари.якого, очевидно не попередили, що транслює канал Медведчука(17), і він і на нього "бочку " покотив.. Віднайшли останнього ветерана УПА... Люди, що то буде?

Де стрім дивишся? Хочу бачити сцену і "хероїв" на сцені...

Країна має знати своїх "хероїв"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...