Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Але, як би, не такими способами треба впливати на посадовців.

якими? але конкретні і щоб діяли

останні 3 місяці показали, що вони розуміють лише силу

Ну от наприклад створити реальний контролюючий орган з представників громадськості, зробити прозору і відкриту систему державного фінансування і т.д і т.п...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

якими? але конкретні і щоб діяли

останні 3 місяці показали, що вони розуміють лише силу

І що, будемо далі будувати державу, де посадовці розуміють лише силу?

Так вийде янукович номер 2. Оце і йде дорвався до корита.

Такий футбол нам не потрібен.

Випадки такі треба присікати нещадно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ МОЖНА ЗАСТОСОВУВАТИ НАСИЛЬСТВО ДО ЛЮДИНИ , ЯКА НЕ ЧИНИТЬ СПРОТИВУ.

да ну? Воєн, передивись ще пару раз відео з інститутської.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

створення контролюючого органу і все інше - це само собою

але поки він створиться - пройде купа часу... і та харя прокурорська далі собі тащитиме в карман

ще раз кажу - згадайте їхнє свавілля!!!

хто з тим не стикався - мінуси не ліпіть.

взагалі знаєте, за що той прокурор вихватив?

це застосування сили не тотальне! дали одному ляща(не побили ж) - інші зрозуміли, як не можна робити... кого ви жалієте?

цей прокурорішка отримав чисто по-людськи... а не офіційно

кого ви жалієте? у них жалю до нас нема, хіба в одиниць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

створення контролюючого органу і все інше - це само собою але поки він створиться - пройде купа часу... і та харя прокурорська далі собі тащитиме в карман ще раз кажу - згадайте їхнє свавілля!!! хто з тим не стикався - мінуси не ліпіть. взагалі знаєте, за що той прокурор вихватив? це застосування сили не тотальне! дали одному ляща(не побили ж) - інші зрозуміли, як не можна робити... кого ви жалієте? цей прокурорішка отримав чисто по-людськи... а не офіційно кого ви жалієте? у них жалю до нас нема, хіба в одиниць

Якщо ти так говориш, виходить - ти не був на Київському Майдані. А якщо і був - то не чув основної ідеї: не уподобайтесь їм - ми не ЗВІРІ!!!!

P.S. Соррі, тупанув. Виправився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В честь Героїв Євромайдану на Вацлавській площі в Празі,встановили Пегаса з автошин.

y06FE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок "рівненського" Музичко і його "спілкування" в прокуратурі:

Між тим, Музичко засвітився у рейдерському "віджимі" Рівненського ливарного заводу, виступі на сцені рівненського Євромайдані з Калашом, а потім цей же Калаш прихопив з собою

Відео двозначне для мене - це щодо того, чого цей мужик був такий розлючений. Відео вирване з контексту, тобто нічого не видно, що було до, і що було після. Двозначне також тому, що поза цим відео я бачу, що кожен окремо взятий громадянин є безпорадний перед всією кримінальною системою (він є ніщо в порівнянні з нею), якщо він сам, один, без підтримки...

Підкреслю, я засуджую таку поведінку і нічим, повторюю, нічим її не виправдовую.

Це "бикування" - ворог нашого майбутнього, це поза нормами демократичного українського суспільства.

Ми не поборемо цю злочинну владу матюками, образами, мордобоєм, знущаннями, катуваннями і вбивствами (тобто злочинами у відповідь).

Натомість таким чином створимо іншу, з якою боротимуться наші нащадки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би хотів, щоб ізолювали цього "представника українського народу", який своїми діями паплюжить всі добрі починання нової влади, дискредитує народну самооборону, нашу Україну і ганьбить все те, заради чого загинули люди на Майдані.

Ми знищуємо кримінал, корупцію, злочинність у владі та суспільстві. Ми не знищуємо громадян України, які займають державні посади.

Різниця зрозуміла?

Якщо прокуратура не хоче працювати - звільнити їх. Розслідувати скоєні ними злочини та притягнути до відповідальності по закону.

Україна повинна стати країною законності, а не країною беззаконня, проти якого ми боремося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони навіть не спромоглися розпочати розслідування підпалу українського дому, ось і вір тепер новій владі.

Украинский дом только разгромили. Подожгли Профсоюзы.

Столько более страшных преступлений, причем, масса таких, о каких мы только догадываемся, а о некоторых и не догадываемся. Может не все сразу и не за неделю?

Вибачте сплутав, підпалили дім профспілок. НІ, саме злочини останніх кількох місяців повинні розслідуватись всі зразу і негайно!!! І такої думки більшість.

Ігор Луценко:

Де покарання садистів?

Питання уряду, його персонального складу є глибоко вторинним зараз (хіба що територіальна цілісність співставна).

До сих пір залишаються на волі тих 290 беркутів, котрі били людей 30-го листопада, а також тисячі їх інших колег, котрі потім стріляли, вбивали, катували.

На волі сотні суддів, котрі прикривали ці катування завідомо неправомірними рішеннями.

Видати санкцію на арешт цих фігурантів – це декілька хвилин. Доказів, документальних та візуальних (фото, відео) – з процесуальної точки зору більш ніж достатньо, щоб усіх посадити за грати писати свідчення.

В той же час "в отношении крымского спецподразделения "Беркут" и бойцов внутренних войск не будут применяться санкции. Об этом на пресс-конференции в Симферополе сообщил нардеп Андрей Сенченко".

Мовляв, це Янукович і Захарченко у всьому винні.

