Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

да як ти смієш слова іванова піддавати сумніву. його ромаха постійно постив.

 

не пройшло двох днів як лєщ вродив. думав як завжди сміхуйочками не проканало

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
44 minutes ago, la20 said:

 

 

Ну от бачиш. Лещенко все пояснив доступною для порохоботів мовою. Заплатив сам, є купа свідків. А ти зразу якусь зраду почав втирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де ти бачиш що я писав що зрада. те що лєщ працює на григоришина мені відомо вже давно от і все. і те що він з ним вечеряв мені взагалі до лампочки.

я чекаю 100500 розслідувань як було з грановським. але ж їх мабуть не буде лєщ він же свій.

Мені з цього всього висєру на який треба було витратити 2 дні впало в очі - Я не собираюсь оправдываться . До цього так казав наєм якого мокали і заліщук і це всі "єврооптимісти" які пішли в демонічний альянс. туди їм і дорога ще б вони як справжні "європейські" політики мандати поздавали а то якось воно ні того сидіти в двох партіях одночасно та ще й одна з тих партій така їм корупційна і ненависна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, la20 said:

де ти бачиш що я писав що зрада. те що лєщ працює на григоришина мені відомо вже давно от і все. і те що він з ним вечеряв мені взагалі до лампочки.

я чекаю 100500 розслідувань як було з грановським. але ж їх мабуть не буде лєщ він же свій.

Мені з цього всього висєру на який треба було витратити 2 дні впало в очі - Я не собираюсь оправдываться . До цього так казав наєм якого мокали і заліщук і це всі "єврооптимісти" які пішли в демонічний альянс. туди їм і дорога ще б вони як справжні "європейські" політики мандати поздавали а то якось воно ні того сидіти в двох партіях одночасно та ще й одна з тих партій така їм корупційна і ненависна.

Ви, пане, часом з Карамбою не в одну школу ходили? Стиль викладання "своїх думок" просто дуже схожий...

 

А Лєщ правий. Для чого виправдовуватись, якщо нічого протиправного не зробив? А от Порох після зустрічі з Фірташем-Льовочкіним ще довго виправдовувався (нє вінаватая я, випадково зустрілись :) ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто ти як і всі наші антикорупціонери і тому подібна шобла дієш за правилом - одним можна, а іншим ви що як же так як він посмів.

КОли була зустріч грановського, да як він мав право зустрічатись в ресторані це що таке людоньки, що то коїться.

Тут так само в ресторані зустрічається "гроза всіх олігархів" з олігархом країни-агресора, який довгий час був спонсором комуняк, ну нічого протиправного не зробив. так от виникає доволі логічне питання що протиправного зробив грановський?

де мега розслідування #жопагната і ко.

 

наглядний приклад "об"єктивності"

CnmbpzQXEAcpT46.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один крок до  анулювання "недоторканих"

Цитата

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні № 42015160000000338 від 04.06.2015 за підозрою посадових осіб ПАТ «Одеський припортовий завод» Переломи С.В. та Щурікова М.О. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Законом України «Про прокуратуру» (стаття 16) передбачено гарантії незалежності прокурора, у тому числі: забороною незаконного впливу, тиску чи втручання у здійснення повноважень прокурора, визначеними законом засобами забезпечення особистої безпеки прокурора, членів його сім’ї, майна, а також іншими засобами їх правового захисту.

Здійснюючи визначені функції прокуратури, прокурор є незалежним від будь-якого незаконного впливу, тиску, втручання і керується у своїй діяльності лише Конституцією та законами України. Органи державної влади, органи місцевого самоврядування, інші державні органи, їх посадові та службові особи, а також фізичні та юридичні особи і їх об’єднання зобов’язані поважати незалежність прокурора та утримуватися від здійснення у будь-якій формі впливу на прокурора з метою перешкоджання виконанню службових обов’язків або прийняття ним незаконного рішення.

