Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 14:08, la20 сказав:

то може шокінобот? :)

Показати  

та мені якось пофіг, якийтитамбот, достатньо того, що в більшості випадків наші думки категорично розходятся, хоча й обоє ми є представниками *диванного класу*, бо то вже не військо, а цілий клас. Ну на сьогодні досить . Вимагай собі в Ромахи чеки далі спокійно

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вимагаю лише тоді коли мені якийсь чел який мене ніколи не бачив хоче довести мені що отримую бабки від .....а від кого він ще і сам не визначився мабуть.

це прикинь я тобі зараз буду доводити що в тебе справи йдуть погано, бо товар твій фігня, точка стоїть не по феншую і т.д. т.п. нормально було б?

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 14:00, la20 сказав:

і як ти додумався що я порохобот. бо я смію робити неможливе - заперечувати ромасі?

Показати  

Ні, бо від твого рота несе гівном Пороха. 

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 14:26, Savage сказав:

Ні, бо від твого рота несе гівном Пороха. 

Показати  

Ти як завжди напишеш і тим самим обісрешся. щоб відчути що від когось з рота чимось тхне треба спочатку побачити ту людину на такій відстані що б той запах занюхати. до речі а звідки ти знаєш як тхне гівно Пороха? бідненький, аж шкода такого, хоча ні не шкода.

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 10:58, Harddriver сказав:

Циган у формі ЗСУ жебракує у Львові. Класні, толерантні звіздюлі, респект.

Показати  

Пустіть! Я контужен на йух! Я воював!
Пока ти сука в тилу баб портів, я в танкє горєл!
Я - льотчік!
 (с)

Бляха, копати цю сволоту. Молодці козаки!

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 14:43, Ha3aP сказав:

Цікаво, сьогоднішній скачок бакса з чим пов"язаний, не з дітворою часом?

Показати  

із запуском е-декларування. хіба ні? троха навпаки спрацювало

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 13:10, la20 сказав:

до лікара звернись, поки осіннє загострення не перейшло в сильнішу стадію. Безчековий ти балабол.

Показати  

Розумієш, для того щоб відрізнити блядь від повії необов'язково копатися в їх біографіях.

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 18:36, rl72 сказав:

із запуском е-декларування. хіба ні? троха навпаки спрацювало

Показати  

Та це шабуня з лєщом скуповують бакси за спіужене у прооона і датських лохів бабло.

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 19:33, yu2007 сказав:

Та це шабуня з лєщом скуповують бакси за спіужене у прооона і датських лохів бабло.

Показати  

то в Ромахи питай. він краще знає

Опубліковано

бггг

Лещенко пояснив, чому знаходився у відділенні "Сбербанку Росії"

1 ВЕРЕСНЯ, 2016, 16:26

Народний депутат від "Блоку Порошенка" Сергій Лещенко знаходився у відділенні "Сбербанку Росії", бо здійснював платіж на рахунок Держказначейства України

Про це він заявив у ефірі Еспресо.TV.

"Так, я вчора здійснив платіж на рахунок Державного казначейства України, для Державного бюджету України, у цьому відділенні банку. Комісія виплати - 10 грн. Це гроші, які пішли на обслуговування цього платежу російським банком", - сказав він.

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 19:31, romaxa11 сказав:

Розумієш, для того щоб відрізнити блядь від повії необов'язково копатися в їх біографіях.

Показати  

і ти в яку когорту входиш? в першу чи другу?

Опубліковано
  В 01.09.2016 в 19:56, rl72 сказав:

бггг

Показати  

Ці панамські патріоти взагалі берега поплутали. Дивляться, що пахан канхвєти в кацапстані продовжує робити, і собі давай з москалями ґешефти мутити.

І це в той час, як всі свідомі українці покинули палити мегаполісовський Бонд і заправляти машини кацапською нафтою. Ганьба панамському патріоту Лєщу!

Опубліковано

Александр Краковецкий

Розробка ІТ систем для державного сектору: очікування та реальність

Показати контент
Опубліковано
  В 01.09.2016 в 20:52, yu2007 сказав:

Ці панамські патріоти взагалі берега поплутали. Дивляться, що пахан канхвєти в кацапстані продовжує робити, і собі давай з москалями ґешефти мутити.

