Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

81b41fea8ef1639b16bb9e6174e0ed2e.png

Ах ти ж грьобаний ти кібастус!!! Лягав спати при курсі 28, а встав при 30.5! :_09: Нібєзінтірєсноє развітіє сабитій...

"...в бюджеті закладено курс 21..., більше 25 не буде.... і т.д"

Як ви думаєте, вони вміють рахувати?

Думаю так!

Вони рахують нас всіх гiвном!...

• +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

я думаю це вже потрібно піднімати питання некомпетентності всього уряду а не однієї пані гон... ото це більш схоже на дітей в садочку які вгадують а не на професійний уряд який знає як себе буде вести економіка. Або дійсно ми для ни нахто інші як тупі смерди

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лягав спати при курсі 28, а встав при 30.5!

:D

Та не вирішує нічого Гонтарєва, вона пішак. Там крутіші гравці типу Пороха, Коломойського, Льовочкіна, Фірташа, Ахметова... Дехто з великих гравців, я так зрозумів, під кінець хоче увірвати і втекти. Той же ж Ахметов, де він? якщо не помиляюсь то він після подій майдану весь час сидить в Лондоні. Жеваго не вилазить з Швейцарії. Коломойський тільки тут, бо він по суті зараз людина по впливу №1 в країні. У Порошенка тільки один вихід (поки силові структури за ним) або прямо братися за Коломойського , або той його повністю з"їсть.

Змінено користувачем charlie
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говерла 28.9грн/$ що далі?

30

30.5 і росте, що буде далі в голову не вкладається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки ми будемо спонсорувати лугандон курс буде тільки рости

Глава "Газпрома" заявил о поставках газа в "ЛНР" и "ДНР" за счет "Нафтогаза"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що буде? При такому курсі мені і гривня приваблива стає. Знаєте яка зараз бумбезна статистика в тих валянків? ще Україна такого сальдо в житті немала. І їм видать сподобалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажется пора закупать все что можно. Нужно избавляться от гривны. Думаю гривну специально обесценивают что бы скупить что то.

Змінено користувачем starOFF
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажется пора закупить что то можно закупить. Нужно избавляться от гривны

тю,

те що може полежати ще літом треба було б купляти

а що, маєте багато гривні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може це просто тому справи в економіці ой реально як в жопі... ВВП падає, експорт теж. Ми ж нічого не продаємо толкового щоб можна було купити щось з-закордону. В Луцьку багато експортних підприємств ? які реально завозять валюту ? Задайтесь питанням на чому заробляють більшість крутих підприємців ? Вони щось виробляють ? чи просто купи-продай, чиновники взятки... Так звідки мають зявитись долари ?.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver, конечно желательно покупать валюту но я том что небольшие сумму лучше сразу же тратить например на продукты, ибо через пол года 1000 грн может стоить 10 баксов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку багато експортних підприємств ? які реально завозять валюту ? Задайтесь питанням на чому заробляють більшість крутих підприємців ? Вони щось виробляють ?

СКФ, Модерн, Кромбер, Торчин (ну то не луцький), "курчаки всякі" (не впевнений до на експорт працюють)

о, програмерів забув - також гарна робота

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подібно на схепу приватизаціїї коли нашу можновляадці доводили 100% робочі заводи до жопи і преватизовували мол а нах україні цей тягар. Тільки тут певно вони вийшли на новий рівень хочуть цілу країну в комплекті з дешевою робочою силою загнати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та до чого тут експорт при 400% девальвації ? все діло в надрукованій гривні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Копайте глибше. Держава, такими темпами скоро перестане існувати

Буде ЗУНР.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0130: прийшов час...
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з транша МВФ треба в 4 рази менше віддати на соціалку) чим погано? все продумано. тільки ми як лохі

як співав Кузьма: "помоїму чувак нас кинули!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Максимум!!!

v_FvIuwQvoM.jpg

Ви думаєте що це вже максмальне падіння гривні? Ех... ваші б слова та Богу вуха! (бо кєровніки вже не чують)

Бо мені вже сьогодні хватило: встати, зайти подивитись на курс...

І чуть в обморок не обісратись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з транша МВФ треба в 4 рази менше віддати на соціалку) чим погано? все продумано. тільки ми як лохі

як співав Кузьма: "помоїму чувак нас кинули!"

А борги то віддавати в доларах і не тільки державі а й банкам і іншим підприємствам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже раз були в курсі обвалу на сотні процентів, то якого фіга яйценюк оті ще податки на імпорт, на нерухомість піднімав, вони ж реально подавляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку багато експортних підприємств ? які реально завозять валюту ? Задайтесь питанням на чому заробляють більшість крутих підприємців ? Вони щось виробляють ?

СКФ, Модерн, Кромбер, Торчин (ну то не луцький), "курчаки всякі" (не впевнений до на експорт працюють)

о, програмерів забув - також гарна робота

Україна в січні скоротила виробництво сталі на 25,2%, - Worldsteel

http://news.finance.ua/ua/news/~/345108

Приток валюти впав...

Якщо подумати то реально тільки Модерн, всі інші закриті і завзяані на закордон.. Свій прибуток вони навряд чи тут обмініюють... Думаєете торчин чи курчак багато експортує ? Раніш думаю в росію був не поганий збут, наразі як мінімум скоротився. Ну і програмери це не той обсяг що вплинуть на курс.

та до чого тут експорт при 400% девальвації ? все діло в надрукованій гривні.

Ну це один з фактів, що друкують гривню дають банкам а ті купують долари.. Але вони це роблять бо знають що все в жопі і що далі буде ще гірше.. А кредитики

їм теж потрібно буде повертати у.е...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужик сказал - мужик сделал!

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чувак реально каже )

п.с. це щоб переключитись

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добридень, панове! — открыл заседание кабмина премьер-министр Яценюк.

— Гамарджоба, генацвале! — ответило правительство.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...