17 липня 2016 року під час розгляду в Солом’янському районному суді міста Києва клопотання про застосування до підозрюваного Переломи С.В. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, народний депутат України VIII скликання Дейдей Євген Сергійович, 12.07.1987 року народження, разом з іншими особами, відкрито, у присутності представників засобів масової інформації, висловлював погрози фізичної розправи та ображав гідність процесуального керівника у кримінальному провадженні – заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимира Кривенка та мого першого заступника Максима Грищука, впродовж всього часу розгляду судом клопотання декілька разів викрикував образливі вислови у бік сторони обвинувачення.

За таких обставин в діях народного депутата України Дейдея Є.В. вбачаю протиправний умисел щодо перешкоджання законній діяльності прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та перешкоджання виконанню ними службових обов’язків, а також тиск на суд, з метою прийняття рішення всупереч вимогам закону та відкриту зацікавленість у звільненні від кримінальної відповідальності та створенні штучних умов, за яких обрання запобіжного заходу та подальше притягнення підозрюваних осіб до кримінальної відповідальності невиправдано та безпідставно ускладнюється.

Звернувся до Генерального прокурора України Юрія Луценка з вмотивованим рапортом про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань та початку досудового розслідування за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 343 та ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Така нахабна поведінка народного обранця ганьбить парламентаризм в Україні, демонструє зневагу до правоохоронної системи держави в цілому та до новостворених антикорупційних органів зокрема, створених для наведення ладу в країні, знищення корупції, яка, на жаль, своєю отруйною павутиною давно окутала багатьох політиків.

Нікому не дозволю зневажати і погрожувати прокурорам чи іншим правоохоронцям, які щоденно без вихідних невтомно і належно виконують свої службові обов'язки, ризикуючи в тому числі й власною безпекою.

Війна з корупцією в Україні є не менш важливим і небезпечним фронтом, ніж оборона країни зі зброєю в руках і, у разі необхідності, ми готові взяти зброю та обороняти нашу Батьківщину!

ДАЛІ БУДЕ...

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 17.07.2016 at 17:25, yu2007 сказано:

Шось Юга серйозно наїхав на аваковських.

 

сьогодні вже й на самого Авакова

 

18.07.16 17:52

 ГПУ просит Гройсмана проверить возможный конфликт интересов Авакова при расследовании дела нардепа Котвицкого, - "Украинская правда"

Генеральный прокурор Юрий Луценко предлагает премьер-министру Владимиру Гройсману провести служебное расследование относительно того, почему министр внутренних дел Арсен Аваков не сообщил о наличии у него конфликта интересов при расследовании МВД дела бизнес-партнера Авакова Игоря Котвицкого.

Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на "Украинскую правду", об этом говорится в ответе ГПУ на запрос Центра противодействия коррупции.
Ведомство напоминает, что Специализированная антикоррупционная прокуратура (САП) с 31 декабря 2015 года осуществляет процессуальное руководство по делу о незаконном обогащении Котвицкого. Это дело было объединено с другим - от 23 сентября 2015 года, расследование которого осуществляло МВД.
В ГПУ напомнили, что закон предусматривает ответственность за несообщение чиновником о наличии у него "реального конфликта интересов, а также совершение действий или принятие решений в условиях реального конфликта интересов".
В письме говорится, что у САП нет сведений о давлении Авакова на следствие, поэтому формально факта совершения им административного правонарушения нет.
"Вместе с тем, принимая во внимание взаимоотношения Авакова и Котвицкого, осведомленность министра о данном уголовном производстве, его полномочия по отношению к руководству и следственным органам Национальной полиции..., расследование уголовного производства... следователями НПУ осуществлялось в условиях потенциального конфликта интересов со стороны министра", - заявили в ГПУ.
В ведомстве также напомнили, что, согласно закону, Аваков должен был объявить о наличии реального или потенциального конфликта интересов не позднее следующего рабочего дня после того, как он узнал или должен был узнать о наличии такого конфликта интересов. По мнению Генпрокуратуры, Аваков должен был сообщить о своем конфликте интересов до 10 ноября (после этого ГПУ из-за неэффективного расследования забрала у МВД это дело), но так и не сделал этого.
"С целью установления причин и условий, способствовавших невыполнению министром внутренних дел Украины Аваковым А.Б. требований статьи 28 закона ("Об основах предотвращения и противодействия коррупции". - ред.) генеральным прокурором Украины... инициировано перед премьер-министром Украины назначение служебного расследования по данному факту", - говорится в письме.
В Генпрокуратуре напомнили, что "за коррупционные и связанные с коррупцией правонарушения... предусмотрена уголовная, административная, гражданско-правовая и дисциплинарная ответственность".
Напомним, Соломенский районный суд Киева предоставил детективам Национального антикоррупционного бюро временный доступ к счетам и документам в рамках производства, начатого по факту вывода из Украины $40 млн депутатом Верховной Рады от "Народного фронта" Игорем Котвицким.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мінімум двох дєятєлєй треба гнати мокрими трусами з міністрів це авакова і стеця. перший щ0ось робить але занадто багато зашкварів з ним. а другий просто ідіот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 minutes ago, la20 said:

як мінімум двох дєятєлєй треба гнати мокрими трусами з міністрів це авакова і стеця. перший щ0ось робить але занадто багато зашкварів з ним. а другий просто ідіот.


як мінімум двох дєятєлєй треба гнати мокрими трусами це порошенка і луценка. перший щ0ось робить але занадто багато зашкварів з ним. а другий просто алкаш.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, la20 said:

ти в якому році. Порох не в уряді, нє?

Кажеш, в конституції розбираєшся? Що там пише про підприємницьку діяльність осіб, що працюють президентами? :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то всетаки він в уряді чи президент? ти вже визначився для себе?

Бля ти ще й пости правиш після того

тоді буде так

vtggQDYdqvg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, la20 said:

то всетаки він в уряді чи президент? ти вже визначився для себе?

Бля ти ще й пости правиш після того

тоді буде так

vtggQDYdqvg.jpg

Ти смішний )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає слів, одні мати.

Генштаб нагородив засудженого за розгін Майдану екс-очільника Запорізької облради

Показати прихований контент  

Екс-голову Запорізької облради, засудженого за розгін Майдану Віктора Межейка відзначили за заслуги перед ЗСУ. Його нагородили почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України "За заслуги перед Збройних Сил України", передає портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Індустріалку. Нагороду екс-голові облради вручив начальник Східного територіального управління Військової служби правопорядку полковник Ігор Защітін вчора, 21 липня.

Генштаб нагородив засудженого за розгін Майдану екс-очільника Запорізької облради - фото 1

 

Генштаб нагородив засудженого за розгін Майдану екс-очільника Запорізької облради - фото 2

 

Зазначається, що таким чином Генштаб в особі його очільника Віктора Муженка відзначив підтримку Межейкою військової частини А2176 ВСП "Сармат", над якою обласна рада під час перебування останнього головою взяла шефство та виділила частині півмільйона гривень.

 

Генштаб нагородив засудженого за розгін Майдану екс-очільника Запорізької облради - фото 3

 

Генштаб нагородив засудженого за розгін Майдану екс-очільника Запорізької облради - фото 4

 

Нагадаємо, Віктор Межейко чи не єдиний в Україні високопосадовець, якого засудили за розгін Майдану. Його провину довели о двох судових інстанціях. Межейку засудили до п’яти років з відстрочкою вироку на три роки. Запорізька обласна прокуратура вважає цей вирок занадто м’яким, тож подала касацію, однак, як неодноразово зазначав облпрокурор Олександр Шацький, шансів оскаржити вирок небагато.

Крім розгону Майдану Віктор Межейка “засвітився” й в інших деструктивних щодо України заходах. Зокрема, був учасником сумнівної конференції "230 років приєднання Криму до Росії", що відбулася в Запоріжжі 2013 року, і яку вважають частиною тривалої підготовки до окупації України північним сусідом.

 

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Argon VVS сказано:

 Немає тут нічого дивного, зайди до нашого військомату і побачиш таку саму картину, підлабузників у формі!!! Гнати в шию копняками, або на ато  в першу лінію оборони, усіх дармоїдів, з військових відомст, штабів,генштабів та військоматів, там сидять повні бездарі без освіти, які вміють тільки три речі робити, виконувати план попри все,  лизати сраку начальству та вішати лапшу на вуха.  Наш Гунчик та наші військові чини, така сама картина, рука руку миє.