І це в той час, як всі свідомі українці покинули палити мегаполісовський Бонд і заправляти машини кацапською нафтою. Ганьба панамському патріоту Лєщу!

Показати  

мороз прийшов  раніше зими ?

Лещенко відмовився коментувати наявність в нього банківських рахунків, не зазначених в його декларації

2 вересня, 2016, 12:44
Народний депутат Сергій Лещенко відмовився коментувати Еспресо, чому він не зазначив в декларації наявність банківських рахунків

Зазначимо, після скандалу, в якому нардеп Сергій Лещенко обслуговувався в "Сбербанку Росії", він пояснив сайту "Обозреватель", що має декілька рахунків в різних банках.

На питання видання "у вас є рахунок в цьому банку? (Сбербанк Росії. - Ред)" Лещенко відповів: "У мене є рахунки в різних банках, в тому числі в цьому".

Але в декларації народного депутата Сергія Лещенка на сайті Верховної Ради за 2015 рік у розділі "Відомості про вклади в банках, цінні папери та інші активи" задекларовано тільки цінні папери на 24 тисячі гривень.

Жодні банківські рахунки і суми грошей в них не вказані.

im578xAny-leshenko.jpg

Проаналізувавши декларації інших нардепів на сайті Верховної Ради, можна побачити, що зазвичай депутати вказують свої банківські рахунки та в яких саме фінустановах вони їх тримають, а також суми.

В декларації депутата Лещенка жодних рахунків в банках немає. Тому невідомо, звідки раптово за 2016 рік ці рахунки з'явились у нього.

Еспресо.TV запитало у Сергія Лещенка, чому він не задекларував свої рахунки. Спочатку він сказав, що не може зараз говорити, а потім не відповідав на численні телефонні дзвінки редакції.

Нагадаємо, вчора народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка зняли під час обслуговування у VIP-залі Сбербанку Росії. Свою появу в банку він пояснив тим, що нібито здійснював платіж на рахунок Держказначейства України.

Опубліковано

@rl72

Якщо "папа" дозволяє не декларувати свої активи в Панамі, то чому це депутатам з блоку імені папи декларувати свої рахунки?

З іншої сторони, чому дурналісти хробацького вирішили, що депутатам ВРУ потрібно вказувати в деклараціях абсолютно всі рахунки, а не лише депозитні? Може цей пітар лєщ просто колись бабкі від комуняк отримував на рахунок в сбєрі, а зараз це простий поточний рахунок з нульовим балансом?

Немає чесних людей в зРаді, зовсім немає :(

Один лише козак Гаврилюк...

Опубліковано
  В 02.09.2016 в 16:44, case_l сказав:

цар хороший - бояри погані.

Показати  

тут інша приказка - "Тримайте злодія"

а знаєш хто її кричить?

п.с. яким боком Міранда і ко до бояр?

Опубліковано
  В 02.09.2016 в 16:52, yu2007 сказав:

@rl72

Якщо "папа" дозволяє не декларувати свої активи в Панамі, то чому це депутатам з блоку імені папи декларувати свої рахунки?

Показати  

продовжим логічний ланцюжок?

Опубліковано
  Цитувати

ЦИТАТА С САЙТА СБЕРБАНКА :

Как получить премиальное обслуживание в Сбербанке ?
Необходимо выполнение одного из условий:

Размещение на срочные вклады или Депозитные Сертификаты средств от 100 000 экв.грн.
Подтверждение среднемесячного дохода за последние 6 месяцев более 10 000 грн.
Наличие ипотечного кредита в Сбербанке России
Оформление Пакета продуктов и услуг Банка Премиального класса: «Специальный», «Статус» или «Престиж»

Показати  

14117896_1327295713948495_44666938149310

Опубліковано

@rl72 чувак, ти рєально крутий. Менш ніж за день вивів цю погань на чисту воду.

Пілять, Лєщ лошара. Нє шоб поставити собі на тєлєпхон якусь аплікуху з інтернет-банкінгом і не бігати по москальським банкам, щоб не палитися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...