Якщо ця влада так само буде покривати звірства садистів, то вона буде достойна тієї ж участі, що і попередня.

І я би рекомендував до цього готуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти так говориш, виходить - ти не був на Київському Майдані. А якщо і був - то не чув основної ідеї: не уподобайтесь їм - ми не ЗВІРІ!!!!

я теж проти таких методів впливу... але в мене таке враження складається, наче я то все в попередніх постах дарма розписував

в курсі за що той прокурор ляща зловив?

якщо ні, то розкажу... вбили жінку, знайшли вбивцю... і доказів купа і слідчий експеримент провели - все зійшлось... а от прокурор чомусь затягував повідомлення йому про підозру і взяття під варту(мав клопотати в суду про це)... після вправки мізків ситуація враз змінилась

чи краще, нехай ще один вбивця відмажеться і спокійно собі живе??

і на рахунок Києва - не завдяки ж танцям з Русланою і крикам "банду геть" ми перемогли? правда?

перед тим як побудувати щось нове, треба зруйнувати старе, яке на цьому місці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж проти таких методів впливу... але в мене таке враження складається, наче я то все в попередніх постах дарма розписував

в курсі за що той прокурор ляща зловив?

якщо ні, то розкажу... вбили жінку, знайшли вбивцю... і доказів купа і слідчий експеримент провели - все зійшлось... а от прокурор чомусь затягував повідомлення йому про підозру і взяття під варту(мав клопотати в суду про це)... після вправки мізків ситуація враз змінилась

чи краще, нехай ще один вбивця відмажеться і спокійно собі живе??

і на рахунок Києва - не завдяки ж танцям з Русланою і крикам "банду геть" ми перемогли? правда?

перед тим як побудувати щось нове, треба зруйнувати старе, яке на цьому місці...

Читав пости.Чомусь коли я в постах написав , що юлю випустили без суду і почнуться маркови ,корчинські і т.п. то крутелики з правом мінусувати навалились нещадно.Коли ж музичко розбирається без суду сам - (так треба для перемоги) мінус я поставити не можу "уважаємому".Швондер з шариковим теж котів винищували на благо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав пости.Чомусь коли я в постах написав , що юлю випустили без суду і почнуться маркови ,корчинські і т.п. то крутелики з правом мінусувати навалились нещадно.Коли ж музичко розбирається без суду сам - (так треба для перемоги) мінус я поставити не можу "уважаємому".Швондер з шариковим теж котів винищували на благо.

"уважаємий", прочитай розділ "Про форум", а саме "Группы / Звания / Репутация"... і тоді зрозумієш, чому не можеш мінуси ліпити

і тут ніхто нікого не винищує... від підзатильника нічого тому прокурору не сталось.... зате вбивця тепер сидітиме в тюрмі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

важаю що саме таким.

ВСІХ. прокурорів, судій, метів, тощо. протягти вулицями на шнурку.

потім того шнурка повісити, при вході. шоб кожен день йшовші на роботу ті "менеджери" бачили і пам*ятали, хто вони і навіщо тут знаходяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ніхто не говорить, що позавчора ввечері, як Яценюка представляли на майдані, всі кричали - КУЛЯ В ЛОБ, КУЛЯ В ЛОБ, і свистіли. Ссилку на відео я тут вже постиав. А вчора, виключно випадково, коли в парламенті його як премєра представляли, екран на майдані ВИПАДКОВО був виключений, і "вєщала" сцена. А екран включили вже коли інших міністрів представиляти почали. Випадковість? Занадто багато випадковостей, особливо, враховуючи ту, коли

. Висновок - Янукович, ще той фрукт, але вас паімєлі. Хотів-би в очі подивитись кукловоду в очі, хто це все придумав, а люди наївні. Можете мінусувати, думки своєї не зміню.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люблю д"артаньянів, які не дадуть себе "паімєть" і завжди над схваткой:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Можете мінусувати, думки своєї не зміню.

А кого хвилює твоя думка? Міняй, не міняй. Скигли собі далі, плекай свою паранойу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna

Це не параноя, це факти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

seolutsk, дивишся РЕН ТВ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna

Це не параноя, це факти.

Факти - то деталі, а паранойа - це те, як ти їх використовуєшь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен бачить тільки те, що хоче бачити. На відміну від більшості моїх опонентів - я аполітичний, тому сперечатись смислу немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба бути політично ангажованим. достатньо просто не бути гандоном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба бути політично ангажованим. достатньо просто не бути гандоном

При чому тут? Як завжди все зводиться до образ і ніякої конструктивної розмови, нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен бачить тільки те, що хоче бачити. На відміну від більшості моїх опонентів - я аполітичний, тому сперечатись смислу немає.

Аполітична - це я, а ти, просто, - Дартань"ян

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти впевнений чогось, що нам очі відкриваешь, що тільки ти бачишь "факти". Якщо ми не бігаємо і не валаємо, що "ми всє умрьом!!!", "всьопропало!!!", це не означає, що ми сліпі та глухі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти впевнений чогось, що нам очі відкриваешь, що тільки ти бачишь "факти". Якщо ми не бігаємо і не валаємо, що "ми всє умрьом!!!", "всепропало!!!", це не означає, що ми сліпі та глухі.

Буду надіятись, що це не тільки я бачу. Єдине, що дійсно може повернути все в правильне русло - це вибори Президента, і після того, що трапилось в країні, надіюсь, що люди будуть більш відповідально відноситись до свого голосу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...