ну то прийди у військомат, підпиши контракт, зміни ситуацію...

чи кишка тонка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Генеральный прокурор Украины Юрий Луценко рассказал, что человек, утопивший оружие "чёрной сотни" и способствовавший побегу "беркутовцев", был вместе с Евромайданом.

  Ну і хто ця гнида? Кажуть відома людина,військовий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, case_l сказал:

Чекають поки виїде, тоді назвуть

  Кажуть,що він в курсі і виїзджати не збирається.Виводив  "беркут" через Крим.

В одного з фігурантів призвіще закінчується на -єв чи -ев.Не знаю чи правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://newspravda.com/polityka/2696-khrestonostsi-ord.html

Хрестоносці Орди зупинились перед Києвом. Патріоти готуються до битви

Цитата

Як повідомив «Правдивим Nовинам» голова «Білого Молоту» Владислав Горанін (Горан), велика кількість патріотів України зараз очікують ворожих хрестоносів на в`їзді в Київ.

«Людей багато, але зараз важко вказати точну кількість активістів, хтось приїжджає, хтось від`їжджає. Імовірно що похід «сепарів» на Київ відбудеться одночасно з двох сторін і скоріше за все перед світанком, бо всі найлихіші справи лихі сили полюбляють робити до сходу сонця...» — каже Горан.

Справжні українці готуються до бою. Вони впевнені, що допустити до Києва москальських хрестоносців — це, можливо, втратити українську державність, бо судячи з риторики російсько-українських ЗМІ, насправді планується щось жахливе. Це відчувають прості українці, які згуртувалися так, як 2 роки тому. Багато хто підвозить їжу, обіцяють, що якщо виникне битва з сепарами і мусорами, обов`язково під`їдуть, крім того, постійно стежать за пересуванням бидла Христоса і доповідають активістам.

Зараз активісти «Білого Молоту», ОУН і «Галицька сотня» стоять на в`їзді в Київ зі сторони Житомира (там, де колись був блокпост «Правого Сектору»). Хрестоносці Московського пархату, яких в соцмережах в останні дні називають «смертежерами», зупинилися буквально за 5 км від патріотів. На підмогу хрестоносцям пахан організованного злочинного угрупування МВС підігнав величезну кількість «мусорів-владоохоронців». Серед них патріоти помітили дуболомів специфічної зовнішності з зображенням беркуту на малинових беретах (дуже вже сподобались кремлівській кодлі ці кляті недолюдки).

Напередодні «Білий Молот», батальйон «ОУН» та багато інших патріотичних організацій оголосили загальну мобілізацію активістів у зв`язку з загрозою офіційного прибуття бойовиків ФСБ під прикриттям юродивих бабусь до Києва. Більшість патріотичних організацій забула про свої суперечки, розуміючи, що скоро може відбутися справжня битва за Київ.

Тут можна сказати відверто: за однією із версій, дехто у Мордорському Кремлі вважає, що Петро Порошенко виявився поганим гауляйтером (він занадто жадібний, нерішучий і брехливий). Московському каганату було б краще змінити його на когось більш гнучкішого і не настільки боягузливого, щоб офіційно проголосити про капітуляцію перед Росією, за іншими версіями, провокацію під назвою Хресна Хода вигадала саме команда Порошенка, для того щоб остаточно знищити українських патріотів, хоча це менш імовірно. За джерелами «Правдивих Nовин» в оточенні «шоколадного» олігарха зараз панує тиха паніка.

Інформація буде оновлюватися в наступних публікаціях.

Микола Крамольник

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 24.07.2016 at 14:13, zaHARE сказал:

  Кажуть,що він в курсі і виїзджати не збирається.Виводив  "беркут" через Крим.

В одного з фігурантів призвіще закінчується на -єв чи -ев.Не знаю чи правда.

Зірки сходяться на ньому 1322557549.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zaHARE сказал:

Зірки сходяться на ньому 1322557549.jpg

Хто це?

В тирнетах говорять про Пашинського, на що вказує фраза Луценко "снайперська гвинтівка, яку бачила уся країна", яка також була серед знайденої зброї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...